FOTBAL  »  Superliga  »  FCU CRAIOVA

EXCLUSIV Flavius Stoican, detalii despre plecarea de la FCU Craiova: „Gestul lui Mititelu Jr. m-a impresionat, n-a fost de acord cu asta

Flavius Stoican (44 de ani) a fost dat afară de la FCU Craiova, la nici o lună de când a fost instalat ca antrenor principal, pe 6 octombrie!
Flavius Stoican (44 de ani) a fost dat afară de la FCU Craiova, la nici o lună de când a fost instalat ca antrenor principal, pe 6 octombrie!

Articol de - Publicat joi, 04 noiembrie 2021 18:39 / Actualizat joi, 04 noiembrie 2021 18:51

Flavius Stoican (44 de ani) a fost dat afară de la FCU Craiova, la nici o lună de când a fost instalat ca antrenor principal, pe 6 octombrie! Antrenorul a oferit detalii despre despărțirea de clubul lui Adrian Mititelu. 

Într-un interviu acordat GSP.ro, Flavius Stoican a transmis că a renunțat la mai multe clauze din contractul cu FCU Craiova și a lăsat să se înțeleagă că Adrian Mititelu Jr. nu ar fi fost de acord cu plecarea lui.

Flavius Stoican, detalii despre despărțirea de FCU Craiova

„I-am mulțumit lui Mititelu pentru că mi-a dat șansa să antrenez echipa care m-a lansat în fotbalul mare. Nu îmi place să jignesc. Apoi aș regreta, chiar dacă lucrurile nu îmi convin. Am avut o colaborare corectă și m-am simțit apreciat de toți oamenii din club, de cei care au stat lângă mine. 

Apreciez atitudinea lui Adrian Mititelu Junior, care deși nu am fost prima lui opțiune de antrenor, a fost corect și gestul său de la final m-a impresionat. Adică nu a fost prezent la semnarea actelor rezilierii, nu a fost de acord cu aceasta”, a transmis Flavius Stoican, pentru GSP.ro. 

Încă o încercare! Favoritul să-l înlocuiască pe Stoican: „Sunt în Craiova, orice e posibil” » Mititelu speră să-l convingă de data asta
FCU CRAIOVA
Încă o încercare! Favoritul să-l înlocuiască pe Stoican: „Sunt în Craiova, orice e posibil” » Mititelu speră să-l convingă de data asta

„Am dialogat, am ascultat opinii, dar deciziile le-am luat eu! Nu mă schimbă nimeni și nimic în meseria asta. Am avut contract pe un an cu diferite clauze, dar nu am ținut de ele. Am salutat și am plecat. 

Sunt dezamăgit pentru că toți oamenii care țin la această echipă au început să spere. Simțeam că atunci când se trage linie, rămân și fapte, nu doar vorbe. Îmi doresc ca suporterii să nu își piardă speranța în această echipă atât de iubită. Le mulțumesc jucătorilor și le urez baftă”, a concluzionat fostul antrenor al lui FCU Craiova. 

VIDEO Stoican rememorează un episod halucinant de la Șahtior: „Bărcăuan, cel mai prost, dar și cel mai norocos”

Citește și alte știri despre fotbalul din Liga 1: 

EXCLUSIV Mesaj pentru suporterii FCU Craiova la despărțire: „Nu ne-au interesat nici clauzele. Omul e «piesă» și ca antrenor, și ca om, trebuia să plec”

Iuliu Mureșan, adevărul despre conflictul dintre Deian Sorescu și Mircea Rednic: „La nervi mai poți ridica tonul”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
davidgraham
davidgraham  •  05 Noiembrie 2021, 11:35

Unbearable ... mbcatz-ash ! :)

Vezi toate comentariile (1)
Comentează