FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Obligat de ultrași, Mititelu s-a conformat! » Schimbarea se va vedea de la meciul cu Farul

Articol de - Publicat joi, 20 ianuarie 2022 16:30 / Actualizat joi, 20 ianuarie 2022 16:50

Conflictul dintre fanii de la Peluza Sud 1997 și patronii clubului FCU Craiova, Adrian Mititelu și Adrian Mititelu jr., se acutizează. Liderii grupării ultras au cerut conducerii să dea jos de pe tricouri sigla Peluzei Sud, iar acest lucru s-a întâmplat.

Astfel, începând cu meciul de luni, ora 20:00, cu Farul, la Ovidiu, jucătorii celor de la FCU Craiova nu vor mai purta pe tricouri chipul regretatului portar Cristi Neamțu, simbolul Peluzei Sud.

Obligat de ultrași, Mititelu s-a conformat! » Schimbarea se va vedea de la meciul cu Farul
Sigla Peluzei Sud cu chipul lui Neamțu, poziționată pe piept, între sigla sponsorului tehnic și emblemă, a fost scoasă de pe tricourile juveților
De ce încă tace Boloni » Ce mai așteaptă de la Răzvan Burleanu
SELECȚIONER
De ce încă tace Boloni » Ce mai așteaptă de la Răzvan Burleanu

Cu toate astea, Peluza Sud a anunțat, pe Facebook, că revine în tribune, lângă echipă, și va face deplasarea la meciul cu Farul. 

„După mai bine de un deceniu ne reîntoarcem la malul Mării Negre, mai pregătiți ca niciodată să cântăm pentru Universitatea. Deplasarea se va face cu autocarele, prețul fiind de 100 lei de persoană. Detalii legate de plecare vor fi comunicate după înscriere. Toți, uniți, pentru Știința!", se arată în comunicat.

Ultrașii vor continua să-i conteste pe Adrian Mititelu și pe fiul acestuia, Adrian Mititelu jr., precum și pe antrenorul Nicolo Napoli, aflat la cel de-al optulea mandat pe banca formației din Bănie. „Vor avea o surpriză!", au transmis fanii.

Nervozitatea în rândul suporterilor fanatici a crescut și mai mult după ultima apariție publică a lui Adrian Mititelu jr.

„Cum să nu mă cert cu niște idioți? Mă înjură de familie și de tot neamul după ce am băgat atâția bani în fotbal. Cum să mă intereseze ce fac dacă nici nu mă susțin? Când m-au dezafiliat în 2011 nu au ieșit în stradă sau să meargă să stea un an de zile în fața Federației, dar acum, când suntem pe locul 13, fac proteste. Asta e Craiova", a afirmat Mititelu jr., miercuri seară, la Digi Sport.

În decembrie, Adrian Mititelu, patronul FCU Craiova, a transmis prin vocea fiului său că este decis să vândă clubul ca urmare a mesajului vehement transmis de Peluza Sud, facțiunea dură a suporterilor Craiovei, venit în urma eșecului cu FC Voluntari, scor 0-2. Referindu-se la Adrian Mititelu senior, ultrașii au spus că „îi dorim tot ce e mai rău".

Suporterii trebuie să stea aproape de echipa lor, să vină la stadion și să fim împreună. Obiectivul tuturor este să salvăm clubul de la retrogradare
 - Nicolo Napoli, antrenor FCU Craiova

După 21 de etape, FCU Craiova ocupă locul 14 în Liga 1, cu 19 puncte.

VIDEO Viorel Ilinca, despre conflictul FCU - CSU: „Echipa lui Mititelu este cea reală”

Citește și: 

Plecare surpriză de la Farul » FCU Craiova i l-a suflat de sub nas lui Dinamo

Fotbalistul din Liga 1 care și-a „botezat” picioarele cu numele tatălui și al mamei ca să scape de accidentări

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
wrx.
wrx.  •  21 Ianuarie 2022, 10:43

Ajica Junior, ia vezi aici *** Cati ani aveai in 2012??? Intreba-l pe Marin Ajica senior cati fani am fost la Bucuresti atunci.....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

wrx.
wrx.  •  21 Ianuarie 2022, 10:41
Postat de ucluj2011 pe 21 Ianuarie 2022, 10:08

MITITELU JR. ARE DREPTATE 100%.

Nu are deloc.

ucluj2011
ucluj2011  •  21 Ianuarie 2022, 10:08

MITITELU JR. ARE DREPTATE 100%.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează