FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA 1948 - FCSB

Fără VAR la FCU Craiova - FCSB » Motivul pentru care partida din Bănie nu a beneficiat de videoarbitraj

Motivul pentru care FCU Craiova - FCSB nu a avut parte de sistemul VAR / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova 1948
Motivul pentru care FCU Craiova - FCSB nu a avut parte de sistemul VAR / Sursă foto: Facebook@ FCU Craiova 1948

Articol de GSP - Publicat duminica, 13 noiembrie 2022 21:03 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2022 21:41

Derby-ul etapei #18 din Liga 1, FCU Craiova - FCSB, nu beneficiază de videoarbitraj. Motivul? O problemă electrică apărută la stadion. Anunțul a fost făcut de comentatorii meciului cu scurt timp înaintea fluierului de start. 

O veste mai puțin așteptată a fost oferită de Ionuț Angheluță, unul dintre comentatorii postului Digi Sport, chiar înainte de startul partidei din Oltenia. Potrivit acestuia, din cauza unei probleme electrice, sistemul VAR a fost nefuncțional ă, astfel că deciziile brigăzii lui Radu Petrescu nu ar fi putut fi corectate în vreun fel de colegii din cabina VAR.

Disputa din Bănie a fost oficiată de Radu Petrescu, ajutat de tușierii Mircea Grigoriu și Marius Mihai Marica, toți din București. 

VIDEO Golul lui Octavian Popescu a deblocat tabela pe „Oblemenco”

Citește și alte știri de actualitate: 

VIDEO+FOTO Decizie de neînțeles a lui Mladinovici în Mioveni - CFR Cluj: penalty refuzat și după intervenția VAR! » Dan Petrescu și-a făcut cruce pe margine

FCU Craiova - FCSB, în etapa 18 din Superliga » VAR-ul nu funcționează pe „Ion Oblemenco”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
danny_l
danny_l  •  14 Noiembrie 2022, 07:54

Direcția este Liga 2,îl mai da pe Bauza, și cam asta-i totul legat de Superliga,se știa dinaintea meciului cine va câștiga, nu la băgat pe Bauza de la început să nu le strice scorul.

vivi.napoca1_
vivi.napoca1_  •  13 Noiembrie 2022, 21:51

Ce rost are VAR ,când lucrurile sant clare ,a nu știm în ce direcție, o sa aflam după meci !

Vezi toate comentariile (2)
Comentează