FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

Declarații dure după FCU Craiova - Gaz Metan: „Pe vârfuri, heirup! Le-am arătat eu la final”

FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial
FOTO: facebook.com/GazMetanMediasOficial

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 19:54 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 20:16

FCU Craiova a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-0, în primul meci al rundei #13 din Liga 1. În frunte cu antrenorul Ilie Poenaru, medieșenii au recunoscut la final că nu au abordat corect partida.

  • Ultima victorie obținută de FCU Craiova în Liga 1: 2-1 vs. Academica Clinceni pe 7 august. Ilfovenii erau antrenați atunci de Ilie Poenaru, tehnicianul din prezent al Gazului.

Programul complet al etapei #13 din Liga 1

„N-am fost la fel de agresivi ca în meciul cu Dinamo (n.r. 2-1). Am stat sus, departe de oameni. În primele 15 minute am stat rău în teren, cu distanțe mari, spații între compartimente. E o diferență mare față de ce am jucat cu Dinamo. E vorba de atitudine, de concentrare, am văzut o relaxare la antrenamente, am și oprit o ședință să le atrag atenția. 

Au înțeles abia după meci, în vestiar, cine sunt și ce vreau. A fost cea mai dură ședință de când am venit aici. Accept să pierzi, dar nu așa. La mine trebuie să joci, să ai atitudine, agresivitate, să-ți dorești!”, a declarat Ilie Poenaru la final.

Declarații dure după FCU Craiova - Gaz Metan: „Pe vârfuri, heirup! Le-am arătat eu la final”
Ilie Poenaru, supărat după eșecul cu FCU Craiova

Alte declarații după FCU Craiova - Gaz Metan 2-0:

N-aș putea spune că Mutu și staff-ul lui au făcut ceva greșit, doar că între timp s-a schimbat atitudinea noastră, poate că nu percepeam clar mesajele lui Adi. Mă așteptam să vină mai mulți oameni, dar e vineri, lumea lucrează... 
Sorin Bușu, fundaș FCU Craiova 

Așa cum noi ne facem calcule cu echipele din subsolul clasamentului, și ele își fac când au meciuri cu noi. Au fost ocazii multe ale Craiovei și plecăm fără vreun punct, asta e situația... Pentru toată lumea e rău că nu vor mai fi spectatori în tribune, dar cu adevărat tragică e situația din țară, nu contează fotbalul cel mai mult 
Octavian Vâlceanu, portar Gaz Metan 

Am fost pe vârfuri toată săptămâna, mister ne-a avertizat acum 3 zile. Nu ne-am motivat. Am început foarte prost prima repriză. Am preluat controlul în repriza a doua, dar am primit gol rapid, ne-am pierdut pozițiile iar pe final a fost un heirup 
Ronaldo Deaconu, mijlocaș Gaz Metan

I-a dezumflat derby-ul! Record negativ stabilit de FCU Craiova
FCU Craiova - Gaz Metan 2-0
I-a dezumflat derby-ul! Record negativ stabilit de FCU Craiova

Cronica la FCU Craiova - Gaz Metan 2-0

Nou-promovata din Craiova arată ca o echipă reală, nu mai e doar un plan fantastic, așa cum și-l imagina Adrian Mutu. Oltenii luptă, suferă și câștigă fără să-și mai propună să le copieze pe cele mai la modă formații din Europa

Craiova lui Mititelu e o nou-promovată care a avut pretenții prea mari. Și le-a ajustat între timp, a mai pierdut spectatori, încredere, ifose și a devenit o echipă mai bună decât era atunci când se credea un fel de moștenitoare a campionatului.

Formația lui Stoican a jucat deschis, a dominat în mai tot timpul, a avut ocazii și nu a marcat mai des doar fiindcă s-a lovit de tactica ultradefensivă a Gazului. Oaspeții au venit pentru un 0-0 și au rămas fără soluție când s-au trezit că erau conduși.

A marcat pentru 1-0 Claudiu Bălan, un jucător dintre cei mai criticați de când a început sezonul. Pe Bălan, mai nimeni nu-l consideră suficient de bun pentru echipa lui Mititelu, însă el a fost prompt când mingea a venit dintr-o centrare de pe partea dreaptă și a trimis-o în plasă simplu, cu latul. Numele constituie o coincidență straniu-amuzantă. În etapa trecută a fost decisiv alt Bălan subestimat, Adrian. Vârful căruia Rapidul îi caută înlocuitor încă de astă-vară a marcat de două ori pentru victoria din partida cu campioana CFR.

Gaz Metan a avut puține atacuri, prea puține pentru un atacant ratangiu așa cum este Sarr, senegalezului i-ar trebui să i se plimbe mingea prin fața porții nonstop ca să marcheze o dată. Craiova s-a retras în ultimele minute ale meciului și a conservat o victorie rară, pe care a garantat-o Raicea. Oltenii nu mai bătuseră pe nimeni în opt partide. 

Au sărit peste linia retrogradării, stadionul e gol, așa că se pot comporta ca nou-promovați care speră să supraviețuiască, nu ca niște nobili cărora li s-ar cuveni participarea în cupele europene.

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica, noi precizări despre situația de la FCSB: „E dramatic! Avem 23 de cazuri. Nu mai avem jucători să punem pe listă”

Dănuț Lupu știe care poate fi atuul lui Dinamo în derby-ul cu Rapid: „Nu putem să-i punem pe picior de egalitate”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (2)
observator_ipohondru
observator_ipohondru  •  23 Octombrie 2021, 06:40

Scandal cat casa ca CSU a primit un penalty gratuit. Dar FCU n-a primit doua clare ca lumina zilei si toata lumea tace. Ordin de la stapanire sa li se dea in cap ambelor, ca le e frica de ele. Una nu trebuie sa ia Campionatul, iar caelalalta ytrebuie sa cada in locul lui Dinamo. E oftica mare impotriva Craiovelor. Iar ele sunt fraiere ca nu se pun de acord sa se ajute una pe alta.

815309251857881
Popa George  •  22 Octombrie 2021, 21:43

Pai vaccinatii vin la fotbal? Am fost pe 3 octombrie la Craiova și ce sa vezi?! De vizitat stadionul, nu mai zic, de participat la meci( craiolguta- Craiova )la fel,dar într.o anexa a stadionului vaxin! Da tot vaxinnul! De ma întepam tot nu intram la meci! Dar ei acolo vroiau sa vi ka următoarele.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează