FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - DINAMO 6-0

MM Stoica, anunț pe Facebook după succesul istoric cu Dinamo: „Nu e niciun titlu de glorie. E suficient, m-am maturizat”

Mihai Stoica
Mihai Stoica

Articol de GSP - Publicat luni, 13 septembrie 2021 09:51 / Actualizat luni, 13 septembrie 2021 11:23

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a postat în această dimineață un mesaj pe pagina sa de Facebook prin care anunță că ironiile la adresa lui Dinamo după victoria de aseară, 6-0, s-au încheiat după plecarea de la stadion.

Imediat după fluierul final, Mihai Stoica a avut o reacție ironică la adresa galeriei dinamoviste. A luat două prosoape, unul roșu și altul albastru, și le-a aruncat pe gazonul Arenei Naționale. A fost o metafora prin care sugera umilința suferită de marea rivală, care ar fi trebuit „să arunce prosopul”. În box, gestul reprezintă capitularea unui sportiv.

În această dimineață, managerul „roș-albaștrilor” a postat un mesaj pe Facebook prin care anunță că ironiile vor înceta:

Cu riscul de a dezamăgi suporterii steliști care așteaptă ironii din partea mea, nu voi face așa ceva, din mai multe motive. 

1. Nu e niciun titlu de glorie să dai în cineva căzut. Problemele pe care le are Dinamo sunt grave și pot surveni oriunde și oricând. Sper să reușească să se salveze și chiar sunt convins că o vor face cu noile achiziții și cu suporterii atât de aproape. 

Liga 1 ar fi Liga 0 fără Steaua, Dinamo și Rapid. Cei peste 70.000 de spectatori de la primele două derby-uri (chiar cu teste și restricții) o confirmă. 

2. Una e să răspunzi cu o ironie la înjurături grobiene în febra jocului, alta să continui cu mișto-uri ieftine la rece. Am făcut-o în trecut și, când citesc acum ce scriam, nu mi se mai pare că eram așa haios. Mi se pare că eram imatur. Ca să nu zic prost. 

3. Suntem la 9 puncte de CFR, la 5 de alte două echipe și - probabil, după meciurile de azi - în afara playoff-ului. Nu-i avem pe Coman și Tănase, iar Budescu are nevoie de timp. 

Nu prea ne arde de ironii. Să te bucuri în vestiar după ce ai făcut istorie în derby e cât se poate de logic. Dar e suficient. 

Prefer să-i felicit pe toți cei care au contribuit la cea mai mare diferență de scor din istoria eternului derby (jucători, antrenori, toți membrii staff-ului, cei care au contribuit substanțial din Peluza Nord și tribune și să sper că e noul început pe care suflarea stelistă îl aștepta.

Cu riscul de a dezamăgi suporterii steliști care așteaptă ironii din partea mea, nu voi face așa ceva, din mai multe...

Publicată de Mihai Stoica pe Duminică, 12 septembrie 2021

FCSB, show alături de galerie după meciul cu Dinamo

Chiar după terminarea partidei, fotbaliștii lui Edi Iordănescu s-au alăturat galeriei pentru a celebra succesul în fața marii rivale.

După ce au stat la distanță și au cântat împreună împotriva rivalilor de la FCSB, Claudiu Keșeru, Octavian Popescu, Vali Crețu și Andrei Vlad au urcat în peluză și au sărbătorit din mijlocul galeriei succesul.

+2 FOTO

Citește alte știri din Liga 1:

Giani Kiriță, după umilința suferită de Dinamo în „Derby de România”: „Unde ne ducem? O să poarte toată viața eșecul ăsta!”

DDB și-a pierdut răbdarea » Ce s-ar fi întâmplat după umilința cu FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (66)
creeperno115
creeperno115  •  13 Septembrie 2021, 23:06

Tot ramai fost puscarias

amadeus2021
amadeus2021  •  13 Septembrie 2021, 18:12

MM s-a maturizat în stagiul de la răcoare. Umbra maturizează accelerat.

drd23234
drd23234  •  13 Septembrie 2021, 17:24
Postat de Vlad Hartea pe 13 Septembrie 2021, 14:01

Nu cred ca exista vreun director sportiv din fotbalul mondial care sa aiba un asemenea comportament grobian !! Daca la Cluj, unde au fost umiliti, directorul sportiv de la Cfr ar fi facut un asemenea gest, postacul din el ar fi rabufnit pe retele de socializare !! Diferenta este aceea ca la Cluj lumea este civilizata, balcanismele ramanand doar apanajul fecesebistilor !!

civilizata a fost si bataia din vestiar intre cei de la CFR sau iesirile lui Varga la adresa asociatilor ,jucatorii si antrenorul tinuti pe la portile stadionului !?

Vezi toate comentariile (66)
Comentează