FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - ACS POLI 3-1

Final de 2015 en fanfare pentru Steaua lui Reghe » Toate notele de la victoria cu Poli. Au fost și steliști care l-au dezamăgit pe antrenor

Articol de GSP - Publicat marti, 22 decembrie 2015 08:58

Steaua a cîștigat lejer ultimul meci al anului, scor 3-1 cu ACS Poli Timișoara. Jocul campioanei a funcționat destul de bine, chiar dacă au fost și cîțiva jucători care au dezamăgit.

Varela, Stanciu și Hamroun sînt remarcații din echipa Stelei, în timp ce în dreptul lui Poli nu poate fi decît un singur remarcat, marcatorul golului Dan Popescu. Toți au luat nota 7.

Vezi toate notele primite de jucătorii celor două echipe:

steaua1

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
sakamoto
sakamoto  •  22 Decembrie 2015, 18:57

Apreciez comentariul tau decent, referitor la cele scrise de mine. Poate sint subiectiv, poate nu. Mi-am exprimat parerea, ca cetatean ROMAN, asa am facut-o toata viata. Am fost la Revolutie, zi de zi, am militat pt binele romanilor. Prieteni de-ai mei au fost impuscati. N-am cerut avantaje pt contributia mea- foarte modesta-la caderea regimului totalitar comunist. Nu am dorit carnet de revolutionar si implicit toate avantajele care se acorda acestora, chit ca mai mult de jumatate dintre asa zisii revolutionari, n-au fost la Revolutie. Sarbatori fericite, multa sanatate, sportivilor romani, multe succese in anul 2016!

983732924972315
Soos Vilmos  •  22 Decembrie 2015, 18:46

Timisorean fiind, ma alatur celui care a mentionat ca la acest meci arbitrul NU a influentat rezultatul. Din pacate este un caz foarte rar de arbitraj echidistant.

983732924972315
Soos Vilmos  •  22 Decembrie 2015, 18:44

O alta cenzurare a unui comentariu care nu proslaveste marea, unica, nemaipomenita, geniala,etc. echipa fcsb, poreclita steaua.Pe zi ce trece deveniti tot mai penibili in truda voastra de ridicare in slavi a acestui club.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează