FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. Becali visează să-i vândă cu sume-record pe Man şi pe Coman, dar un fost jucător de la FCSB ştie ce le lipseşte celor doi: „Nu e de ajuns!”

Articol de GSP - Publicat sambata, 26 septembrie 2020 09:26 / Actualizat sambata, 26 septembrie 2020 20:10

După ce Mihai Stoica a anunțat că FCSB va domina Liga 1 așa cum o face Bayern Munchen în Bundesliga, Filipe Texeira, fost jucător la echipa roș-albastră, a avut un mesaj pentru vedetele formației lui Gigi Becali.

Jucător la FCSB între iulie 2017 și iulie 2019, portughezul de 39 de ani le-a transmis roș-albaștrilor, în frunte cu Dennis Man și Florinel Coman că au nevoie și de muncă, nu doar de talent.

„Man și Coman sunt jucători care pot ajunge foarte sus. Și mai sunt și copiii de la echipa a doua. Și erau și pe vremea mea. Numai că talentul nu este de ajuns! Trebuie muncă și seriozitate pentru a ajunge într-un campionat puternic. Calitate au, dar nu este de ajuns! ”, a declarat Filipe Teixeira, la emisiunea Liga Digi Sport.

Am jucat prin Franța, prin Anglia, apoi am plecat în Ucraina și poate am greșit. Sunt momente în care trebuie să decizi și poate nu o faci bine. Nu am regrete, deși cred că aș fi putut ajunge mai sus. E complicat! Poate doar decizia asta cu plecarea în Ucraina aș schimba-o 
- Felipe Teixeira

VIDEO Cristian Melinte, dorit de FCSB înaintea meciului cu Slovan Liberec: „I-a transmis antrenorului”

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Gigi Becali le-a transmis impresarilor: ce se întâmplă cu Man și Coman după eliminarea din Europa League

Jucătorul pentru care Becali trebuie să-i dea 10.000 de euro pe meci lui Dinamo » Contra l-a împins către FCSB

Playtech: TRAGEDIE! Doliu URIAȘ în politica din România! A MURIT în urmă cu puțin ...

Ianis Hagi și Dennis Man, în centrul atenției la reunire » Ținute extravagante alese de „tricolori”


Comentarii (30)
1566178743642986
Vlad Hartea  •  26 Septembrie 2020, 19:19

Lasati-l pe cioban sa viseze cai verzi pe pereti !! Tot asa visa un urma cu cativa ani ca va ajunge prin Liga Campionilor si se va lupta de la egal la egal cu Real Madrid si Barcelona, dar a ajuns sa fie eliminat, de vreo trei ani, si din preliminariile Europa League !! In viata care i-a mai ramas nu va mai ajunge niciodata in vreo grupa de Champions League !!

143731175974645
Gelu Cristean  •  26 Septembrie 2020, 13:43
Postat de Popa Corneliu pe 26 Septembrie 2020, 11:43

Ati terminat cu toate "aburelile" pe care voi le numiti argumente si acum ca un expert in.. "toate cele", imi recomanzi un control psihiatric? Pai, de ce, numai un *** poate sa se contrazica cu adevarate argumente, cum ar fi si schimbarea de nume din CCA in Steaua, cu voi cu intoxicarile, manipularile, "aburelile" aduse de Talpanica! "Inspiratia" colonelui de justitie Talpanica vine de la Lupescu jr., mare "mahar" la UEFA!

hai sa-ti dau un argument tare, cred in el ca e adevarat, nu-i asa ca ai fost sectetar de partd pe atelier la Fabrica de paine Titan? :)))) fata si ce aberzi te recomanda :D

adriann_
adriann_  •  26 Septembrie 2020, 12:33
Postat de anti_sistem pe 26 Septembrie 2020, 12:29

Hmmm, e de-ajuns sa dai 3-4 goluri cu echipe ca FC Arges si sa-ti faci 20 de tatuaje ca sa fii fotbalist!?

N-a zis ciobanul ca el "ia fotbalisti si ii vopseste"? Man a inteles ad literam si s-a hotarat sa dea o mana de ajutor :)))

Vezi toate comentariile (30)
Comentează