FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Finanțatorul unei echipe din Liga 1 râde de Dinamo și îl atacă pe Rednic: "Nu știu ce se screme să spună, dar nu merge"

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 04 noiembrie 2018 17:23

Valeriu Iftime, finanțatorul celor de la FC Botoșani, râde de situația în care a ajuns Dinamo, locul 13 în Liga 1, și îl crtică și pe antrenorul Mircea Rednic. 

" Dinamo, dacă nu găsește o soluție, dacă nu face o reorganizare, mă tem că se bate cu noi acolo, la locul 14.

Nu mai e de joacă. Nu știu ce se screme Rednic să spună acolo, dar nu merge. Și antrenorul trebuie să-i motiveze ca să facă rezultate", a declarat Iftime, la TV Digi Sport.

Dinamo a ajuns în clasamentul intermediar al Ligii 1 pe locul 13, o situație cu care "câinii" nu s-au mai întâlnit niciodată în istorie!

CLASAMENT INTERMEDIAR

Vezi și:  Rednic explică de ce l-a lăsat pe Grozav să plece: "Asta trebuia să facă după ce a greșit" » Ce le-a spus jucătorilor la antrenament: "Poate nu am fost clar"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
106644143639493
Nelu Teleaga  •  05 Noiembrie 2018, 07:34

o sa vedeti cum se invirte roata si mi-e teama ca multe echipe de prin virf vor trece prin groaza. karma lucreaza. azi este rau la mine miine va fi la tine important este cum iesi din problema. becali sa taca la cit de redus la vorba este. daca dumitrescu are 400 de cuvinte bacali are 100 din care si alea prost rostite. nu vor muri caii cind vor ciinii. sint convins ca dinamo va reveni si are puterea asta. si daca va reveni sa te pui. printul *** stie ca doar dinamo poate tine piept cfr-eului altii se pun capra si gata. la cum joaca insa steaua cu cei mai buni jucatori din campionat avind sanse peste sanse la ceea ce joaca adica nimic nu o vad sa ia campionatul. fie si cu lutu fie si fara lutu. sint penali nu au inteligenta sint varza. dinamo se va ridica usor, usor si o sa vedeti . cei ce au ris ca acest "sofronie" moldovean ce ar fi vrut sa vina la dinamo va sta ascuns. enache va pleca si la revedere.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

zecs93
zecs93  •  05 Noiembrie 2018, 00:27

Piftie asta de la botosani mai bine ar rade de blaturile de o viata pe care le face cu branzaru cioban de la fcsb !!! Sa vezi acolo plansete daca la Dinamo e de ras !!!

balauru48
balauru48  •  04 Noiembrie 2018, 20:41

Ma intreb...cine e prostovanul ala care-i cere parerea parlitului de iftimie in legatura cu Dinamo!? Vezi-ti ma de blaturile tale...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează