FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - VOLUNTARI 2-1

Antrenor ajuns la limită în SuperLigă: „Cel mai greu moment din carieră. Nicio supărare dacă o să fiu dat afară”

FCU Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul 26 din Superligă. Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul ilfovenilor, a transmis că va accepta cu inima împăcată orice decizie a conducerii. +19   FOTO
FCU Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul 26 din Superligă. Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul ilfovenilor, a transmis că va accepta cu inima împăcată orice decizie a conducerii.

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 22:21 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 22:35

FCU Craiova a învins-o pe FC Voluntari, scor 2-1, în runda cu numărul 26 din SuperLigă. Liviu Ciobotariu (51 de ani), antrenorul ilfovenilor, a transmis că va accepta cu inima împăcată orice decizie a conducerii. 

Mihai Stoica s-a enervat și i-a dat replica lui Mihai Rotaru: „Doar la Comedy Central nu l-am văzut! Pagină de facebook mă lasă să am?”
FCSB - CSU Craiova 1-1
Mihai Stoica s-a enervat și i-a dat replica lui Mihai Rotaru: „Doar la Comedy Central nu l-am văzut! Pagină de facebook mă lasă să am?”

Liviu Ciobotariu, după FCU Craiova - FC Voluntari: „Cel mai greu moment din carieră”

„În prima repriză am arătat bine, am fost organizați. Știam că avem un adversar care are calitate. Strategia noastră a fost să ne apărăm jos și să îi surprindem pe contraatac. Am și reușit în prima repriză. 

Puteam să facem 2-0 până în pauză. Nu știu dacă închideam jocul, dar lucrurile ar fi stat altfel. Din păcate nu ne-a ieșit nici azi. Ne-am băgat adversarul în joc cu greșelile noastre.

Înțeleg jucătorii, sunt apăsați de situație, sunt stresați, dar va fi foarte greu să adunăm puncte dacă tot fac greșeli. Pentru mine e cel mai greu moment din cariera de antrenor. Sunt 5 înfrângeri consecutive, nu am avut niciodată. E păcat!

Facem multe greșeli. Părerea mea e că una dintre cauze este și faptul că suntem apăsați de situație. Vrem să facem cât mai mult și cât mai bine, dar nu ne iese. Este foarte greu să continuăm așa. Mi-aș fi dorit să facem un joc prost, dar să plecăm cu punct. Era important pentru staff, conducere, pentru toată lumea”, a spus Liviu Ciobotariu la Orange Sport. 

Ce spune Ciobotariu despre demitere

Întrebat dacă cei din conducere mai au încredere în el, Ciobotariu a fost sincer: „Nu mă deranjează întrebarea, mai ales în situația în care mă aflu. E normală. Nu știu exact ce să vă răspund. Probabil au avut răbdare până acum pentru că am făcut lucruri bune, am salvat echipa de la retrogradare, am mers în play-off. 

Eu nu am nicio problemă. Încerc să îmi fac datoria, să scot echipa din această zonă, îmi doresc acest lucru. Dacă cei din conducere nu mai au încredere în mine eu nu am nicio problemă, nicio supărare”.

Trebuie să ne adunăm cu toții, jucătorii, staff, conducere. Să gândim pozitiv, să încercăm să facem un rezultat pozitiv, indiferent de adversar. Meciul următor va fi cu altă echipă de top, cu Universitatea Craiova. Acum avem nevoie de punct sau puncte pentru moral
- Liviu Ciobotariu, antrenor FC Voluntari

VIDEO CU FAZA. Autogolul lui Nemec a decis soarta meciului FCU Craiova - FC Voluntari 

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Mihai Stoica, dezvăluire-șoc după golul decisiv din FCSB - CSU Craiova: „Am vorbit cu Hațegan și mi-a zis! Solicit asta în mod public!”

FOTO Noul număr 13 al echipei vine din Ucraina » Transferul anunțat astăzi în Liga 1

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
VardyParty
VardyParty  •  20 Februarie 2023, 23:14

Ciobi es un Frasi(neanu)…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close