FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - FC VOLUNTARI 2-1

VIDEO Vlad Achim anunță ce planuri are FCU Craiova: „Noi n-o spuneam pe față, dar ne gândeam la asta!”» Acuză o decizie din meciul cu Sepsi

Articol de , - Publicat marti, 21 februarie 2023 08:05 / Actualizat marti, 21 februarie 2023 09:55

FCU Craiova a câștigat meciul cu FC Voluntari, 2-1, și a bifat trei victorii la rând în Liga 1, după scandalul de xenofobie de la meciul Sepsi.

Oltenii au pierdut acel duel la „masa verde”, scor 0-3, dar jucătorii lui Nicolo Napoli au mers ceas ulterior: 5-0 cu U Cluj, 2-1 în Giulești, 2-1 cu Voluntari în Bănie. Juveții nu ascund faptul că vizează play-off-ul. 

Mai mult, Vlad Achim, 33 de ani, unul dintre veteranii echipei, a mărturisit că vrea să se răzbune pentru situația de la meciul cu Sepsi, al cărui loc în top 6 îl vizează. Mijlocașul a dezvăluit că el și colegii săi ținteau chiar să lupte la titlu la începutul sezonului:

Mititelu încă speră la play-off: „Refuz să cred că Burleanu lasă lucrurile așa!” + noi contre cu galeria: „«Gogoașă» să-și caute serviciu, că nu mai primește bani de la mine”
FCU Craiova - Voluntari 2-1
Mititelu încă speră la play-off: „Refuz să cred că Burleanu lasă lucrurile așa!” + noi contre cu galeria: „«Gogoașă» să-și caute serviciu, că nu mai primește bani de la mine”

VIDEO Vlad Achim acuză decizia din Sepsi - FCU Craiova

„Încercăm să facem un joc ofensiv, să dominăm orice adversar, așa cum îi stă bine acestei echipe. O luăm pas cu pas, da, ne gândim la play-off. Ne motivează foarte mult ceea ce s-a întâmplat cu Sepsi, ne motivează mult acea nedreptate! Trebuie să trecem peste acel moment, să scoatem noi cât mai multe puncte și să depășim Sepsi. 

Corect ar fi să se rejoace, sper să fie timp să se meargă și la TAS. Legea e de partea noastră. Regulamentul e ambiguu și incorect făcut, din punctul meu de vedere. Când nu ai pârghiile necesare să evacuezi o galerie, atunci ar trebui să plătească echipa care are pârghiile.

Da, suntem o echipă puternică, o arătăm pe teren. Și cu Voluntari am început prost, dar am revenit. Acum, facem fel și fel de calcule, ce adversari mai are Sepsi, cum să câștigăm noi următoarele meciuri. Play-off-ul ar fi ceva extraordinar, spectaculos, dacă am fi și noi acolo. De fapt, pentru toată lumea. 

Trebuie să arătăm că suntem cea mai bună echipă din România. La începutul campionatului ne gândeam chiar la titlu! N-o spuneam pe față, dar așa gândeam. Jocul ne dădea speranțe, apoi am avut o pasă foarte proastă. Ne-am revenit. Credem despre noi că suntem o echipă foarte puternică”, a spus mijlocașul.

Cred că suporterii se vor comporta corect și regulamentar, până la urmă. 

- Vlad Achim

25de meciuri, două goluri și un assist a reușit Achim în actuala ediție pentru FCU

3trofee are mijlocașul în propriul CV: Cupa și Supercupa României cu Viitorul, Cupa Ligii cu FCSB

VIDEO Autogolul lui Adam Nemec a decis meciul FCU Craiova - FC Voluntari

Citește și: 

Antrenor ajuns la limită în SuperLigă: „Cel mai greu moment din carieră. Nicio supărare dacă o să fiu dat afară”

Nicolo Napoli, cu gândul la play-off după a treia victorie la rând: „Încercăm să câștigăm cât mai multe puncte”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
k_uba
k_uba  •  21 Februarie 2023, 10:45
Postat de george.br pe 21 Februarie 2023, 10:38

Sa bagi postarea asta si sa spui despre altii ca sunt cum ai zis... inseamna sa fii gramada, bre, nea Stefane! Chiar... nu ti-e rusine de matale?

Stai linistit, e tot unul de la cofetarie, cu multi cont. Nici nu merita sa te agiti degeaba. Sincer jucam un fotbal frumos, inca odata se dovedeste ca Nicolo e mester si pentru a doua oara consecutiv suntem *** de puncte pretioase. Eu cred cu tarie ca MititeluL deranjeaza acolo sus si din pacate nu a invatat nimic din toate experientele din trecut. Pana atunci ramanem alaturi de echipa asa xum am facut-o intotdeauana: FORTA STIINTA!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

george.br
george.br  •  21 Februarie 2023, 10:38

Sa bagi postarea asta si sa spui despre altii ca sunt cum ai zis... inseamna sa fii gramada, bre, nea Stefane! Chiar... nu ti-e rusine de matale?

stefan56
stefan56  •  21 Februarie 2023, 10:13

Mai sunteti niste desculti si prosi. Bine ca nu vroiai Achim sa castigi Champions Liga. Regulamentul e de UEFA si FIFA deci drum bun la TAS. Jucati un joc frumos, dar din pacate regurile sunt aspre.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează