FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CSU CRAIOVA 1-2

Laszlo Balint, mulțumit de victoria cu FCU Craiova: „Degeaba jucam bine. Aveam nevoie să securizăm rezultatul pentru a câștiga” + Ce spune despre Ivan

Laszlo Balint/ foto Cristi Preda (GSP) +33   FOTO
Laszlo Balint/ foto Cristi Preda (GSP)

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 august 2022 23:57 / Actualizat luni, 08 august 2022 12:46

FCU Craiova - CSU Craiova 1-2, în etapa a patra din Liga 1. Laszlo Balint, antrenorul de la CS Universitatea, s-a arătat mulțumit de rezultat și de faptul că echipa sa a obținut prima victorie în actuala stagiune din Superliga.

Balint a evidențiat faptul că echipa sa joacă din 3 în 3 zile, iar rezultatul este cel mai important, nu prestația propriu-zisă din teren.

Dumitru Dragomir, revoltat de ce a văzut în derby-ul Craiovei: „Nu mai există nicăieri în lume! Cum să faci așa ceva?!”
FCU Craiova - CSU Craiova 1-2
Dumitru Dragomir, revoltat de ce a văzut în derby-ul Craiovei: „Nu mai există nicăieri în lume! Cum să faci așa ceva?!”

Laszlo Balint: „Am vrut să ne securizăm rezultatul”

„Vreau să felicit băieții, au făcut un efort admirabil, grupul a fost foarte unit. Știam că va trebui să suferim, să absorbim momentele de presiune. Bifăm prima victorie într-un meci special pentru noi. Au fost momente și momente. E normal, aceste meciuri se succed rapid. Mă bucură reacția după golul primit. Am avut o ocazie mare, dar din păcate nu am marcat.

Suntem într-o perioadă în care era important să securizăm rezultatul. La 2-0 a fost și acea întrerupere, care ne-a scos puțin din ritm. Știam că trebuie să accelerăm când adversarul se va deschide. Adversarul a avut doar o ocazie. În rest a fost presiune, cornere. Aceste meciuri se câștigă absorbind presiunea adversarului. Am vrut să ne securizăm rezultatul, pentru că aveam mare nevoie de victorie și de încrederea care vine după victorie. Degeaba jucam bine”, a declarat Laszlo Balint, la Orange Sport.

Laszlo Balint, despre...

...accidentarea lui Ivan: „Apar probleme, în urma unei încărcături fizice și metale. Să nu ignorăm această încărcătură mentală. Sunt mulți care au multe minute jucate, mulți kilometri călătoriți. Acum sunt mulțumit de lot, dar știu că se mai lucrează. Noi trebuie să gestionăm bine fizic și mental. Să nu cădem într-o euforie și de mâine să ne concentrăm pentru meciul de joi”.

...Baiaram: „Baiaram are ocazii, dar îi lipsește golul. Este un copil cu calitate, are parametri buni meci de meci”.

...returul cu Zorya Luhansk din Conference League: „De mâine ne concentrăm pe ce avem de făcut. Știm că nu va fi ușor în retur, dar avem încredere”.

+29 FOTO

Citește și: 

Cine a câștigat duelul galeriilor la derby și cum au fost împărțiți fanii la FCU Craiova - CSU Craiova

Panică la CSU Craiova » Andrei Ivan s-a accidentat în derby-ul cu FCU Craiova: „La fiecare duel adversarul mă lovește în zona unde am probleme”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (3)
supermamaliga_1
supermamaliga_1  •  08 August 2022, 10:10

Balint e mulțumit așa...de complezență! Nu poți să fii antrenor cu personalitate la echipa lui Rotaru, care este nociv și dirijează tot.

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  08 August 2022, 08:32

Cind stai cu fundul in poarta se cheama ca ai absorbit presiunea?! Mister ne luam la misto?!))) Daca erai corect ne spuneai si de penaltyil cadou... Hai sa vedem joi cum e cu presiunea! La tine tactica e simpla! Suntem pe ei in careu la noi))) si lasa ca o sa vada ei ce patim noi)zici ca ai jucat cu Real asa povestesti ))) gargara de 2 lei

alb__albastru
alb__albastru  •  08 August 2022, 06:49

Eu nu sunt multumit de voi si n am de ce sa va felicit. Anu’ asta va fi groasa treaba la cum decurg lucrurile.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează