FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - U CLUJ 3-4

Fiorentina vrea să-l schimbe pe Mutu cu Alexe » Marketing de Serie A

Articol de - Publicat luni, 30 august 2010 00:00

Fiorentina îl monitorizează pe Alexe pe care îl vede înlocuitorul lui Mutu, aşa că fotbalistul de 20 de ani va fi utilizat de acum încolo doar în avanposturi.

Andrei Cristea va pleca la Karlsruhe, iar dinamoviştii nu au de gînd să achiziţioneze un alt atacant, ci să-l avanseze pe Marius Alexe. Cu germanii a mai rămas de stabilit doar salariul atacantului, urmînd ca azi, cel tîrziu mîine, golgeterul "cîinilor" să semneze cu formaţia din Bundesliga 2.  

Ioan Andone are de gînd să-l utilizeze pe Alexe ca atacant împins sau în spatele vîrfului în locul lui Cristea. Cu Universitatea Cluj (3-4) a evoluat 36 de minute după o pauză de 3 luni cauzată de entorsa la genunchiul drept. Decizia de a-l avansa pe fotbalistul de 20 de ani este importantă şi din punctul de vedere al marketing-ului, întrucît dinamovistul este monitorizat de Fiorentina, care caută un fotbalist ofensiv de profilul lui Adrian Mutu.

La partida cu ardelenii, emisari ai clubului toscan au fost prezenţi în tribune şi îl vor urmări pe Alexe în mod constant de acum încolo. Pe lista italienilor se află mai nou şi Gabriel Torje, însă în cursa pentru micuţul mijlocaş s-a înscris şi Lazio Roma.

70.000 de euro pe sezon este salariul lui Marius Alexe la Dinamo

5 milioane de euro e preţul cerut de Dinamo pentru Marius Alexe

Mijlocaş stînga cu Ţălnar

Sezonul trecut, cu Cornel Ţălnar pe bancă, Marius Alexe a fost utilizat mai mult ca mijlocaş stînga, deşi profilul său era de vîrf. Din cele 18 meciuri pe care le-a jucat ca titular, Alexe a evoluat în 13 dintre ele în banda stîngă şi doar în 5 ca atacant, reuşind să marcheze de cinci ori. La Astra, în cele trei partide în care a fost împrumutat la începutul campionatului trecut, a jucat pe trei posturi: mijlocaş stînga, central şi atacant, marcînd de două ori.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
aloys_
aloys_  •  30 August 2010, 20:47

SA PLECE BORCEA SI CU BADEA!.. AFARA SI CU FRATII BECALI, EI VND DE MULTA VREME TOT, CUM SA MAI FACI ECHIPA?? AFARA CU TOATA CONDUCEREA!!!

dakode
dakode  •  30 August 2010, 09:55

ia neamule, footbolistul, ia neamule, e eftin, dam si cu-mprumut, avem de toate lijile, 1,2,3,4, inchiriem si emblema, cu drept de cumparare, ia neamule ca e eftin si bun...crucea mami voastre, ma daca nu va bagati mintile in cap va perforam "patrupezii"...nesimtitilor, jegosilor, ordinarilor, nu sunteti in stare scoateti actiuni la vanzare, faceti socios ca sunt destui suporteri in tara si dam drumul la alegeri-ai bani si aduci jucatori ramai, nu ai bani si te faci aprozar te duci und

luci_79
luci_79  •  30 August 2010, 09:17

Mai bine pleaca si tu Alexe ca si asa te-ai facut de ras in meciul c U Cluj.Pai bai baiete ce antrenamente ai facut mai omule de nici macar o pasa k lumea nu esti in stare sa o dai?Am inteles,te-ai accidentat,ai stat pe bara,te-ai recuperat dar o pasa k lumea sa nu fi instare?

Vezi toate comentariile (7)
Comentează