FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Fierbe Dinamo! Un om important din club e liber de mâine: „Rămâne de văzut dacă ne înțelegem”

Dinamo e într-o situație disperată și ar putea rămâne și fără Mario Nicolae
Dinamo e într-o situație disperată și ar putea rămâne și fără Mario Nicolae

Articol de - Publicat miercuri, 30 iunie 2021 14:24 / Actualizat miercuri, 30 iunie 2021 14:52

Dinamo e pe marginea prăpastiei și ar mai putea primi o lovitură grea: Mario Nicolae, omul care a fost portavocea „câinilor” în ultimele luni, nu mai vine de mâine la echipă

Contractul lui Mario Nicolae cu Dinamo ajunge la final și, cel puțin pentru moment, viitorul său în Ștefan cel Mare e în ceață. Contactat de GSP.ro, oficialul a oferit detalii despre situația sa:

„Deocamdată, de mâine sunt, oficial, liber. Rămâne de văzut dacă ne înțelegem. Dacă între timp se schimbă ceva și cădem de acord, cu mare drag. Mai ales că sunt în discuții avansate cu mai mulți jucători, cu sponsori”, a declarat Mario Nicolae, în exclusivitate pentru GSP.ro. 

Luni, urmează o ședință extraordinară la Dinamo. Vor fi prezenți oamenii din DDB, administratorul judiciar Răzvan Zăvăleanu și, în funcție de ce se va stabili în privinița sa, și Mario Nicolae.

Mario Nicolae a intermediat o investiție de 100.000 de euro!

Oficialii clubului bat pe la ușile companiilor și oamenilor cu bani în speranța că vor mai rezolva ceva pentru gruparea din Ștefan cel Mare. La capitolul realizări apare și modernizarea unor dependințe de la baza Săftica. 

Prin intermediul lui Mario Nicolae, managerul sportiv al roș-albilor, s-a obținut un contract de sponsorizare, în valoare de 100.000 de euro, prin care una dintre companiile partenere ale roș-albilor a modernizat câteva dintre încăperile unde au acces jucătorii

Boicot la Dinamo! Jucătorii au izbucnit

 „Câinii” au revenit din cantonamentul din Turcia, iar joi ar fi trebuit să joace un meci amical cu Unirea Slobozia. Partida a fost anulată din cauza unui protest al jucătorilor dinamoviști

Sătui până peste cap din cauza neplății salariilor, jucătorii lui Dinamo au pus piciorul în prag. Au anunțat că nu se vor prezenta la amicalul programat joi și, pe deasupra, au depus notificări pentru neplata salariilor.

DDB, o nou inițiativă pentru a salva Dinamo

Dinamo a intrat săptămâna aceasta în insolvență, iar în acest timp fanii fac eforturi pentru a acoperi datoriile urgente ale clubului. Jucătorii de bază ai lui Dinamo își cer restanțele financiare, Uhrin vrea rezolvarea problemei cu transferurile, iar toate cad pe umerii fanilor acționari prin programul DDB.

Pentru a mai obține bani, fanii din Peluza Cătălin Hîldan organizează o competiție pentru suporteri, numită Cupa DDB. Competiția se va desfășura pe 11 iulie, iar DDB caută o firmă care să ofere cel puțin 5.000 de euro pentru a da numele competiției.

CUPA DDB ÎȘI CAUTĂ SPONSORUL Ne pregătim pentru cel mai important eveniment al suporterilor din acest an, prima ediție a Cupei DDB. Competiția se va desfășura Dumincă, 11 iulie 2021, pe stadionul din Ștefan cel Mare. Suntem în căutarea unui sponsor principal, care va da și numele acestei competiții: “CUPA DDB - Numele Sponsorului” Nume ce va apărea în toate articolele și comunicatele noastre pe tema Cupei DDB. 

În plus, va fi prezent pe bannerele din jurul terenului, pe trofeu și pe toate materialele promoționale, beneficiind astfel de expunere în mass-media, presa urmând a fi invitată la eveniment. AȘTEPTĂM ȘI ALȚI PARTENERI Pentru evenimentul din data de 11 Iulie, avem și alte pachete de sponsorizare disponibile: Baner 5m x 1.5m + logo pe panou publicitar, cost 5.000 RON, Baner 2m x 1.5 + logo pe panou. 

La “Cupa DDB - Numele SPONSORULUI” sunt înscrise 14 echipe până în acest moment, interesul suporterilor pentru competiție fiind foarte mare. Împreună cu partenerii noștri vom salva Dinamo! CONTACT DDB Așteptăm pe email-ul [email protected] ofertele companiilor interesate să dea numele competiției și a celor care vor să apară pe materialele publicitare. Suma pentru a deveni sponsorul principal pornește de la 5000 €. Compania cu oferta cea mai mare va da numele primei ediții a Cupei DDB. Mulțumim tuturor! ÎMPREUNĂ FACEM SPECTACOL - Comunicat DDB

VIDEO Constantin Anghelache, fostul președinte al lui Dinamo, detalii despre situația financiară a clubului

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Boicot la Dinamo: „Nu suntem respectați!” » Jucătorii au intrat în grevă! Cum au protestat + amenință cu măsuri și mai dure

Iuliu Mureșan, chemat să scoată Dinamo din insolvență » Era s-o falimenteze pe CFR Cluj! + vine și un oficial acuzat că „aranjează meciuri”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
bjk86
bjk86  •  01 Iulie 2021, 09:27

Probabil multi ma vor injura dar cred ca ar trebui sa-l pastram pe Mario :)

creeperno115
creeperno115  •  30 Iunie 2021, 22:38

Cred ca fierbi tu cand postezi asemenea fituici

valyomanyd
valyomanyd  •  30 Iunie 2021, 16:55

Dinamo fierbe :)))E si normal, e canicula :))) Iar prevede apocalipsa domnul Apostol ?:)) Stim cu totii ca nu se intampla nimic....

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close