FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Adrian Mititelu jr, război pe Facebook cu fanii Craiovei: „Sunteți mai mulți aici decât la meciuri!” + Un suporter, înjurat direct de club!

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 20:13 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 21:30

După plecarea lui Marius Croitou, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova a vorbit timp de 40 de minute, într-un live pe contul de Facebook al echipei. Adrian Mititelu jr, fiul său, s-a contrat în zona comentariilor cu suporterii.

Fanii olteni, aflați în conflict cu Mititelu, au urmărit monologul patronului Craiovei și au postat comentarii în care îl criticau, jigneau și înjurau pe omul de afaceri.

Adrian Mititelu, monolog de 40 de minute » Enervat că galeria îl susține pe Croitoru: „Pe el îl zeificați și pe mine mă înjurați? Plângăcioșilor, Marius nu se mai întoarce, să vă fie clar!”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, monolog de 40 de minute » Enervat că galeria îl susține pe Croitoru: „Pe el îl zeificați și pe mine mă înjurați? Plângăcioșilor, Marius nu se mai întoarce, să vă fie clar!”

Adrian Mititelu jr, mesaje jignitoare în timpul conferinței tatălui său

Ultrașii oltenilor au primit răspunsuri la mesajele postate din partea lui Adrian Mititelu jr, dar și din partea contului oficial de Facebook al echipei.

Un fan a fost înjurat și jignit de contul oficial al clubului. „Mai taci, mă, în morții mă-tii că faci numai glume de retard. Crezi că ești amuzant, handicapatule?”, a fost mesajul postat de contul clubului.

Adrian Mititelu jr, război pe Facebook cu fanii Craiovei: „Sunteți mai mulți aici decât la meciuri!” + Un suporter, înjurat direct de club!

Nici fiul patronului nu s-a abținut și i-a ironizat pe fani. „Sunteți mai mulți pe live decât pe stadion”, a fost primul mesaj al lui Adrian Mititelu jr, care i-a inflamat și mai mult spiritele.

După ce un suporter i-a răspuns, printr-un mesaj care nu mai este disponibil, fiul patronului a folosit un limbaj licențios.

„Băi, p***, vezi că după iar vii să te bagi în seamă cu noi. Vezi-ți de colindatul tău. Postez eu acum pe Facebook cum cereai bani pe tatălui meu. Întreabă-mă față în față în față când rânjești ca boul când mă saluți”, a scris Mititelu.

Adrian Mititelu jr, război pe Facebook cu fanii Craiovei: „Sunteți mai mulți aici decât la meciuri!” + Un suporter, înjurat direct de club!

Adrian Mititelu s-a războit cu fanii: „Plângăcioșilor, batjocoriți clubul”

Patronul FCU Craiova a avut un discurs dur la adresa ultrașilor care îl contestă.

„Cu siguranță eu am multe informații, știu mai bine situația decât cei care vorbesc din auzite. Cu toată dragostea pentru fani, dar nu am văzut oameni mai plângăcioși. Am simțit nevoia de o schimbare. Nu mai puneți presiune, încetați cu mesajele. Nu se mai întoarce Croitoru! Nu voi puneți antrenor! Nu voi spuneți ce jucători sunt buni sau răi. Eu decid.

 Chiar dacă vă veți supăra, probabil că veți fi și mai puțini la meciuri, nu voi merge pe linia impusă de galerie. Apreciez galeria, dar nu fanii nu ei decid la echipă. Antrenorul e numit de cine are puterea în club. E anormal ca galeria să se întâlnească cu antrenorul. 

Nu mai puneți presiune! Ne băgați în debandadă și ajungem la retrogradare. Oameni buni, nu ați condus nimic și vreți să conduceți o echipă. Faceți o echipă în Liga 5. Nu suporterii știu mai bine ca mine. Am primit mesaje și aberații, ca să nu zic de injurii și alte lucruri jenante. 

Acest club nu se conduce de galerie. Nu galeria stabilește cine antrenează sau cine joacă. Ce se întâmplă de 10-15 ore e anarhie. Faceți rău echipei Toți au câte o idee, iar eu sunt prost... Mă învățați voi ce să fac. Eu înțeleg că e democrație, dar nici chiar așa... Nu se poate ca antrenorul să fie «zeificat», iar eu să fiu înjurat după meci? Mă înjurați voi când vreți? Nu merge așa...”, a spus Mititelu.

VIDEO Adrian Mititelu vrea să renunțe la FCU Craiova

Citește și: 

Marius Croitoru reacționează după ce fanii au acuzat că jucătorii l-au sabotat: „Nu m-am gândit o secundă la altceva”

Nicolo Napoli îl ironizează pentru Adrian Mititelu: „Vrea antrenor de top? Păi, el nu are bani. Îl dă afară după două luni și falimentează echipa”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (56)
dandana
dandana  •  14 Octombrie 2022, 10:12

Eu ce nu înțeleg este ceva. Bai cum în ani 2022 poți urma o familie ca asta? Una care ia pe sus pe toți, care își bate joc de toți. Iar domnului junior am să-i zic atâta. Bai băiatule suporterul numărul 1 al tău se chinuia sa își primească bani de acuma 5 ani,, bani pe care a muncit când aveai nevoie de el. Azi vi și te iei de suporterii care după nu înțeleg cum dracu sa urmeze familia asta. Eu am FCU Craiova în suflet, dar ce este acuma nu este aceea echipa, ba mai mult îmi doresc din suflet sa cadeți și sa dispăreți. Murdăriți numele universități care a fost iubită mult în toată țara asta. Ma rog la Dumnezeu sa dispăreți din fotbal cât de curând. Îmi este scârbă doar când aud numele care a distrus cea mai iubită echipă din Craiova.

AmuzantulTrollescu
AmuzantulTrollescu  •  13 Octombrie 2022, 19:24
Postat de TIborSzoltan pe 12 Octombrie 2022, 21:25

C s Universitatea Craiova nu avea cum sa joace impotriva Stiintei, pentru ca ESTE Stiinta…

Si impotriva carei Craiove a jucat in liga a doua, istetule? :)

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  12 Octombrie 2022, 21:30
Postat de fratilitau pe 11 Octombrie 2022, 23:34

Mititelu, de ce secundul lui Croitoru nu a plecat cu el. In proporție de peste 90% cînd plecă principalul , plecă și secundul? De unde ști tu in cît timp își revine echipa? Ai jucat fotbal profesionist,ai făcut cursuri de antrenori? Sau tot de la cei care l-au sabotat pe Croitoru în ultima luna ști? Mititelu tu ai verificat termenul de expirare la vrăjeală asta ieftină? Pentru un club de fotbal serios trebuie bani nu ce faci tu. Trebuie bani investiții an de an. Tu cu finanțele ai sta și cei stă la un nivel mediocru pentru Universitatea Craiova. Ai adus clubul in Liga 1, felicitări, dar mai departe nu poți să faci mare lucru. Caută un grup de oameni care iubesc clubul și au resurse să producă bani. Vindele clubul și numai atunci îți speli păcatele. Fir întins!!!

Limbaj submediocru. Mititelu a adus Feceu in prima liga si acum il duce in b unde ii e locul. Universitatea Craiova e in alta parte, nu la premititelul ala

Vezi toate comentariile (56)
Comentează