FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

FCU Craiova, comunicat oficial despre viitorul lui Adrian Mutu: „Facem apel la răbdare”

Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova // foto: Imago
Adrian Mutu, antrenor FCU Craiova // foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 17:32 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 17:56

După un început de sezon sub așteptări, cu doar 8 puncte obținute în 8 etape, postul lui Adrian Mutu a părut să se clatine. Totuși, conducerea FCU Craiova a emis astăzi un comunicat în care își anunță sprijinul pentru „Briliant”.

Doar două victorii în primele 8 etape pentru nou-promovata din Craiova. Iar ultimul meci, 0-1 cu FC Argeș în etapa 8, a fost unul dezamăgitor pentru întreaga suflare alb-albastră. După meciul de la Pitești, s-a speculat că antrenorul Adrian Mutu ar putea fi demis, dar clubul din Craiova dezminte acest scenariu.

FCU Craiova, comunicat oficial cu privire la viitorul lui Adrian Mutu

FCU Craiova a publicat astăzi, pe Facebook, un comunicat în care se specifică cum „conducerea clubului acordă în continuare încredere totală antrenorului Adrian Mutu și staff-ului său”. În continuare, comunicatul integral:

Ca urmare a zvonurilor apărute în presă, în privința demiterii antrenorului Adrian Mutu, clubul nostru face urmatoarele precizări: 

• Conducerea clubului nu a discutat și nu a contactat niciun antrenor în vederea înlocuirii lui Adrian Mutu; 
• Conducerea clubului acordă în continuare încredere totală antrenorului Adrian Mutu și staff-ului său; 
• Soarta staff-ului tehnic nu depinde de rezultatul meciului cu FCSB, dar nici de cel cu CSU! 

Facem apel la răbdare și calmitate în privința rezultatelor. Este nevoie de timp ca jocul să dea roade, iar rezultatele să apară. Suntem un club ce a fost nimicit de două ori - o dată în 2011 și o dată în 2014. Nu se poate face primăvară dupa 8 etape, dar nici îngheț. Mai sunt multe meciuri de disputat și, cu siguranță, echipa va intra pe o pantă ascendentă. 

Haideți cu toții la stadion, sâmbătă, de la ora 20:00, unde echipa noastră va înfrunta veșnica rivală din București, după 10 ani. Echipa are nevoie de susținere, încredere și încurajări!

- Facebook @ Fotbal Club Universitatea 1948

Echipa lui Mititelu, autocarul și vestiarul lui Mutu
CRAIOVA
Echipa lui Mititelu, autocarul și vestiarul lui Mutu

Dragoș Albu nu mai este căpitanul FCU Craiova

Totuși, eșecul din ultima etapă nu a rămas fără urme. După meci, la capătul unui scandal care i-a avut în prim-plan pe ultrași, lui Dragoș Albu i-a fost retrasă banderola de căpitan, liderul vestiarului urmând a fi Bradley Diallo.

În ciuda faptului că ultrașii Craiovei, prin vocea lui Andrei Preda „Gogoașă”, au recunoscut public pentru GSP.ro că au intrat peste jucători în autocar și i-au interzis lui Dragoș Albu să mai poarte banderola, Adrian Mititelu jr. susține că decizia de a schimba căpitanul aparține exclusiv conducerii oltene:

„Dragoș Albu a rămas unul dintre căpitanii echipei. Decizia de a-l pune căpitan pe Bradley Diallo a aparținut strict conducerii clubului și nu suporterilor. Albu este un tânăr de 20 ani suprasolicitat, care a disputat în acest an toate minutele, a jucat în toate amicalele și inclusiv la naționala României de tineret. Vestiarul echipei are nevoie de încă o voce de lider.

Albu este unul dintre cei mai talentați jucători români, iar timpul va confirma asta. Într-adevăr, aseară a fost o discuție civilizată între liderii galeriei și jucători, în care suporterii și-au spus nemulțumirile, însă nimeni nu a luat banderola la nimeni. Nu așa funcționează acest club. La clubul ăsta deciziile le ia conducerea, nu galeria”.

Citește mai multe știri din Liga 1: 

MM Stoica, anunț pe Facebook după succesul istoric cu Dinamo: „Nu e niciun titlu de glorie. E suficient, m-am maturizat”

Dinamoviștii puși la pământ după eșecul cu FCSB: „Bonetti e bonetă, jucătorii sunt cu târnăcopul. Play-off? Poate of, of, of”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
dobrin
dobrin  •  13 Septembrie 2021, 20:05
Postat de gogu2005 pe 13 Septembrie 2021, 18:25

E ca și rezolvat Mutu. Nu-l prinde octombrie :))) Mititelu style. Potcovarii au zis la fel și cu Trică și cu Napoli și în săptămâna următoare prezentau noul papagal care va îndeplini fanteziile chelului din spatele gratiilor.

Eh... că la CFR cum era... cand te confirma Muresan insemna ca trebuie sa incepi sa-ti faci bagajele...

kuba
kuba  •  13 Septembrie 2021, 20:04
Postat de flosud97 pe 13 Septembrie 2021, 18:51

Lasa ça daca il dam noi afara bine la voi ça si Asa e prieten bun cu rotarelu

Ai fost la HP?!

kuba
kuba  •  13 Septembrie 2021, 20:00
Postat de flosud97 pe 13 Septembrie 2021, 18:51

Lasa ça daca il dam noi afara bine la voi ça si Asa e prieten bun cu rotarelu

Se duce secundul lui regheton :)))))

Vezi toate comentariile (5)
Comentează