FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Stoican încearcă să-i câștige pe Filip și Matei: „Sunt convins că n-au uitat fotbalul. Îi apreciez” + Mesajul pentru suporteri

Flavius Stoican, antrenor Dinamo
Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Articol de GSP - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 16:46 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 18:06

Flavius Stoican (45 de ani), antrenorul lui Dinamo, a revenit astăzi în țară după ce a avut parte de o vacanță în SUA.

Stoican a discutat despre mai multe subiecte cu reporterii prezenți la aeroport, printre care relația cu suporterii și situația din vestiar.

Noul antrenor al „câinilor roșii” pare convins că Steliano Filip și Cosmin Matei, jucători care erau „la cuțite” cu fostul antrenor Mircea Rednic, vor da un randament bun sub comanda sa.

Dinamo pierde un jucător de bază! De ce Stoican nu va mai putea conta pe el
DINAMO
Dinamo pierde un jucător de bază! De ce Stoican nu va mai putea conta pe el

Flavius Stoican: „Îi apreciez pe Filip și Matei” 

Când aud de liderii vestiarului... cine sunt liderii? Steliano Filip, Matei, jucători pe care eu îi apreciez, jucători despre care eu sunt convins că nu au uitat fotbalul, sper să aibă starea de spirit necesară și eu am încredere în ei în momentele dificile și nu numai.

Jucătorii sunt mai mulți decât antrenorul, de-asta a plecat Mircea Rednic. N-a fost să fie, asta consider eu, nu cred că există antrenor care să nu își dorească rezultate. Eu nu cred în sabotajul jucătorilor, nu sunt pe aceeași lungime de undă.

Cred că evoluția jucătorilor a fost maximă la acel respectiv. Dacă ei fac ceea ce le transmit, nu am nicio problemă. Sunt și fratele lor, și tatăl lor și cel mai dur om. Sunt momente când văd nesimțire pe teren și neimplicare, atunci într-adevăr explodez”, a spus Stoican. 

Avem nevoie de Sorescu de dinainte, de cel care era pe la echipa națională. Este un jucător pe care eu îl apreciam foarte tare și sper, sub comanda mea, să mă folosesc de calitățile lui. 

Și Steliano Filip poate face față presiunii. Eu sunt acolo să-l antrenez, să-l încurajez, dar depinde de evoluția lui. Repet, fotbalul nu se uită, important este să nu cedezi în momentele dificile. 

- Flavius Stoican, antrenor Dinamo

Flavius Stoican: „Suporterii au nevoie doar de rezultate”

Stoican a ținut să le răspundă suporterilor dinamoviști, care, printr-un comunicat publicat pe 28 decembrie, au cerut respect din partea acestuia și a administratorului special Iuliu Mureșan. 

„Am văzut ce-au postat suporterii. Oamenii sunt nemulțumiți că Dinamo este pe locul acesta. N-au nevoie decât de rezultate, nu de vorbe. Ăsta este singurul mod de a comunica. 

E important ce arătăm pe teren și, cu siguranță, oamenii se vor întoarce cu fața către jucătorii. Oamenii sunt triști, nu mai au speranțe și pe bună dreptate”, a declarat antrenorul lui Dinamo, potrivit digisport.ro.

A trecut mai bine de o săptămână de când Dinamo are antrenor, însă acesta nu a fost văzut și nici auzit de vreun suporter.

- Fragment din postarea PCH 

Stoican a stabilit programul primei zile la Dinamo

Dinamo are programată reunirea lotului pe 5 ianuarie. Echipa lui Flavius Stoican se va cantona și pregăti la Săftica.

În prima parte a zilei, lotul va fi împărțit în două grupe și va efectua vizita medicală, la centrul medical din Chiajna. Staff-ul tehnic și-a dat întâlnire la ora 15.30 la Săftica, iar jucătorii sunt așteptați la ora 16:00.

Un ceas mai târziu este prevăzut să înceapă prima ședință de pregătire a anului. Dinamo joacă prima etapă din 2022 pe 21 ianuarie în deplasare, la Pitești. Dinamo nu a reușit să obțină nici măcar un punct în meciuri pe teren advers în actuala ediție!

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Începe împrăștierea „cățelușilor”! GSP a aflat unde ajung primii jucători care pleacă de la Dinamo

Încă o ușă închisă pentru Deian Sorescu: „Nu este obiectul interesului nostru”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
paolo16
paolo16  •  05 Ianuarie 2022, 11:59
Postat de unuldepestrada pe 04 Ianuarie 2022, 18:31

Stii ca nu mai sunt sanse cand auzi ca liderii vestiarului sunt Felipe si Cosmin Matei.

Nu mai sunt sanse de cand antrenorii sunt numiți de către tararache, bucurica și anghel!

redbuldog
redbuldog  •  04 Ianuarie 2022, 19:24

Afaraaaaa..cu acest Steliano!De vreo 10 ani i-si bate joc de suporteri si de club,e clar campionul gafelor nefortate,pai el singur a ,,bubuit" zeci de meciuri,daca era ceva de capul sau, juca macar in liga 2-a turceasca..!

dvd1
dvd1  •  04 Ianuarie 2022, 19:21

aia nu au ce sa uite pt ca nu au stiut niciodata nimic. Retrogradare 100%

Vezi toate comentariile (5)
Comentează