FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB - FCU CRAIOVA 1-1

EXCLUSIV Ce riscă Marius Croitoru după FCSB - FCU Craiova » Două posibile scenarii, DACĂ va fi judecat cazul, cum cere Răducioiu

Articol de - Publicat luni, 01 august 2022 14:40 / Actualizat luni, 01 august 2022 15:26

Suspendat pentru meciul dintre FCSB și FCU Craiova, 1-1, Marius Croitoru a stat în tribunele Arenei Naționale.

Marius Croitoru a urmărit partida de la Tribuna Oficială a Arenei Naționale, cu două telefoane în față, destul de izolat de restul oamenilor de la FCU Craiova. La un moment dat, lângă Croitoru apare președintele Marcel Pușcaș. 

Mai mult, în minutul 88, în stânga antrenorului s-a așezat Eduard Zelgin, noul team manager al echipei oltene. Fostul jurnalist vorbea la telefon, în timp ce Croitoru îi indica anumite lucruri. Iar mulți au fost scandalizați de faptul că antrenorul suspendat ar putea transmite indicații pe bancă. 

Însă, conform Regulamentului Disciplinar al FRF: „Pentru antrenori, echipă tehnică și alți oficiali, suspendarea este însoţită întotdeauna de sancţiunea interzicerii accesului la vestiare, în tunel, în incinta terenului și pe banca de rezerve. Antrenorii suspendați pot lua loc în tribună și nu au dreptul de a intra în contact cu echipa lor”. 

FCSB, CSU Craiova și Sepsi și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Conference League! Misiune DIFICILĂ pentru echipa lui Becali
ADVERSARE
FCSB, CSU Craiova și Sepsi și-au aflat posibilele adversare din play-off-ul Conference League! Misiune DIFICILĂ pentru echipa lui Becali

Ce riscă Marius Croitoru după FCSB - FCU Craiova

Tehnicianul poate avea de suferit după meciul cu FCSB, dacă se va dovedi că a transmis informații către echipă și că a încălcat suspendarea.

Surse GSP.ro din lumea fotbalului au dezvăluit că membrii Comisiei de Disciplină nu se pot autosesiza pe baza imaginilor surprinse în timpul meciului. Astfel, pentru a fi judecat cazul, e nevoie de o sesizare.

Dacă acest caz va ajunge pe rol, trebuie demonstrat clar faptul că a existat o comunicare prin terți între antrenorul principal și staff.

Dacă s-ar arăta cu dovezi clare că Marius Croitoru a încălcat regulamentul, antrenorului i s-ar putea dubla sancțiunea, adică să primească o suspendare de 4 etape, sau s-ar putea considera că în meciul cu FCSB nu și-a ispășit pedeapsa și ar urma să stea în tribune la meciul cu CSU Craiova (7 august, 21:30).

Ar trebui sancționat Marius Croitoru pentru comunicarea cu echipa?

Nu, e perfect legal ce a făcut
Da, a încălcat suspendarea
+5 FOTO

Răduciou, revoltat de imaginile cu Marius Croitoru: „Ar trebui să fie luate niște măsuri cât mai rapide. S-ar crea un precedent”

După meci, Florin Răducioiu s-a arătat revoltat de imaginile cu Marius Croitoru.

„Este o agitație incredibilă, inadmisibilă după părerea mea. Regulamentul, cel puțin așa știu eu, spune clar că este complet interzis ca antrenorul suspendat să comunice, prin orice mijloc, cu un asistent, un antrenor secund. Este interzis! 

Este la vederea tuturor. Nu ar trebui să se întâmple așa ceva. Ar trebui să fie luate niște măsuri cât mai rapide. S-ar crea un precedent”, a fost opinia lui Florin Răducioiu, la emisiunea „Fotbal Show”.

David, „vocea" lui Croitoru

Marius Croitoru și-a ispășit ultima etapă de suspendare, după eliminarea din prima etapă cu Farul.  

„Principalul" juveților a luat loc în tribuna oficială de pe cel mai mare stadion al țării, și-a așezat tacticos smartphone-ul în fața ochilor, folosindu-l pe post de TV și a ținut legătura cu unul dintre secunzii săi, Valentin David. Fostul portar avea o cască în ureche, ce-i permitea „dialogul" de la distanță, în caz de nevoie.

David a fost „vocea" lui Croitoru în duelul cu FCSB, Marius fiind mult mai calm în afara băncii tehnice comparativ cu ceea ce arată pe teren.

VIDEO Fotbal Show. Vezi aici penalty-ul obținut FCU Craiova după intervenția lui Dawa

Citește și:

VAR-ul românesc face înconjurul lumii » Val de ironii după faza de cascadorii râsului din FCSB - FCU Craiova

Preferatul lui Gigi Becali, cel mai slab în FCSB - FCU Craiova » Cine a fost MVP-ul partidei

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (24)
koukourigou
koukourigou  •  02 August 2022, 06:12

Lucrurile nu trebuie lasate asa. De cand este nevoie de o sesizare atunci cand se cauta nod in papura la FCU Craiova? Comisia de disciplina trebuie sa ia masuri de urgenta. In primul rand 3-0 pentru FCSB, nici nu se poate altfel(Jiji multumit). Apoi Croitoru interzis 1 an pentru orice activitate sportiva, Mititelu inapoi la puscarie, FCU retrogradata in divizia III ca sa poata fi adusa Dinamo inapoi, iar jucatorii dati lui Raduciou sa-i vanda el cui vrea ca sa mai scoata un ban. Vedeti cate lucruri bune se pot face si cata lume ar fi multumita? Si voi stati si va scarpinati in ceafa! Rusine! Nici nu pot sa-mi imaginez cum de se poate tolera asa ceva!

1945sv0509
1945sv0509  •  01 August 2022, 22:19

E cam devreme pentru sforariile ce ar trebui sa conduca la titlu pentru ***.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Alex26
Alex26  •  01 August 2022, 18:24

Nu am putut sa vad atât răutate, credeți ca este primul care face asa ceva? Nu stiti cum sa mai băgați bete în roate unei echipe care merita numai aplauze la cum joaca și ce fotbal ne arata în ultima perioada, mi-e scârbă de voi.....

Vezi toate comentariile (24)
Comentează