FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - CSU CRAIOVA 1-1

Mihai Stoica, dezvăluire-șoc după golul decisiv din FCSB - CSU Craiova: „Am vorbit cu Hațegan și mi-a zis! Solicit asta în mod public!”

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a analizat remiza cu CS Universitatea Craiova, scor 1-1, din runda cu numărul 26 a Ligii 1. +31   FOTO
Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a analizat remiza cu CS Universitatea Craiova, scor 1-1, din runda cu numărul 26 a Ligii 1.

Articol de - Publicat luni, 20 februarie 2023 19:37 / Actualizat luni, 20 februarie 2023 20:36

Mihai Stoica, managerul general al celor de la FCSB, a analizat remiza cu CS Universitatea Craiova, scor 1-1, din runda cu numărul 26 a Ligii 1. 

Mihai Stoica a contestat faza premegătoare golului de 1-1, venit în primul minut al prelungirilor. Managerul general al celor de la FCSB spune că lovitura de la colțul terenului nu ar fi trebuit dictată, pentru că mingea ar fi atins și mâna lui Roguljic înainte să părăsească terenul.

Sare în apărarea lui Târnovanu, după gafa cu Universitatea Craiova: „Ce ușor e de la TV... Știți ce-mi place la el?”
FCSB
Sare în apărarea lui Târnovanu, după gafa cu Universitatea Craiova: „Ce ușor e de la TV... Știți ce-mi place la el?”

Mihai Stoica, după FCSB - Universitatea Craiova 1-1: „Am vorbit cu Hațegan!”

„Mi-e foarte greu să discut despre meciul ăsta fără a reliefa că golul din prelungiri a fost marcat în urma unei greșeli de arbitraj. Înseamnă viciere și puncte foarte importante pierdute de noi. A fost lovitură de poartă, iar Cojocaru a zis 6 metri! Când mingea a ieșit din mâna lui Roguljic, Cojocaru a zis 6 metri. A fost întors de asistent.

Am vorbit cu Ovidiu Hațegan după meci, a văzut reluările... nu știu ce reluări a văzut, dar a zis că am dreptate. Dar nu avea cum să îl ajute, nu e fază de VAR. Viciere de rezultat!

Solicit în mod public înregistrarea discuției de la faza premergătoare golului egalizator. O au, există cutia neagră de la VAR. S-a mai publicat. Aș dori și eu să aflu ce a fost acolo, ca să îl absolvim pe Cojocaru de vină. Eu nu-l culpabilizez dacă a mers pe mâna asistentului”, a spus Mihai Stoica la „Sport Report”, emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor.

Mihai Stoica a analizat și continuarea fazei, golul primit din corner de FCSB: „Că cei de la Craiova au o părere foarte bună despre cum au jucat, e treaba lor. La corner, indubitabil vina lui Târnovanu. La portar greșeala se vede și poate fi fatală. A intervenit formidabil la singura ocazie a Craiovei din tot meciul, la Koljic, și era eroul meciului dacă nu greșea la gol”. 

Mihai Stoica, contrariat și de ofsaidul lui Miculescu 

În minutul 42, Basilio Ndong, în calitate de ultim apărător, l-a faultat pe David Miculescu. „Centralul” Adrian Cojocaru a scos inițial cartonașul roșu. A urmat o analiză de aproximativ 4 minute din camera VAR. Ovidiu Hațegan, oficialul responsabil astăzi de arbitrajul video, a remarcat un ofsaid. În momentul pasei, Miculescu se afla într-o poziție de ofsaid.

Mihai Stoica, dezvăluire-șoc după golul decisiv din FCSB - CSU Craiova: „Am vorbit cu Hațegan și mi-a zis! Solicit asta în mod public!”

Ce VAR avem noi? Noi n-am văzut vreodată o proiecție. Eu am senzația că nu avem vreun soft. Ferească Dumnezeu! Ne arată un cerc, poți să îl faci și cu rujul. Eu nu contest, dar am senzația că e ceva în neregulă cu VAR-ul nostru la fazele astea. Eu am fost pe teren, ăsta n-a fost ofsaid niciodată.
- Mihai Stoica, manager general FCSB 

VIDEO. Leo Strizu, după FCSB - CSU Craiova 1-1: „Felicit echipa pentru efortul depus. Atât s-a putut astăzi”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

Nelu Varga, mesaj pentru jucătorul care a fugit de CFR Cluj: „N-o să scape! Lucrurile nu rămân așa” » Amenință și noua echipă: „O să plătească pentru asta!”

EXCLUSIV Sare în apărarea lui Târnovanu, după gafa cu Universitatea Craiova: „Ce ușor e de la TV...Știți ce-mi place la el?”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (96)
anatol_karagandici
anatol_karagandici  •  24 Mai 2023, 13:57
Postat de doritor pe 21 Februarie 2023, 11:01

Ciudat e VAR-ul, dar mai ciudat e MeMe-ul! Pentru el VAR-ul e rau c-a vazut un ofsaid prea mic pentru ochiul sau miop, in schimb ochiul lui devine de vultur si vede cum a fluturat parul pe mana lui Rogulic la sutul lui Tamm. chiar daca mingea nu si-a schimbat directia. Poate Varul a gresit cand „Huiduma” voastra l-a dezmembrat pe Armas, dar n-ai vazut ca ranile erau mari si pe tot corpul si de acolo a venit egalul oltenilor. Pedeapsa e di vina!

La finalul campionatului, subinginerul puscarias (e un FAPT ca a facut puscarie) si cartonat a primit din nou ceea ce merita: UMILINTA!

florar
florar  •  21 Februarie 2023, 14:16

Argumentul craiovenilor la greșeala lui Cojocaru este că Enjoma nu trebuia să joace !! Deci Cojocaru a greșit pentru voi pentru o greșeala din alt meci la care nu ați fost parte ??? La fel ați judecat și când Băncu i a terminat cariera lui Nita in Liga 1 cu o duritate in minutul 6 desigur nevăzută de Kovacs ?

hristo33
hristo33  •  21 Februarie 2023, 11:36
Postat de costyd1964 pe 21 Februarie 2023, 05:51

Viciere de rezultat,nici vorbă de ofsaid, jucătorul este pe linie.Ăsta nu este fotbal mai ales cînd 2 arbitrii nu se înțeleg, unul dictează repunere din 6 m,tul corner,și în speță a a fost henț la jucătorul oltean.Probabil că fcsb nu este pe placul FRF,și LPF.Rușine arbitrilor și celor din camera Var.

te uiti la fotbal degeaba. cum viciere de rezultat? edjuma nici nu trebuia sa joace in acest meci.

Vezi toate comentariile (96)
Comentează