FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Nicolo Napoli îl ironizează pe Adrian Mititelu: „Vrea antrenor de top? Păi, el nu are bani. Îl dă afară după două luni și falimentează echipa”

Nicolo Napoli // FOTO: Imago
Nicolo Napoli // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 11 octombrie 2022 17:36 / Actualizat marti, 11 octombrie 2022 20:44

După ce Marius Croitoru a plecat de la FCU Craiova, fanii olteni l-au cerut înapoi pe italianul Nicolo Napoli.

Antrenorul de 60 de ani, care a avut 8 mandate la formația lui Adrian Mititelu, a vorbit pentru GSP.ro despre o posibilă revenire în Bănie. Napoli spune că niciun oficial de la FCU Craiova nu l-a contactat pentru a negocia și a avut un mesaj ironic pentru Adrian Mititelu. 

Adrian Mititelu, monolog de 40 de minute » Enervat că galeria îl susține pe Croitoru: „Pe el îl zeificați și pe mine mă înjurați? Plângăcioșilor, Marius nu se mai întoarce, să vă fie clar!”
FCU CRAIOVA
Adrian Mititelu, monolog de 40 de minute » Enervat că galeria îl susține pe Croitoru: „Pe el îl zeificați și pe mine mă înjurați? Plângăcioșilor, Marius nu se mai întoarce, să vă fie clar!”

Nicolo Napoli, ironie pentru Adrian Mititelu: „El nu are bani și vrea un antrenor de top” 

„Nu m-a sunat nimeni de la Craiova și nici nu cred că mă sună Mititelu. Mi-au scris mulți suporteri pe Facebook ca să-mi spună că mă așteaptă înapoi la echipă. Mititelu va găsi alt antrenor liber. 

Am citit că vrea antrenor de top? De top, aha. Eu nu sunt de top, eu sunt de «tip». Cine e antrenor de top? El nu are bani și vrea unul de top care cere salariu 15.000 de euro pe lună. 

Sper ca Mititelu să se trezească și să aleagă un antrenor de top. După două luni să-l dea afară, așa rămâne fără bani de țigări în buzunare și falimentează echipa. Eu am oferte din Turcia. E posibil să găsesc acolo o echipă pe care să o antrenez. O să vin la Craiova pe 26 octombrie într-o vacanță de două-trei zile cu soția. Să mă întâlnesc cu prietenii”, a spus Nicolo Napoli pentru GSP.ro 

Am văzut meciul cu Chindia, echipa a jucat lent, fără a crea probleme adversarului. Fiecare antrenor cu strategia lui de joc 

- Nicolo Napoli 

E normal ca jucătorii care nu joacă să fie supărați. Sunt 30 în lot, toți vor să joace. E război în vestiar. E greu de gestionat. Jucătorii pot fi supărați pe antrenor, dar când intră pe teren ei trebuie să-și facă meseria, să câștige bani, primele de victorie și să ajungă cât mai sus în clasament. Decât să joci împotriva antrenorului mai bine pleci. La rândul său, antrenorul trebuie să-i asculte pe jucători, să schimbe ceva 

- Nicolo Napoli

VIDEO Adrian Mititelu vrea să renunțe la FCU Craiova

Citește și:

Marius Croitoru reacționează după ce fanii au acuzat că jucătorii l-au sabotat: „Nu m-am gândit o secundă la altceva”

„3 jucători, secundul și Vasilică i-au făcut-o lui Croitoru!” » Acuzații incredibile din vulcanul FCU Craiova + Doi antrenori interziși de galerie: „Ăla ne înjura pe la Severin”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
Cpt.Dragalina
Cpt.Dragalina  •  13 Octombrie 2022, 20:56
Postat de TIborSzoltan pe 12 Octombrie 2022, 21:38

Esti tare rau la gramatica… tare de tot…

As vrea sa apreciez,dar cum tu ești postac și nu "analist gramatical",n-o fac.

fratilitau
fratilitau  •  12 Octombrie 2022, 22:26
Postat de TIborSzoltan pe 12 Octombrie 2022, 21:40

Echipa din 2005 e alta fata de cea de acum. Cea de acum este Feceu, iar in 2005 Feceu nu exista… abia din 2017…. Lipsesc vreo 12 ani din ce ai spus

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

TIborSzoltan
TIborSzoltan  •  12 Octombrie 2022, 21:40
Postat de fratilitau pe 12 Octombrie 2022, 08:31

Familia mititelu o să pună un antrenor de mini -top . La Mititelu calculele sunt simple. Dacă nu prinde locul 6 este iar" la revedere".....cota la cei 2 3 fotbaliști pe care ii are o sa fie scăzută și noi trebuie să fim alaturi de el, sentimentele noastre nu contează. Din 2005 cea mai bună performanță a fost locul 7, adică mediocru. Poate această familie să managerieze acest club.????

Echipa din 2005 e alta fata de cea de acum. Cea de acum este Feceu, iar in 2005 Feceu nu exista… abia din 2017…. Lipsesc vreo 12 ani din ce ai spus

Vezi toate comentariile (11)
Comentează