FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Lovitură pentru FCU Craiova! Un fotbalist de bază s-a rupt și va lipsi o perioadă îndelungată: „Însănătoșire grabnică!”

Juan Bauza s-a „rupt” și va lipsi o perioadă îndelungată/ Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Universitatea 1948 +28   FOTO
Juan Bauza s-a „rupt” și va lipsi o perioadă îndelungată/ Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Universitatea 1948

Articol de GSP - Publicat luni, 01 august 2022 16:02 / Actualizat luni, 01 august 2022 17:10

Juan Bauza (26 de ani), argentinianul lui FCU Craiova, a aflat verdictul în urma accidentării suferite în derby-ul cu FCSB, încheiat 1-1. Mijlocașul s-a ales cu o fractură la un deget și va lipsi de pe teren aproximativ o lună și jumătate.

Pepe Bauza a suferit o fractură la unul dintre degetele de la piciorul drept și va fi indisponibil pentru următoarele 45 zile. Însănătoșire grabnică, Pepe!”, se arată în comunicatul emis de alb-albaștri. 

Ce riscă Marius Croitoru după FCSB - FCU Craiova » Două posibile scenarii, DACĂ va fi judecat cazul, cum cere Răducioiu
FCSB - FCU CRAIOVA 1-1
Ce riscă Marius Croitoru după FCSB - FCU Craiova » Două posibile scenarii, DACĂ va fi judecat cazul, cum cere Răducioiu

Juan Bauza s-a rupt și va lipsi o perioadă îndelungată

Astfel, Bauza nu va putea fi folosit de Marius Croitoru în derby-ul contra Universității Craiova din etapa viitoare și va reveni pe teren abia la jumătatea lunii septembrie.

7a fost nota primită de Bauza, căpitanul oltenilor, pentru prestația din duelul cu FCSB

Lovitură pentru FCU Craiova! Un fotbalist de bază s-a rupt și va lipsi o perioadă îndelungată: „Însănătoșire grabnică!”
Juan Bauza s-a „rupt” și va lipsi o perioadă îndelungată/ Sursă foto: Facebook@ Fotbal Club Universitatea 1948

Craiova lui Croitoru este una dintre cele mai frumoase echipe din acest început de sezon, iar un rol esenţial în imaginea creată îl are argentinianul Bauza, cel care a încântat cu driblingurile şi pasele sale. Acesta deja și-a trecut în cont și două assist-uri, fiind nominalizat de Gazeta Sporturilor în ancheta pentru „Jucătorul lunii iulie”.

Părerea mea e că, în ciuda locului 9, U Craiova 1948 merită socotită revelația startului de stagiune. Și de Mititelu am râs, vă mai amintiți?, că preferă fotbaliști străini, probă că a titularizat 8 cu FCSB! Se înmulțesc însă semnele că n-a greșit.

Jucători gen Bauza sau, favoritul meu, Asamoah ar putea evolua oriunde în Liga 1. Iar Craiova 1948 a reușit acest tur de forță, succes cu CFR și egal cu FCSB, deși a avut antrenorul, suspendat, în tribună, nu pe marginea terenului.

- Ovidiu Ioanițoaia, director GSP, despre FCU Craiova

Starurile lui FCU Craiova mai așteaptă

Cele mai sonore transferuri ale oltenilor în pauza de vară, fundașul elen Kyriakos Papadopoulos și vârful Gabriel Iancu, nu au putut să îmbrace tricoul alb-albastru contra FCSB-ului. 

Fotbaliștii n-au fost nici măcar pe banca de rezerve, absentând din formația pregătită de Marius Croitoru. Cei doi trebuie să se pună la punct cu pregătirea fizică.

VIDEO Fotbal Show. Momentul în care FCU Craiova obține un penalty după intervenția lui Dawa

Citește și alte știri de actualitate:

EXCLUSIV Ce riscă Marius Croitoru după FCSB - FCU Craiova » Două posibile scenarii, DACĂ va fi judecat cazul, cum cere Răducioiu

Ce s-a întâmplat după FCSB - FCU Craiova » Fanii olteni au înjurat rivala CSU Craiova, sub privirile jucătorilor și ale lui Croitoru

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
george.br
george.br  •  01 August 2022, 23:14
Postat de houri.10 pe 01 August 2022, 22:26

*** :))))) iauzi sa umilim și ei nu au ajuns la poarta cu Universitatea Craiova anul trecut!

Pai nici la poarta Kefereului nu ajunseseram atunci, Clonache! Acum, cu Kefereul am jucat. Urmati voi!:)))))))

houri.10
houri.10  •  01 August 2022, 22:26
Postat de kuba pe 01 August 2022, 19:05

Însanatosire grabnica Juan! Stiinta merge mai departe si trebuie sa umilim clona lui Rotaru! Forta Stiinta! Forta Sud97! Forts Marius Croitoru!

*** :))))) iauzi sa umilim și ei nu au ajuns la poarta cu Universitatea Craiova anul trecut!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

balotelli
balotelli  •  01 August 2022, 20:03
Postat de freddy pe 01 August 2022, 19:32

Nu fi ba prost. Am zis sincer ca mi pare rau de el. Si daca sta 6 saptamani deja e mult. Pana isi reintra iar in forma. Te bagi in seama ca zeama de lamaie in ciorba de burta. Numai rautati scoti din taste. Prostule

Cică scot eu răutăți :))). Păi dacă citim și comparăm postările noastre... sunt la ani lumină în urma ta la capitolul răutăți. Și acum o să zici : "ești la ani lumină în urmă la toate capitolele". Vezi? Deja am anticipat ce urma să-ți treacă prin cap! Să fie clar: nimeni nu vă întrece când e vorba de răutăți!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează