FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

Flavius Stoican a pierdut primul meci ca antrenor la FCU Craiova: „Arbitrul i l-a făcut cadou domnului Chirilă”

FOTO: Editie.ro
FOTO: Editie.ro

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 21:00 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 22:43

Flavius Stoican (44 de ani) a pierdut primul joc ca antrenor la FCU Craiova: 2-3 în amicalul cu Academica Clinceni.

  • Flavius Stoican debutează oficial pe banca celor de la FCU Craiova duminica viitoare, pe 17 octombrie, la Arad, cu UTA.

Partida s-a disputat sâmbătă, de la ora 16:00. Pentru gruparea din Bănie au marcat Ondaan (11) și Sidibe (77). Ilfovenii au înscris prin Cascini (50), Moulin (61) şi Omoh (82). Golul decisiv a venit din penalty.

FCU Craiova, învinsă într-un amical de Academica Clinceni

Conform sursei citate, FCU Craiova l-a pierdut din nou pe Vlad Achim. De-abia revenit după o accidentare, fostul mijlocaș al lui Dinamo a rezistat doar 10 minute în teren, apoi a solicitat schimbare.

FCU Craiova în prima repriză (4-3-3): Popa (Mogoșanu) - Negru, Kovacic, Diallo, Huyghebaert - Asamoah, Baeten, Van Durmen - Raicea, Bălan, Ondaan
FCU Craiova în a doua repriză (4-4-2): Cobrea - Bagayoko, Gajic, Parmatti (Machado), Bușu - Sidibe, Achim, Pop, Blidar - Compagno, Vieira

A fost un amical, un meci la care am vrut să văd toţi jucătorii pe care îi antrenez. Mi-a plăcut prima repriză, destul de bună, o echipă care poate chiar să devină echipă. Vorbesc despre echipa noastră. Noi am primit ultimul gol sau unul dintre goluri din penalty, domnul arbitru Flueran i l-a făcut cadou domnului Chirilă
Flavius Stoican, antrenor FCU Craiova 1948

Tratez meciurile amicale ca pe oficiale, dovadă că am venit cu o zi înainte la Craiova să obişnuim jucătorii cu atmosfera. Am făcut o repetiţie înaintea partidei pe care o avem luni cu CSU Craiova. A fost un meci bun, o echipă interesantă Craiova, cu jucători rapizi, care forţează jocul de combinaţii, mi-au plăcut câţiva jucători de la ei şi mi-au plăcut că au fost determinaţi. A fost o propagandă bună pentru fotbal
Ionuț Chirilă, antrenor Academica Clinceni

După un start bun de sezon, FCU Craiova a ajuns la 7 partide fără victorie pe banca oltenilor (3 remize și 4 eșecuri). Nou-promovata este pe locul 13 în Liga 1, cu 9 puncte.

Flavius Stoican era liber de contract după ce s-a despărțit de Viitorul Târgu Jiu. În ultimii ani, olteanul a pregătit echipe din liga secundă, după ce în trecut a avut două aventuri la Dinamo și una la Poli Iași, ambele pe prima scenă.

Flavius Stoican, prima reacție după ce a semnat cu FCU Craiova: „N-am speech-uri, spun ce simt”

Citește mai multe știri din Liga 1:

Șumudică, dezvăluiri șocante despre perioada CFR: „Mi-era frică să nu mă ia la trosneală!”

Cum a ales FCSB, alungată de pe Arena Națională, noua casă: „3 lucruri au contat”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
paolo14
paolo14  •  10 Octombrie 2021, 07:23
Postat de tivireli pe 10 Octombrie 2021, 01:08

A-l Craiovei?

De la maryuss, ca așa l-a botezat mamitzica lui...

jonny45
jonny45  •  10 Octombrie 2021, 03:02

La voi, chiar daca vine Mourinho, nu are ce sa va faca!:))

tivireli
tivireli  •  10 Octombrie 2021, 01:12
Postat de dora pe 09 Octombrie 2021, 23:12

Arbitru Flueran se tine de ”cadouri” fara numar ptr echipa ilfoveana...sa nu uitam ca la ultimul meci, Clinceni - Botosani, Flueran a eliminat usor un jucator al oaspetilor si a validat un gol marcat cu mana de catre gazde !

Trebuia sa se antreneze și el, la acordarea unui penalti care nu era. Ne antrenam, nu? Iar Craiova se antrenează așa cum i se întâmpla mereu, sa primească o penalitate falsa. Recunosc ca a fost un antrenament perfect, fiecare și-a antrenat obiceiurile.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează