FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTĂ

Un club din Liga 1 îl vrea pe Laurențiu Reghecampf: „Mâine l-aș pune antrenor. Dar el vrea la FCSB. Nu înțeleg de ce nu-l pune Gigi”

Laurențiu Reghecampf // FOTO: Imago
Laurențiu Reghecampf // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat marti, 08 noiembrie 2022 14:14 / Actualizat marti, 08 noiembrie 2022 14:30

Aflat în căutarea unui antrenor pentru FCU Craiova, Adrian Mititelu spune că ar fi dispus să-l aducă pe Laurențiu Reghecampf (46 de ani).

Antrenorul are o situație complicată la Neftci Baku, existând riscul să fie demis din cauza rezultatelor slabe.

Adrian Mititelu a spus azi că ar fi dispus să-l angajeze pe Reghecampf, pe care l-a dorit și în vară, dar că antrenorul ar dori să lucreze din nou la FCSB,

Mititelu tremură înainte de meciul cu FCSB: „Va fi un calvar pentru noi! Fac un apel”
FCU CRAIOVA - FCSB
Mititelu tremură înainte de meciul cu FCSB: „Va fi un calvar pentru noi! Fac un apel”

Adrian Mititelu îl vrea pe Laurențiu Reghecampf la FCSB: „Mâine l-aș aduce, dar el vrea la FCSB”

„Reghe e amicul meu, am vorbit cu el când am fost în Dubai. Dar nu cred că pleacă de acolo. Pe Reghe l-aș pune chiar mâine. Îmi place de el. 

Eu l-am angajat prima dată în 2010, după ce a plecat Neagoe. Au venit suporterii și au protestat că angajăm un stelist. Ulterior, a venit înapoi. Dar atunci am făcut pentru că începuse Anamaria să se bage la jucători, să-i pună să semneze contractele. Nu de tâmpit am făcut scandal atunci.

Îmi place de el. Părerea mea e că e cel mai bun antrenor, alături de Dan Petrescu. Eu nu înțeleg de ce nu-l pune FCSB antrenor. El vrea la FCSB. Așa simt, că își dorește foarte mult la FCSB. Așteaptă să ajungă acolo. Eu nu știu de ce Gigi nu-l ia pe Reghecampf. M-am temut să nu se ducă Reghe acolo până la meciul direct (n.r- duminică, 13 noiembrie).

Eu am fost cel mai fericit când a plecat de la CSU. Dacă rămânea, CSU se bătea la campionat ”, a spus Adrian Mititelu pentru Fanatik.

Reghecampf a  mai lucrat cu Mititelu în 2011. Antrenorul a fost dat afară atunci în urma scandalului „Papanașii”, cu frații Mihai și Florin Costea în prim-plan. Patronul oltean le-a luat apărarea fotbaliștilor și a ales să renunțe la antrenor. Ulterior, Reghe a ajuns la FCSB și a câștigat două titluri de campion al României. 

VIDEO Doru Popadiuc se află la cel mai bun sezon din carieră: „Transferul la o echipă cât mai bună ar fi cel mai mare obiectiv personal!"

Citește și: 

Adrian Mititelu prezintă un „adevăr crunt”: „Craiovenii sunt suporteri de rezultat! Așa e și la echipa care ne-a furat fanii”

Adrian Mititelu, nervos după CFR Cluj - FCU Craiova! Un nou atac: „A fost cea mai mare greșeală! S-a distrus echipa”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (16)
AdiOvi
AdiOvi  •  09 Noiembrie 2022, 00:59
Postat de Bancone11 pe 08 Noiembrie 2022, 21:08

Exista patron mai prost decât mititelu in fotbalul mondial ???

Daaaa. Ciobănaşu'.

Bancone11
Bancone11  •  08 Noiembrie 2022, 21:08

Exista patron mai prost decât mititelu in fotbalul mondial ???

danny_l
danny_l  •  08 Noiembrie 2022, 19:55
Postat de valihaita pe 08 Noiembrie 2022, 17:18

Pai Reghecampf e sub contract, d-nule Mititelu!

N-are bani Mititelu,n-are bani,de aia a vandut atacantul la FCSB ,ca nu mai avea bani,ce Reghe,arunca Mititelu fumigene,Vasilica e antrenor,si va ramane,ca nu vine nimeni sa antreneze acolo,a spus ca intr-o saptamana are antrenor,sa vedem,daca mai intarzie un pic ,luam locul Mioveniului.

Vezi toate comentariile (16)
Comentează