FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

”Fiara” îi ceartă pe stelişti: ”Nu trebuia să se ajungă aici”

Articol de GSP - Publicat joi, 01 ianuarie 2015 00:00 / Actualizat joi, 01 ianuarie 2015 11:52

Marius Lăcătuş, fostul antrenor al Stelei, nu înţelege cum ”roş-albaştrii” au ajuns în situaţia în care să aibă cinci jucători care pot pleca gratis în vară dacă nu îşi prelungesc contractele. Este vorba de Giedrius Arlauskis, Lucian Sînmărtean, Andrei Prepeliţă, Iasmin Latovlevici şi Lukasz Szukala.
"Din păcate, nu trebuia să se ajungă în situaţia asta, în care atîţia titulari să intre în ultimele 6 luni de contract. Jucători care au fost titulari pe tot parcursul jocurilor pe care le-a avut Steaua de disputat atît în campionat, Cupă, Cupa Ligii, cupele europene", a spus Lăcătuş pentru Dolce Sport.

În aceeaşi manieră, Steaua l-a pierdut în sezonul trecut pe Ciprian Tătăruşanu, care a semnat cu Fiorentina din postura de jucător liber de contract.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (10)
chimir_sen
chimir_sen  •  02 Ianuarie 2015, 07:50

Băi țigane , cine mai stă la mila pușcăriașului ? Se duc la bani adevărați , nu la paiele aruncate în staul printre zăbrele ...

vladutz13
vladutz13  •  01 Ianuarie 2015, 17:03

Sa ma scuze, dar asta este o prostie. Au gafat doar in cazul lui Sinmartean ca nu au pus o cauza de prelungire automata a contractului. In rest?? Arlauskis nu a fost in mod special sa-si puna o clauza de prelungire, a venit ca sa-si relanseze cariera si sa plece la mai multi bani, se stia de la inceput. In ce-i priveste pe Szukala, Prepelita si Latovlevici, pur si simplu nu au vrut sa-si prelungeasca in trecut contractele.... inca spera ca pleaca pe gratis la mai bine. Ce ar fi trebuit sa faca Steaua??? Sa se comporte barbar ca Astra si sa-i trimita prin liga a 4-a?? cum au procedat cu Matel??? Steaua s-a comportat exemplar, incearca sai pastreze si cred ca o sa reuseasca probabil cu 4/5

saviola2_8
saviola2_8  •  01 Ianuarie 2015, 16:45
Postat de khal_37 pe 01 Ianuarie 2015, 16:35

Presa de doi lei, postaci pe masura...in afara de Latovlevici toti au semnat prelungirea contractului. Szukala si Sanmartean pe un an, Prepelita si Alauskis pe doi ani.

de unde stii tu? n-am auzit nicio stire pe tema asta, daca ai tu informatii din interior e altceva, oricum opjerul pujkarias e renumit pt managementul slab de fapt inexistent si pentru alte greseli comise in trecut, cu toate ca tre` sa admit ca are si avut si parti pozitive.

Vezi toate comentariile (10)
Comentează