FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Șumudică, dezvăluiri șocante despre perioada CFR: „Mi-era frică să nu mă ia la trosneală!”

Marius Șumudică, 50 de ani, acum antrenor în Turcia, la Yeni Malatyaspor, nu a uitat ce a pățit la CFR Cluj.
Marius Șumudică, 50 de ani, acum antrenor în Turcia, la Yeni Malatyaspor, nu a uitat ce a pățit la CFR Cluj.

Articol de GSP - Publicat sambata, 09 octombrie 2021 19:15 / Actualizat sambata, 09 octombrie 2021 19:51

Marius Șumudică, 50 de ani, acum antrenor în Turcia, la Yeni Malatyaspor, nu a uitat ce a pățit la CFR Cluj.

„Nici acum nu știu de ce am fost dat afară de la CFR Cluj. Rana încă nu s-a închis după experiența de acolo. Dacă ei vor ieși din Conference, e un eșec, mai ales că au fost eliminați și din Cupă. În campionat, eu aveam 21 de puncte din 21. Ce să fac mai mult?!

Nu înțeleg de ce în Cupă, cu Craiova, Dan Petrescu a jucat cu Hoban, care nu e pe nicio listă și are 39 de ani, n-are drept de joc în Liga 1, în Conference, are doar la Divizia C. În condițiile în care Ciobotariu a jucat foarte bine cu mine în Liga 1. Pentru mine a fost un semn de întrebare.

Asta e, a durut, a trecut, acum sunt pe alt drum, îmi văd de treaba mea. Eram sigur că-mi găsesc echipă destul de repede. Sper să reușesc și aici”, a declarat Șumudică la „Digi Sport Special”.

Marius Șumudică: „Niciodată nu mai revin în România. Poate doar la Rapid!”

„În România nu o să mă mai întorc niciodată, în afară de Rapid, unde m-aș fi dus și fără bani! Și dacă mănânc pâine cu ceapă nu mai revin în Liga 1.

Păi, ce am pățit eu la CFR.... E posibil așa ceva?! Să vină bodyguarzii, să bată președintele, juristul?! Mi-era frică să nu mă ia și pe mine la trosneală! Masorul a venit să dea în jurist, a dat cu piciorul în el. E posibil așa ceva la campioana României?! Știu cine a făcut cărțile ca să fim îndepărtați, dar nu vreau să vorbesc”, a mai spus Șumudică.

Conferința lui Dan Petrescu după duelul cu Gaz Metan Mediaș

Citește mai multe știri despre CFR Cluj:

Răsturnare de situație » CFR Cluj ar fi ratat transferul în ultimul moment

Dan Petrescu a „tunat” în vestiar la pauza meciului cu Gaz Metan: „Nu am fost niciodată atât de dur. Nu pot să fac miracole”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (95)
ucluj2011
ucluj2011  •  10 Octombrie 2021, 13:49
Postat de doomsday2000 pe 09 Octombrie 2021, 20:16

09 iunie Șumudică:"Am lucrat în străinătate 4 ani, am lucrat în România, dar nu am văzut în viața mea un club atât de bine structurat.Nu am întâlnit în viața mea așa oameni profesioniști.N-am ce să spun. Toți cei care sunt angrenați aici, din orice ramură, marketing, birouri, tot ce se întâmplă în momentul de față, toată lumea e superprofesionistă! Sunt uimit de ce am găsit aici!"; peste 4 luni, 09 octombrie acelasi Șumudică:"Păi, ce am pățit eu la KVSC.... E posibil așa ceva?! Să vină bodyguarzii, să bată președintele, juristul?! Mi-era frică să nu mă ia și pe mine la trosneală! Masorul a venit să dea în jurist, a dat cu piciorul în el. E posibil așa ceva ?!"

Păi nu știa încă cu cine are de a face. Șumi are dreptate să spună ce a spus. 100% dreptate.

2175337269223237
Dan Ifteni  •  10 Octombrie 2021, 11:06

Sumi..sa te tii de cuvint si sa nu te mai intorci in liga 1.Peste 2 luni cand iti vei cauta din nou echipa sa nu uiti ce ai zis.Poate in vara il iei si pe Danut cu tine .Si sa va duceti ....tare si departe.

catalin.palcu
catalin.palcu  •  10 Octombrie 2021, 09:00
Postat de daniaania pe 10 Octombrie 2021, 08:29

Acuma v-ati prins de ce o fost dat afara de la CFR si nici macar lasat sa intre pe poarta???? Asa personaj negativ nu a mai fost in Gruia.Ii place scandalul si vorbeste non stop, a fost o gresala imensa cand a fost adus.Va fi dat afara de peste tot asa ca mai lasati-ne cu el......

chiar daca ai dreptate despre Sumudica, asta nu va scuteste de intrebari nici pe voi. bataia aia de la vestiare e compatibila cu pretentiile unui club campion din Europa ? sau aia cu bodyguarzii trimisi sa-l blocheze, adica nu a avut nimeni din clubul ala decenta si barbatia sa vorbeasca direct cu el, a trebuit sa trimita paza ??

Vezi toate comentariile (95)
Comentează