FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - GAZ METAN 2-0

Mititelu Jr. e furios și după victorie: „Am avut două penalty-uri clare! Intru la idei deja”

Adrian Mititelu Jr., patronul de facto al oltenilor, consideră că echipa sa trebuia să beneficieze de două lovituri de la 11 metri
Adrian Mititelu Jr., patronul de facto al oltenilor, consideră că echipa sa trebuia să beneficieze de două lovituri de la 11 metri

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 octombrie 2021 20:10 / Actualizat vineri, 22 octombrie 2021 22:14

FCU Craiova a învins-o pe Gaz Metan, scor 2-0, în primul meci al rundei #13 din Liga 1. Adrian Mititelu Jr., patronul de facto al oltenilor, consideră că echipa sa trebuia să beneficieze de două lovituri de la 11 metri în duelul contra medieșenilor.

  • Ultima victorie obținută de FCU Craiova în Liga 1: 2-1 vs. Academica Clinceni pe 7 august. Ilfovenii erau antrenați atunci de Ilie Poenaru, tehnicianul din prezent al Gazului.

Programul complet al etapei #13 din Liga 1

„Am avut două penalty-uri clare! Încep să intru la idei deja. Nu pot să înțeleg cum arbitrează acest domn în Liga 1! La al doilea penalty faultul a fost la doi metri de el și tot nu a dat”, a declarat Mititelu Jr.

„Nu sunt fericit, doar puțin mai liniștit. A fost un meci de 6 puncte. Victoria e meritată, am avut ocaziile mai mari, posesia. Se vede o schimbare. Vom fi în viitor o echipă greu de bătut”, a mai spus acesta.

Acum avem un joc mai ofensiv, nu mai jucăm atât de mult în spate. Dacă vom juca la fel ca azi, va fi greu să pierdem. Vom avea un program încărcat, trebuie să facem față, avem un lot valoros
Adrian Mititelu Jr., patron FCU Craiova 

A fost o discriminare să vină doar vaccinații la stadion, am avut de suferit. Marea majoritate a fanilor sunt nevaccinați, deși eu îi îndemn să se vaccineze 
Adrian Mititelu Jr., patron FCU Craiova

I-a dezumflat derby-ul! Record negativ stabilit de FCU Craiova
FCU Craiova - Gaz Metan 2-0
I-a dezumflat derby-ul! Record negativ stabilit de FCU Craiova

Două penalty-uri cerute de FCU Craiova cu Gaz Metan

În minutul doi, Dominik Kovacic a trimis o minge lungă, din propria jumătate, până la William Baeten. Belgianul gazdelor a dat mingea pe lângă portarul advers Octavian Vâlceanu, apoi a căzut solicitând penalty.

Pe reluările TV s-a văzut că Vâlceanu îl „ciupește” pe Baeten, însă „centralul” Horia Mladinovici a lăsat jocul să continue.

Mititelu Jr. e furios și după victorie: „Am avut două penalty-uri clare! Intru la idei deja”

În momentul pasei lui Kovacic, Baeten se afla într-o poziție suspectă de ofsaid. Din modul în care sunt trasate liniile gazonului din Bănie, poziția belgianului pare totuși neregulamentară.

Mititelu Jr. e furios și după victorie: „Am avut două penalty-uri clare! Intru la idei deja”

În prelungiri, când scorul era deja 1-0, FCU Craiova a mai solicitat un penalty. De această dată, în urma unui duel între Vlad Pop și Roberto Romeo. Arbitrul a considerat că Pop a căutat să cadă și nu a indicat punctul cu var.

Mititelu Jr. e furios și după victorie: „Am avut două penalty-uri clare! Intru la idei deja”

Cronica la FCU Craiova - Gaz Metan 2-0

Nou-promovata din Craiova arată ca o echipă reală, nu mai e doar un plan fantastic, așa cum și-l imagina Adrian Mutu. Oltenii luptă, suferă și câștigă fără să-și mai propună să le copieze pe cele mai la modă formații din Europa

Craiova lui Mititelu e o nou-promovată care a avut pretenții prea mari. Și le-a ajustat între timp, a mai pierdut spectatori, încredere, ifose și a devenit o echipă mai bună decât era atunci când se credea un fel de moștenitoare a campionatului.

Formația lui Stoican a jucat deschis, a dominat în mai tot timpul, a avut ocazii și nu a marcat mai des doar fiindcă s-a lovit de tactica ultradefensivă a Gazului. Oaspeții au venit pentru un 0-0 și au rămas fără soluție când s-au trezit că erau conduși.

A marcat pentru 1-0 Claudiu Bălan, un jucător dintre cei mai criticați de când a început sezonul. Pe Bălan, mai nimeni nu-l consideră suficient de bun pentru echipa lui Mititelu, însă el a fost prompt când mingea a venit dintr-o centrare de pe partea dreaptă și a trimis-o în plasă simplu, cu latul. Numele constituie o coincidență straniu-amuzantă. În etapa trecută a fost decisiv alt Bălan subestimat, Adrian. Vârful căruia Rapidul îi caută înlocuitor încă de astă-vară a marcat de două ori pentru victoria din partida cu campioana CFR.

Gaz Metan a avut puține atacuri, prea puține pentru un atacant ratangiu așa cum este Sarr, senegalezului i-ar trebui să i se plimbe mingea prin fața porții nonstop ca să marcheze o dată. Craiova s-a retras în ultimele minute ale meciului și a conservat o victorie rară, pe care a garantat-o Raicea. Oltenii nu mai bătuseră pe nimeni în opt partide. 

Au sărit peste linia retrogradării, stadionul e gol, așa că se pot comporta ca nou-promovați care speră să supraviețuiască, nu ca niște nobili cărora li s-ar cuveni participarea în cupele europene.

Citește alte știri din Liga 1:

Mihai Stoica, noi precizări despre situația de la FCSB: „E dramatic! Avem 23 de cazuri. Nu mai avem jucători să punem pe listă”

Dănuț Lupu știe care poate fi atuul lui Dinamo în derby-ul cu Rapid: „Nu putem să-i punem pe picior de egalitate”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (18)
1720140831409543
Cosmin Popa  •  24 Octombrie 2021, 16:01

Un copil orfan de tata... Taică-său un infractor sta prin pușcărie.... Îmi pare rău de el

morisca_11
morisca_11  •  23 Octombrie 2021, 16:05

ALOO MITITEII SCOATETI BANII, DACA AVETI ,SI CUMPARATI JUCATORII ADEVARATI DACA VRETI SA RAMANETI IN LIGA 1 , DACA NU LA VARA O SA JUCATI CU SELIMBAR , SLOBOZIA , ETC

dansy
dansy  •  23 Octombrie 2021, 10:25
Postat de dragdim pe 23 Octombrie 2021, 08:24

Măi junior, când vorbești de 2 penalty-uri neacordate, te referi la meciul asta, la întreg campionatul sau la cel de anul trecut ?

Asa a facut si Mititelu senior si si-a pus toti arbitrii in cap iar de suferit a suferit echipa si noi suporterii.Prostia lui a fost platita prea scump!

Vezi toate comentariile (18)
Comentează