FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - PETROLUL 0-1

VIDEO Schimb de locuri la vârful play-out-ului » Petrolul a câștigat în Bănie și e prima

FCU Craiova - Petrolul/ foto: Facebook @FC Petrolul Ploiești
FCU Craiova - Petrolul/ foto: Facebook @FC Petrolul Ploiești

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 22:54 / Actualizat duminica, 02 aprilie 2023 21:12

FCU Craiova a pierdut acasă cu Petrolul, scor 0-1, în etapa a doua din play-out-ul Superligii.

Vezi AICI programul complet din play-out

Craiova și Petrolul s-au anihilat în prima repriză, cu prahovenii la controlul balonului în primul sfert de oră. Singura ocazie mare a venit la ultima fază, când Blănuță a scăpat singur cu Vâlceanu. Atacantul oltenilor s-a precipitat și a tras peste poartă, cu stângul, dintr-o poziție ideală. 

Italienii sunt îngrijorați » Liderul din Primavera are 4 români titulari: „Asta arată problemele naționalei noastre!”
ITALIA
Italienii sunt îngrijorați » Liderul din Primavera are 4 români titulari: „Asta arată problemele naționalei noastre!”

În rest, cele două echipe s-au limitat la șuturi de la distanță, majoritatea departe de țintă. Doar Jair a trimis plasat din afara careului, la o palmă de poarta lui Gurău. 

Țicu, eroul Petrolului, a reușit primul gol în Liga 1

În partea a doua, cu Bahassa introdus de Napoli la pauză în locul lui George Ganea, Craiova a încercat să construiască, dar Petrolul a deschis scorul. Oltenii au luat inițiativa, „Lupii galbeni” au lovit pe contraatac. 

După o fază plecată din propria jumătate, fundașul dreapta Doua a pasat inteligent în fața porții, prin fața fundașilor adverși, iar Țicu a fost la locul potrivit și l-a învins pe Gurău cu un șut sigur. A fost prima reușită în Superliga pentru căpitanul Petrolului. Fundașul stânga mai are două pase decisive.

Petrolul e prima în play-out

FCU Craiova a căutat egalarea până la final, nu a reușit să marcheze și a pierdut primul loc în play-out, chiar în fața Petrolului. „Lupii galbeni” au un punct în plus.

FINAL. FCU Craiova - Petrolul 0-1

  • Click AICI pentru live + statistici
  • A marcat: Țicu 68
  • VIDEO cu cele mai importante faze
  • 3.220 de spectatori asistă la meci
  • În prima repriză, jocul a fost echilibrat, ambele echipe au încercat să marcheze prin șuturi de la distanță. Craiova a ratat cea mai mare ocazei la ultima fază a primei reprize. Blănuță a scăpat singur cu portarul Petrolului, dar a șutat peste poartă dintr-o poziție ideală.
  • Țicu a deschis scorul în minutul 68, după un contraatac perfect. Doua, fundaș dreapta, i-a pasat căpitanului Petrolului în fața porții, iar Țicu a marcat cu un șut la colțul lung. 

FCU Craiova - Petrolul, echipe de start:

FCU Craiova: 50. I. Gurău - 3. Paramatti, 35. A. Duarte, 14. Henriques, 5. Huyghebaert - 77. Asamoah, 8. Dr. Albu - 2. R. Negru, 10. Bauza, 17. G. Ganea- 99. Blănuță
Antrenor: Nicolo Napoli 
Rezerve: 31. R. Popa, 7. Piccolomo, 16. Mascarenhas,, 20. I. Zanfir, 51. Sidibe, 11. Chițu, 28. Bahassa, 9. Ibrahim, M. Vanghele
Absenți: Al. Vodă, Baeten (accidentați) 

Petrolul: 31. Vâlceanu - 4. Papp, 13. Mathaus, 3. Meijers - 71. Doua, 44. L. Dumitriu, 11. Seto, 8. Jair, 5. Țicu - 9. Irobiso, 7. Grozav
Antrenor: Florin Pârvu
Rezerve: 28. Leitner, 20. Tucaliuc, 26. Pașov, 27. R. Grigore, 98. M. Bratu, 99. Borța, 41. Rădulescu, 25. Purtic, 57, Guiu
Absent: Huja (accidentat)

Citește și:

Lorena Balaci scoate la iveală realitatea brutală din fotbalul juvenil: „În 45 de ani n-am mai întâlnit așa ceva! Credeam că-l omoară în mașină”

Noul antrenor de la FCSB, atenționat în direct la TV: „Mi-e milă de el pentru ce va urma”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (46)
tzintaru
tzintaru  •  02 Aprilie 2023, 12:39
Postat de TIborSzoltan pe 31 Martie 2023, 20:24

Gura clonache! Infiintati in 2017 ca original????:::)))))…,detinatori de sigla fake … de ce copiati Universitatea Craiova? Alegeți si voi altceva…, sunteti din satul ala de pe langa Craiova, aveti slapi si vindeti semințe…

Pe noi ne recunoaște FIFA si UEFA ca și continuatori.Pe voi nu v-a lăsat să jucați in Europa.Sa nu mai spunem de toți suporterii din tara.Toata lumea știe cum a apărut Mogoșoaia!

Viggobella
Viggobella  •  01 Aprilie 2023, 20:41
Postat de Mandpv pe 01 Aprilie 2023, 19:40

*** Prescris de medici. Da,gripa se trateaza si cu antibiotic,ca medicii zic sa nu iei de capul tau ,asta-i alta poveste. Nu mi-a placut ca nu ti-ai donat premiul in coroane suedeze, catre Institutul Cantacuzino.

GRIPA NU SE TRATEAZĂ CU ANTIBIOTIC, NU E BACTERIE, E VIRUS! Hai ca-mi pierd timpul cu tine

Mandpv
Mandpv  •  01 Aprilie 2023, 19:40
Postat de Viggobella pe 01 Aprilie 2023, 18:30

Și nu-ți trebuie premiul Nobel ca să știi că virusul nu se tratează cu antibiotic, e de ajuns ca să te muți într-o țară normală unde orice copil de la 10 ani în sus știe asta și unde doctorul nu-ți va elibera antibiotic nici dacă-l ameninți și nici dacă-l mituiesti.

*** Prescris de medici. Da,gripa se trateaza si cu antibiotic,ca medicii zic sa nu iei de capul tau ,asta-i alta poveste. Nu mi-a placut ca nu ti-ai donat premiul in coroane suedeze, catre Institutul Cantacuzino.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (46)
Comentează