FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

DINAMO. EXCLUSIV VIDEO Răbufnire în direct a fiului conducătorului acuzat că a furat geanta pentru arbitri cu Bordeaux: „Dinu e o coardă, un laș!”

Dragoș Anghel, fiul lui Vasile Anghel, i-a dat replica lui Cornel Dinu după acuzațiile aduse tatălui său.
Dragoș Anghel, fiul lui Vasile Anghel, i-a dat replica lui Cornel Dinu după acuzațiile aduse tatălui său.

Articol de GSP - Publicat joi, 30 aprilie 2020 12:09

Dragoș Anghel, fiul lui Vasile Anghel - fostul conducător de la Dinamo acuzat de Cornel Dinu că ar fi furat o geantă cu 25.000 de dolari pregătită de Securitate pentru arbitrul duelului cu Bordeaux – i-a răspuns fostului fundaș, în direct, la GSP Live. 

Fiul fostului șef de la Dinamo a reacționat după dezvăluirile lui Cornel Dinu, care au provocat un scandal imens (DETALII AICI). 

„Nu poți să spui așa ceva de tata, care a fost o emblemă a clubului. Nu poți să scuipi pe blazonul clubului Dinamo, tu fiind mare dinamovist și legendă. Nu știu de unde l-or fi găsit pe ăsta legendă, poate pentru că e singurul în viață, de-aia e legendă. De unde atâta legendă? Se auzea vreodată de Cornel Dinu dacă tata nu făcea greșeala să-l dea pe Bumbescu la schimb cu Dinu? Mai știa vreodată cineva de el, se compară el cu Bumbescu? 

Dinu a dat două pase cu latul și gata a inventat el diagonalele. Ce diagonale ai dat mă, crăcănatule? Când te prindea unu, numai printre picioare ți-o dădea. Nu puteai să stai în picioare la cât ai băut cu o zi înainte. Nu se compară cu Bumbescu la nimic: deposedare, detentă, palmares. Pe el nu îl face nimeni legendă, dar îl fac pe ăsta. Dinu e o coardă, un laș! Toată inteligența lui nativă, și tot ce are el bun, este canalizată foarte prost: în a distruge, a bârfi și a-i strica pe alții. Toată viața a trăit din asta, a săpat groapa altuia. Cum să scuipi tu fanii, istoria? Cine te crezi tu ca să dai bani la arbitri, spiono-conservă?” - Dragoș Anghel, fiul lui Vasile Anghel

VIDEO Dragoș Anghel povestește cum a adus tatăl său 1,3 milioane de franci elvețieni în România, pe vremea comunismului

În continuare, Dragoș Anghel a negat categoric la GSP Live că ar fi fost posibil ca o astfel de sumă să fi fost folosită pentru a mitui pe cineva. 

„Cine i-a luat interviul l-a întrebat dacă are vreo probă în sensul ăsta? Dacă tu erai blătuitor, toți erau ca tine? Un singur dolărel dacă dispărea de undeva și nu era raportat, te trimitea Ceaușescu la canal. Cum să dai 25.000 de dolari? Cu acești bani, pe vremea aia, se cumpăra o scară de bloc. Cine dădea 25.000, că te executa Ceaușescu în secunda 2! Era o sumă imensă! Nu exista așa ceva în România”. 

Întrebat de moderatorul GSP Live Costin Ștucan dacă a vândut trofeele lui Dinamo aduse de tatăl său acasă, Dragoș Anghel a spus: 

„Doamne ferește, ce demență senilă! Eu i-am furat bani lui tata, dar cum să iau trofeele să le vând? Trofeele erau la Dinamo, tot ce mai avea am strâns acum după ce a decedat și le-am dat cadou. Cum să le vând? Că furam eu, că eram beizadea comunistă, furam bani de la tata, diverse obiecte. Făceam numai tâmpenii, am o grămadă de povestit. Dar nu am furat trofeele!”.

VIDEO Dragoș Anghel apără memoria tatălui său: „Cornel Dinu este un frustrat”

Citește mai multe știri din emisiunea GSP Live:

Claudiu Niculescu, poveste savuroasă cu Giani Kiriță: „Să vă zic ce mi-a adus în cameră și ce i-a ordonat”

Dezvăluiri la GSP Live. Care a fost secretul faimosului cuplu N&D: „Ne simțeam, nu trebuia să vorbim, nu trebuia să ridicăm privirea”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (11)
creeperno999
creeperno999  •  30 Aprilie 2020, 22:31

Adevarat

cpt.ahab
cpt.ahab  •  30 Aprilie 2020, 19:26

Bumbescu a fost dat la FC Olt, în vara lui 1982, la schimb cu Al. Nicolae. Mare prostie!

alenb
alenb  •  30 Aprilie 2020, 19:11

Bumbescu n-a fost fundas rau dar nu-i ajungea nici pana la glezna lui Dinu.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează