FOTBAL  »  Superliga  »  PLECARE

I-a salvat de la retrogradare, dar nu rămâne la clubul din Liga 1: „A fost ultimul meu discurs aici. Ei au alt proiect”

Flavius Stoican nu rămâne la Botoșani / FOTO: Imago
Flavius Stoican nu rămâne la Botoșani / FOTO: Imago

Articol de - Publicat sambata, 20 mai 2023 19:22 / Actualizat sambata, 20 mai 2023 19:39

La finalul victoriei 5-1 cu CS Mioveni, Flavius Stoican (46 de ani) a anunțat că nu va continua pe banca celor de la FC Botoșani. 

Gazeta Sporturilor a anunțat încă de joi că Flavius Stoican nu va continua pe banca grupării moldovene și că Valeriu Iftime s-a înțeles deja cu Marius Croitoru. Stoican a confirmat astăzi informația.

S-a retras fotbalistul cu 10 selecții la prima reprezentativă și peste 300 de meciuri în Liga 1: „Nu am regrete”
RETRAGERE
S-a retras fotbalistul cu 10 selecții la prima reprezentativă și peste 300 de meciuri în Liga 1: „Nu am regrete”

Flavius Stoican a plecat de la FC Botoșani 

„Am simțit căldura oamenilor de la stadion și în acest ultim meci. Felicit publicul, felicit jucătorii. Nu a fost ușor în acest campionat, dar noi ne-am asigurat această liniște, am reușit să păstrăm echipa în prima ligă. 

În acest ultimul meci mi-am îndeplinit un obiectiv, a jucat din primul minut Narcis Ilaș, un jucător tânăr cu mare potențial. Îi felicit și pe ceilalți tineri, pe toți jucătorii.

Am cuvinte de laudă și am avut tot timpul față de Sebastian Mailat. Mi-am pus tot timpul speranțele în el. M-a răsplătit! Felicit publicul, felicit oamenii din conducere, au fost aproape de noi. Le doresc mult succes și să dea Dumnezeu să ne întâlnim cu bine.

Este ultimul meu discurs la Botoșani. Am avut o discuție înaintea partidei cu oamenii din conducere. Ei merg la drum cu un nou proiect. Eu sunt împăcat și fericit că am reușit într-o situație complicată, am creat un grup și am avut liniște. Am atins toate obiectivele posibile”, a spus Flavius Stoican într-o conferință de presă. 

Eu merg în vacanță și vreau să merg la o nouă provocare, sper să fie una de bun augur. Îmi place să am continuitate, să vorbesc despre viitor. Dar nu s-a pus problema să rămân. Mai departe, întrebați-i pe conducători. 

Nu m-a interesat nicio discuție cu altă echipă, voiam să duc la bun sfârșit acest contract. Acum vreau doar să îmi iau nepotul în brațe.

- Flavius Stoican

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Hagi, mesaj răspicat la conferință: „Am cei mai buni jucători în fiecare compartiment! Dați voi nume, faceți ierarhii, dar eu știu”

Dorinel Munteanu este din nou în fața unui moment istoric: „Ar fi păcat să dăm cu piciorul”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (1)
ionescugeorge77
ionescugeorge77  •  20 Mai 2023, 19:51

Ieftine este un mare patron ...mai si decat jiji ...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează