FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948 - FARUL

Moment istoric: primul duel între antrenorii Hagi și Mutu » Conflict dur în trecut: „Vorbește prea mult” vs. „Sunt un exemplu mai mare decât el”

Adi Mutu și Gheorghe Hagi sunt golgeterii all-time ai echipei naționale / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor
Adi Mutu și Gheorghe Hagi sunt golgeterii all-time ai echipei naționale / Sursă foto: Arhivă Gazeta Sporturilor

Articol de - Publicat vineri, 27 august 2021 17:55 / Actualizat vineri, 27 august 2021 18:31

FCU CRAIOVA - FARUL CONSTANȚA | Adrian Mutu și Gheorghe Hagi, golgeterii all-time ai echipei naționale se întâlnesc astăzi pentru prima dată ca antrenori. 

Se anunță un meci interesant în această seară, în Bănie. Adi Mutu (42 de ani) are echipa cu cea mai bună posesie din Liga 1, conform cifrelor InStat centralizate după primele șase etape, numai că fanii olteni așteaptă goluri, victorii, puncte, nu doar pase de-a latul și înapoi. 

Îl „demite” Hagi pe Mutu?

Presiunea e mare pe Mutu, putând fiind demis dacă pierde azi, chiar în fața nașului său, Gică Hagi (56 de ani). 

„Regele" știe la ce să se aștepte. „Craiova are o posesie foarte bună, controlează majoritatea meciurilor, face un fotbal foarte bun şi Mutu e un antrenor de mare perspectivă, un fost mare jucător. 

Şi noi ne dorim să avem controlul jocului, aşa că din aceste două lucruri va ieşi un meci interesant, foarte bun şi sperăm ca noi să fim mai buni decât ei şi să venim cu un rezultat pozitiv. Dorim să câştigăm", a explicat antrenorul Farului.

Hagi versus Mutu, conflict în 2018

Hagi și Mutu s-au contrat dur în 2018, după ce „Briliantul” a intervenit în disputa pe care „Regele” a avut-o cu fostul selecționer Cosmin Contra, pe tema convocărilor la lot. 

„E penibil să-l acuzi pe Contra. Hagi vorbește câteodată prea mult”, a spus Mutu, pe atunci antrenor la FC Voluntari. 

Hagi i-a răspuns: „Cred că a fost folosit cuvântul greşit (n.r.- penibil). I se potriveşte mai mult lui. Cred că nu am ajuns în momentul ăsta niciodată. Eu cred că a greşit. Să-şi facă el meseria, să devină antrenor, şi dup-aia să vorbim. Nu cred că Adi e în măsură să spună dacă sunt eu profesionist sau nu, după tot ce a făcut în cariera lui. Cred că eu sunt un exemplu mai mare decât el”. 

VIDEO Regulile lui Adi Mutu în vestiar » E aspru? Cum reacționează la pauză? De ce face cantonamente înainte de meci?

Citește și alte știri de actualitate: 

EXCLUSIV Interviu cu Radu Boboc, fundașul Farului: „Am suferit, am plâns. E greu să pleci de acasă”

ANALIZĂ Posesie mincinoasă » Mutu a uitat un lucru: ce arată raportul InStat în dreptul echipei lui

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
10207202405083487
Nanu Daniel  •  28 August 2021, 07:36
Postat de flosud97 pe 27 August 2021, 19:03

Forza Stiinta alllleeeee lumea se intreaba de ce noi pentru tine am face orice alllleeeee Forza Stiinta alllleeeee alllleeeee Forza Stiinta alllleeeee

Dar tu te intrebi de ce lumea se intreaba: De ce ? :)

224556945391005
Horneţ Mirel  •  27 August 2021, 20:36

Nu stiti decat sa ii intaratati pe unii impotriva altora. Mai bine ati da stiri sportive adevarate !!!!

flosud97
flosud97  •  27 August 2021, 19:03

Forza Stiinta alllleeeee lumea se intreaba de ce noi pentru tine am face orice alllleeeee Forza Stiinta alllleeeee alllleeeee Forza Stiinta alllleeeee

Vezi toate comentariile (3)
Comentează