FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA - CS UNIVERSITATEA

VIDEO Laszlo Balint, întrebat despre demisie înainte de derby-ul cu FCU Craiova: „Chiar am avut o discuție cu domnul Rotaru”

Laszlo Balint
Laszlo Balint

Articol de GSP - Publicat sambata, 06 august 2022 15:34 / Actualizat sambata, 06 august 2022 16:26

Laszlo Balint (43 de ani), antrenorul de la CSU Craiova, și fundașul central Paul Papp (32) au prefațat derby-ul cu FCU, din etapa 4 a noului sezon de Liga 1.

  • FCU Craiova - CS Universitatea se va juca duminică, 7 august, la ora 21:30. Partida va fi live pe GSP.ro și în direct la TV pe PrimaSport 1, DigiSport 1 și OrangeSport 1.

Fără victorie în acest început de sezon (două egaluri și un eșec) și învinsă de Zorya în Conference League în cel mai recent meci jucat, 0-1, CSU Craiova abordează derby-ul cu rivala locală cu un moral știrbit.

Totuși, antrenorul Laszlo Balint și stoperul Paul Papp promit implicare totală și sunt încrezători că CSU va ieși victorioasă din derby-ul Craiovei.

Barcelona, aproape de încă un transfer! Jucătorul i-a cerut antrenorului să nu-l folosească azi
BARCELONA
Barcelona, aproape de încă un transfer! Jucătorul i-a cerut antrenorului să nu-l folosească azi

Laszlo Balint, înainte de meciul cu FCU Craiova: „Antrenez caractere puternice, se va vedea asta duminică”

„Va fi un meci special, dar și dificil, care nu vine într-un moment foarte plăcut pentru noi. Am convingerea că antrenez un grup de caractere. În general, caracterele puternice se văd în momentele grele. Sunt 100% convins că asta se va vedea și duminică.

Am avut multe discuții cu băieții atât colectiv cât și individual. Reacția lor este foarte bună, sunt convins că se va vedea pe teren.

Ne dorim mai mult, muncim în fiecare zi pentru acest aspect. Sunt anumite cauze care provoacă oscilația echipei. Am făcut o analiză statistică cu colegii din staff, ne-am uitat la ce s-a întâmplat în debutul sezonului trecut.

În momentul în care echipa a jucat din 3 în 3 zile, rezultatele au fost la fel, nesatisfăcătoare. M-am uitat și la echipele românești din preliminarii și toate suferă. Fotbalul românesc nu este neapărat pregătit să joace în acest ritm.

Dar mie nu-mi stă în caracter să mă plâng. Chiar dacă jocul nu este spectaculos, ne interesează eficiența. Fotbalul este despre detalii, sperăm să le îndreptăm în favoarea noastră”, a precizat Balint la conferința de presă.

Laszlo Balint, antrenor CSU Craiova: „Nu m-am gândit niciodată să plec”

Întrebat despre o posibilă demisie în cazul unui rezultat nefast cu FCU, Balint a răspuns:

„Eu nu m-am gândit niciodată să plec. Am venit aici să muncesc. Noi, în acest moment, ne gândim doar la un rezultat pozitiv în meciul de duminică seară. 

La ce s-a întâmplat ieri, discuțiile avute cu băieții, am speranțe că va fi bine. Avem încredere, știm că putem mai mult. Meciul este special și va fi tratat corespunzător.

Fotbalul este imprevizibil. Situația se poate schimba de la o zi la alta, de la un meci la altul. Încercăm să bifăm prima victorie în campionat”.

Antrenorul în vârstă de 43 de ani simte că are parte de sprijinul conducerii: „Categoric, chiar am avut o discuție cu domnul Rotaru. Nu neapărat pe această temă, dar am discutat despre ceea ce se întâmplă la echipă, ce ne dorim să facem. Suntem focusați pe munca noastră, ne dorim să muncim mai bine și mai eficient. Dar fotbalul rămâne imprevizibil, lucrurile se pot schimba de la o zi la alta”.

Nu avem o problemă cu pregătirea fizică. Am suferit pe partea de mobilitate a jucătorilor. Ca atare, nici nu am reușit să creăm foarte mult în faza de atac. Dar lucrăm, încercăm în puținul timp pentru antrenamente.

Probleme de lot? Cu excepția lui Valerică Găman, au fost mici probleme, mici contuzii, dar sperăm să fim cu toții apți mâine seară.

- Laszlo Balint, antrenor CSU Craiova

Ce a declarat Paul Papp înainte de FCU - CSU Craiova 

Cred că va fi un meci dificil, special. Sperăm să-l câștigăm și să avem cât mai mulți suporteri în Peluza Nord.

Nu suntem într-o pasă bună, dar încercăm să ridicăm capul, să muncim și să câștigăm meciuri. Sperăm să creștem, eu cred că vom crește de la meci la meci.

Atmosfera e bună. Muncim foarte mult la antrenament. Realizăm ce înseamnă acest meci, toată lumea e conectată. Cred că vom face un meci bun și vom câștiga. Avem potențial uriaș și valoare. Trebuie să depășim acest moment și cred că o vom face începând cu ziua de mâine. 

Mai multe știri din Liga 1: 

Mititelu atacă Federația și Comisia de Disciplină: „Au rezolvat ceva aceste amenzi? FRF doar și-a mărit bugetul și a avut bani de dat în stânga și în dreapta”

Dan Șucu, Daniel Niculae și Vasile Maftei au prezentat planurile mărețe pentru Academia clubului: „Vrem să fim numărul 1 în România”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (13)
dandana
dandana  •  07 August 2022, 11:21

După mine acest antrenor nu are nici o vină. Vinovată este conducerea care l-a adus într-un moment când echipa este bazată și trebuie schimbată aproape toată. Când conducerea nu vede ca ii trebuie mijlocul și cumpără din nou apărător și atacant. Este un amatorism groaznic în Craiova, Cîrțu, Copilu și Rotaru distrugători de fotbal în Craiova. Credeam ca odată adus copilul vom avea transferuri bune, dar se pare ca și el, dar și Cîrțu sunt paralel cu meseria asta. Ce au adus mai rău strică la Craiova, și totuși ei vor campionatul. Vrei campionatul dă-i bani și ia jucători ca Becali buni care-i poți vinde. Nu mai aștepta liber de contract că-i ia alți și tu nu iei un jucător așa. Deci este mare amatorism în conducerea asta. Pana nu se schimba conducerea la Craiova nu se va ajunge la performante

cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  07 August 2022, 03:41

Cum sa-l intrebati de demisie cind el si dupa 6 0 acasa cu Astra cind era la Uta vorbea despre cum si cit o sa munceasca))) o investitie intr-o foarfeca si taie carnetul ala de antrenor !Toti antrenorii astia pastoriti de Stoichita nu au nici o treaba cu profesia asta.

dresko321
dresko321  •  06 August 2022, 20:36
Postat de brandonkyle pe 06 August 2022, 20:05

ce spui tu nu are nicio legatura cu realitate. esti doar ***.

apropo, zorya nu e saburtalo. se distra cu FCSB pe teren care momentan se face de râs cu Mioveni. minim 3-0 lua

Vezi toate comentariile (13)
Comentează