INTERNATIONAL  »  STRANIERI  »  ITALIA

Italienii sunt îngrijorați » Liderul din Primavera are 4 români titulari: „Asta arată problemele naționalei noastre!”

Burnete, cu numărul 9 / FOTO: Imago
Burnete, cu numărul 9 / FOTO: Imago

Articol de - Publicat vineri, 31 martie 2023 20:54 / Actualizat vineri, 31 martie 2023 21:33

Italienii se plâng de faptul că Lecce U19, liderul din campionatul Primavera, nu are niciun peninsular în echipa standard. În schimb, 4 români se regăsesc în primul „11”.

Pantaleo Corvino a creat o adevărată multinațională și a dus-o pe Lecce U19 aproape de titlu în campionatul Primavera. Cu 10 etape rămase de disputat din acest sezon, avansul față de urmăritoarea Frosinone U19 este de 4 puncte.

Cecilia, profesoara care promovează sportul, a trecut pe OnlyFans: „Mereu tare, nu doar în ciclism”
CICLISM
Cecilia, profesoara care promovează sportul, a trecut pe OnlyFans: „Mereu tare, nu doar în ciclism”

Italienii sunt îngrijorați » Liderul din Primavera are 4 români titulari: „Asta arată problemele naționalei noastre!”

„Lecce, primul loc din campionatul Primavera, are ZERO italieni în echipa de start. Doar 7 dintre 27 de jucători din lot au cetățenia italiană. Asta arată încă o dată problemele naționalei Italiei. Tinerii noștri nu joacă nici măcar la echipele de nivel inferior.

Pantaleo Corvino, directorul tehnic al lui Lecce, a spus că trebuie să găsească fotbaliști utili echipei, indiferent de naționalitate, dar ținând cont de costuri. Spune că tinerii italieni sunt prea scumpi.

Înainte de venirea lui Corvino, Lecce evolua în liga secundă Primavera și avea doar localnici. Acum au o șansă bună să câștige titlul”, au scris jurnaliștii de la Italian Football TV.

Românii fac legea la liderul din Primavera

Echipa standard a lui Lecce Primavera: Borbei (România) - Munoz (Spania), Hasic (Suedia), Pașcalău (România), Dorgu (Danemarca) - Samek (Cehia), Vulturar (România), Berisha (Albania) - Corfitzen (Danemarca), Burnete (România), Salomaa (Finlanda).

Cine sunt „tricolorii” de la Lecce Primavera

Alexandru Borbei (19 ani) este portarul titular al lui Lecce Primavera. A fost transferat în octombrie 2020, de la Poli Timișoara. Borbei a fost titular în cel mai recent meci al naționalei U20 a României, eșecul 0-4 cu Norvegia U20.

Răzvan Pașcalău (18 ani, fundaș central) a fost adus de la U Cluj, în 2020. A fost integralist în toate partidele disputate de România U19 la Turul de Elită pentru calificarea la EURO 2023.

Cătălin Vulturar (19 ani, închizător) a fost adus de la UTA în 2020. Și el a jucat în toate meciurile de calificarea pentru EURO 2023 destinat naționalelor U19.

Rareș Burnete (19 ani, atacant), transferat tot în 2020, de la Colțea. A marcat 13 goluri în acest sezon, fiind golgeterul campionatului Primavera. Și el a fost titular în toate meciurile naționalei U19 din luna martie.

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Chelsea îl vrea pe Onana la vară, iar Ionuț Radu va reveni la Inter ca să se lupte pentru titularizare!

Costel Gâlcă, interviu amplu în AS » Spaniolii l-au luat tare: „Ce se întâmplă cu fotbalul românesc, de ce stagnează?” + „Mai sunteți azi un erou în România?”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
belane
belane  •  01 Aprilie 2023, 13:01
Postat de Hotdobitok pe 31 Martie 2023, 21:44

Patru romani la echipa ce va lua titlul in Italia, in Romania se lucreaza deja ca nici unul sa nu ajunga la nationala noastra titular ! Bravo !

De unde esti asa sigur ca va lua titlul in Italia ?! Se vede ca habar n-ai cum e sistemul Primavera dar tot te pronunti, bine, nu-i nici vina ta fiindca cei care scriu articolul stau jalnic la capitolul informare corecta. In campionatul Primavera chiar daca termini pe primul loc sezonul regulat nu inseamna c-ai castigat campionatul, urmeaza fana finala a competitiei unde joci semifinale iar daca invingi in semifinala joci finala...aceste sunt meciuri eliminatorii jucate pe terenuri neutre, ca in cupa. Anul trecut de pilda Roma a terminat sezonul regulat pe primul loc detasat la vreo 8 puncte diferenta fata de locul 2 dar a pierdut finala in fata lui Inter condusa de Chivu...asa ca orice se poate intampla.

ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  01 Aprilie 2023, 09:00

...adica ?...ce vor sa spuna ?...romanii sunt slabi ?

steaua.libera
steaua.libera  •  31 Martie 2023, 22:46

Succes tinerilor noștri români!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează