FOTBAL  »  Superliga  »  FEROE - ROMÂNIA

FEROE - ROMÂNIA // VIDEO George Pușcaș a plătit o sumă uriașă pentru prima mașină: „Am primit și câteva amenzi, dar nu le-am numărat”

Articol de GSP - Publicat marti, 08 octombrie 2019 20:54

George Pușcaș (23 de ani), atacantul naționalei României, a vorbit despre prima mașină pe care a condus-o, dar și despre preferințele sale în materie de autovehicule.

  • România va evolua în Feroe, pe 12 octombrie, de la ora 19:00, și acasă cu Norvegia, pe 15 octombrie, de la 21:45. Ambele meciuri vor fi liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe ProTV.

„Prima mea maşină pe care am cumpărat-o era un Mercedes alb. Am dat pe această maşină în jur de 30 de mii de euro. Am rămas la aceeaşi marcă acum. 

Am primit câteva amenzi, nu ştiu câte, nu le-am numărat. Eu sunt ok, nu exagerez”, a spus Pușcaș pentru FRF TV.

Fotbalistul lui Reading a fost sincer și a recunoscut că ar risca să rămână fără carnet dacă selecționerul i-ar cere să ajungă cât mai repede la lot.

„În mod normal, fac vreo șapte ore de la Oradea până la Bucureşti. Dar dacă domnul Contra îmi va spune să mă grăbesc, probabil voi încălca şi eu câteva reguli şi voi ajunge în 5 ore şi jumătate", a mai spus Puşcaş. 

CLASAMENT GRUPA F

PROGRAMUL ROMÂNIEI

  • 12 octombrie 2019: Feroe – România (ora 19:00)
  • 15 octombrie 2019: România – Norvegia (ora 21:45)
  • 15 noiembrie 2019: România – Suedia (ora 21:45)
  • 18 noiembrie 2019: Spania – România (ora 21:45)

VEZI ȘI:

FEROE - ROMÂNIA // FOTO+VIDEO Vlad Chiricheș: „Nu vă așteptați să facem spectacol” + Ce spune despre o posibilă revenire la FCSB

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează