FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - FCU CRAIOVA 2-3

Șefii lui FCU Craiova, despre scandalul provocat de Săpunaru: „Să vedem cât de rapidist mai e dacă nu ia bani”

Articol de GSP - Publicat marti, 10 mai 2022 12:25 / Actualizat marti, 10 mai 2022 13:29

Marcel Pușcaș, președintele celor de la FCU Craiova, a vorbit despre incidentul de la finalul meciului cu Rapid, 3-2, care l-a avut în prim plan pe Cristi Săpunaru. 

  • Context: În minutul 87, la scorul de 2-1 pentru FCU Craiova, Bauza a intrat în posesia balonului, la 40 de metri de propria poartă. Cristian Săpunaru, ultimul apărător al giuleștenilor, a avut o intrare brutală pentru a opri contraatacul, cu ambele picioare ridicate. Marcel Bîrsan, excelent plasat, l-a iertat de eliminare și i-a arătat doar cartonașul galben, în ciuda protestelor vehemente ale oaspeților.
  • Imediat după fluierul final al lui Marcel Bîrsan, Săpunaru a avut o ieșire nervoasă. A fost deranjat de un gest al lui Lorenzo Paramatti, care i-a arătat emblema alb-albastră lui Rareș Ilie, și s-a îndreptat violent către fotbalistul italian.
  • Căpitanul Rapidului l-a lovit în figură, apoi a fost ținut cu greu de colegi, de adversari, de Adrian Mutu și de Ionuț Voicu.
  • Secunde bune, Săpunaru a țipat și l-a amenințat pe italian. Fotbalistul lui FCU s-a retras din conflict îndreptându-se spre propria galerie, pentru a se bucura alături de suporterii olteni.

Azi, Pușcaș l-a criticat pe fundașul de 38 de ani pentru gesturile sale și pentru atitudinea avută față de jucătorii de la FCU Craiova.

Cristian Săpunaru, virulent după conflictul cu Paramatti: „M-am și găsit cui să îi răspund! Nu îmi pare rău de nimic”
Rapid - FCU Craiova 2-3
Cristian Săpunaru, virulent după conflictul cu Paramatti: „M-am și găsit cui să îi răspund! Nu îmi pare rău de nimic”

Ce spune conducerea de la FCU Craiova după gesturile lui Săpunaru

„Am discutat pe Paramatti după meci. Mi-a spus că nu a făcut nimic, că doar a arătat tricoul suporterilor rapidiști. Dar același lucru îl făcuse Rareș Ilie cu câteva minute înainte, la înscrierea golului de către Rapid.

Paramatti a arătat tricoul. Să nu uităm că acum câțiva ani Cornel Dinu a aruncat prosopul în Giulești și nu a primit nicio etapă de suspendare. Nu a lovit pe nimeni, nu știu dacă au fost înjurături, pentru că se mai practică pe terenul de fotbal. Eu relatez ce a spus Paramatti după meci. Nu a lovit pe nimeni, nu a înjurat pe nimeni și a început să îl îmbrâncească Săpunaru. 

Săpunaru a mai avut o atitudine ostilă și în tur. De la noi s-a aruncat o sticlă de apă în teren, iar cel care a venit să genereze o răzmeriță a fost tot Săpunaru, în calitate de lider al echipei. Nu îl contest pe Săpunaru. A fost un jucător important, a jucat la cluburi importante, are meciuri și la națională, are și o vârstă. Dar atitudinea asta, de suporter în teren, preluată de la predecesorul lui de acum un an, Voicu, excede fairplay-ul. 

Din punctul meu de vedere, un fotbalist profesionist trebuie să aibă autocontrol, trebuie să se poată controla în situații limită. Un lider adevărat nu trebuie să dea tonul la probleme de genul acesta, care nu fac cinste nici lui și nici clubului. 

Să nu uităm de faza din timpul jocului. Dacă Bauza nu era atent și Săpunaru îl prindea cu piciorul pe pământ la acel fault intenționat, grosolan și mârlănesc pot să spun, îl nenorocea! A fost primul moment care a demonstrat neputința și nervozitatea. Când te lasă putința, începe gura să vorbească când nu trebuie”, a spus Marcel Pușcaș la Pro Arena.

Șefii lui FCU Craiova, despre scandalul provocat de Săpunaru: „Să vedem cât de rapidist mai e dacă nu ia bani”
Intarea lui Săpunaru asupra lui Bauza

„Vreau să văd cât de rapidist e Săpunaru dacă nu ia bani”

Președintele oltenilor a continuat și l-a criticat pe Săpunaru.

„Atitudinea e să joci corect, să îți ajuți echipa. Din păcate, la fiecare club sunt astfel de jucători care cred că dacă au astfel de atitudine sunt din ce în ce mai iubiți.

Atitudinea este legată stric de bani, de prime și de salarii. Aș vrea să văd cine e primul care ia atitudine în fața conducerii, dacă nu ia salariile timp de 3 luni. Cred că el va fi. Așa cum Marian Rada a stat, deși nu a luat 2 ani bani, vreau să-l văd și pe Săpunaru. Vreau să văd cât de rapidist e dacă nu ia bani”, a adăugat Pușcaș.

VIDEO Lorenzo Paramatti după duelul cu Rapid: „Adversarii mi-au înjurat familia tot timpul”

Citește și: 

Paramatti, despre conflictul cu Săpunaru: „M-au înjurat tot timpul. După golul decisiv, am mers la ei”

Mutu, învins de fosta echipă: „Craiova nu ne-a surprins cu nimic! Au avut 3 șuturi, au dat 3 goluri”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (18)
7kay
7kay  •  11 Mai 2022, 09:26

Nu compara pe Rada cu Săpunaru. Nu-s eu fan Rapid, dar Marian Rada a fost și rămâne un rapidist înnăscut . Noi suporterii fotbalului din țară știm cine este Rada

5397024950313235
Stan Gabriel  •  10 Mai 2022, 22:30
Postat de Iulian Tecuceanu pe 10 Mai 2022, 15:13

Barsan asta este ARBITRU ?!? Nu , este un derbedeu care mananca banii nostri fara sa merite.

Dar de ala de nu i a dat rosu etapa trecuta lui bauza cand a intrat mai urat decat sapunaru la portarul utei nu mai zici nimic?...ba mai mult i a dat si galben portarului care era sa iasa cu piciorul in punga de pe teren...bauza nici nu trebuia sa joace meciul asta cu rapid daca se respecta vreun regulament in tara asta...nu mai vorbiti de altii ca si voi ati fost ajutati...cat despre bauza roata se intoarce,era sa i se intoarca ce a facut etapa trecuta...amuzant a fost ca avea si tupeu dupa ce era sa i rupa piciorul portarului sa ceara si galben pentru ala...asta da falsitate

george.br
george.br  •  10 Mai 2022, 22:10
Postat de ucluj2011 pe 10 Mai 2022, 17:01

Tu ești singurul care susține această aberație cu "clona"! Mă rog... și încă câțiva FCSBiști! CÂȚIVA!!! Restul , suporterii... UEFA...FIFA... actele... culorile... siglele... NU sunt de acord cu tine. Ca de obicei , stai jos ai nota UNU!!!

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (18)
Comentează