FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Becali şi-a dat cu părerea şi despre cazul Djokovic: „Foarte bine că nu s-a vaccinat, dar ce-i prostia asta? Ce cauți tu acolo? Ești nebun?!”

Novak Djokovic // FOTO: Guliver/GettyImages
Novak Djokovic // FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat marti, 11 ianuarie 2022 12:05 / Actualizat marti, 11 ianuarie 2022 12:51

Gigi Becali, patronul FCSB, a comentat situația în care se află sârbul Novak Djokovic (34 de ani, 1 ATP), care a primit, după o decizie a unui judecător, dreptul de a juca la Australian Open (17-30 ianuarie).

Omul de afaceri, care se opune vaccinului împotriva COVID-19, spune că îl apreciază pe Djokovic pentru că nu s-a vaccinat, dar l-a criticat pentru că a încercat să intre în Australia fără să respecte regulile impuse.

A mințit Novak Djokovic? Altă controversă majoră: sârbul riscă 12 luni de închisoare!
AUSTRALIAN OPEN
A mințit Novak Djokovic? Altă controversă majoră: sârbul riscă 12 luni de închisoare!

Gigi Becali, opinie categorică în cazul Novak Djokovic: „Foarte bine că nu s-a vaccinat, dar ce-i prostia asta? Ce cauți tu acolo? Ești nebun?!”

„El are dreptate când spune «Sunt ortodox și nu mă vaccinez». În general, ortodocșii nu se vaccinează pentru că așa spun Sfinții Părinți. Eu nu mă vaccinez pentru că știu eu, ci fac cum zic ei, nu mai cercetez nimic. Așa au zis... Nu mai zic ce au spus, că nu vreau să sperii lumea. Ei au zis că vor fi... Nu mai spun ce au zis, pentru că nu vreau să se sperie lumea.

Dar, dacă nu te vaccinezi, nu înseamnă că trebuie să te primească pe tine. E țara lor și fac ce vor. Zic «Nu vreau să te primesc pentru că nu te vaccinezi!». E legea lor și trebuie să o respecți. Nu trebuie să faci tam-tam. Te duci la ei în țară cu forța pentru că ești tu Djokovic? Eu îl felicit că nu s-a vaccinat, dar pentru prostia asta, tâmpenia asta... Ce cauți la el acasă dacă nu te primește acasă? Ești nebun? Ce să cauți acasă la mine dacă nu te primesc? Așa văd eu.

Bravo lui că e puternic și nu s-a vaccinat, dar asta e rușine. Bă, dacă omul nu te primește acasă, te duci la el în aeroport? Cine crezi că ești? Cine vrei să arați că ești? Nu te primesc la mine acasă, chiar te bag în carantină. Te arestează și te bagă la hotel. Foarte bine i-au făcut. Nu este el liderul lumii libere. Fiecare trebuie să fie la el acasă lider. El să fie liderul lumii libere în Serbia. Și eu pot fi, dar nu la tine în casă. 

Sunt solidar și frate cu el, dar dacă are mintea la cap. Sunt mai frate cu el decât cu toată America, Spania sau Italia. Mă împărtășesc cu el, suntem ortodocși. Nu mă interesează de Australia. Dar ce cauți acolo dacă nu vor să te primească acolo? Te-ai născut Australia? Nu. Ești sârb. Stai în banca ta. Sunt reguli în Australia”, a declarat Gigi Becali la ProX.

VIDEO Novak Djokovic, campion la Australian Open 2021

Citește și: 

ATP, comunicat în cazul Djokovic: „Ne bucură verdictul, dar recomandăm vaccinarea”

Ultimele informații de la Melbourne » Care e situația lui Novak Djokovic, când s-ar putea decide totul și unde a fost surprins sârbul azi

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
catalynn
catalynn  •  11 Ianuarie 2022, 16:12
Postat de laur_gr pe 11 Ianuarie 2022, 15:28

Sfinții Părinți nu au spus niciodata sa nu te vaccinezi. Becali confunda nu stiu ce parinte obscur cu Sfinții Părinți.

De unde știi!? Ti-au spus tie in privat!? Am dat un search in Biblie și nu spune nimic despre vaccin, nici ca da, nici ca ba. :-)))

ali.bec
ali.bec  •  11 Ianuarie 2022, 16:12

Or jiji îl frământa ca Nole i-a luat locul in ultimele zile in mass media. Dar au grija gesepistii sa-l readucă pe prim plan începând de azi.

snooker
snooker  •  11 Ianuarie 2022, 16:06

Parol ca nea Gheo are vaccinuri multe facute!?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează