FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Încă o ușă închisă pentru Deian Sorescu: „Nu este obiectul interesului nostru”

Deian Sorescu // FOTO: Imago
Deian Sorescu // FOTO: Imago

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 14:11 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 14:11

Acționarul echipei CSU Craiova, Mihai Rotaru, a infirmat interesul pentru transferul fotbalistului dinamovist Deian Sorescu (24 de ani), pe care conducerea clubului bucureștean vrea să-l vândă în această iarnă cu un milion de euro.

„Încercăm sa ne acoperim pe două posturi. Maxim doi-trei jucători. Acum vedem ce reușim. Craiova a fost interesată de Sorescu dar mult timp în urmă. Acum nu este obiectul interesului nostru", a precizat Rotaru, la Telekom Sport. În caz că transferul pică din nou, antrenorul Flavius Stoican speră să aibă la dispoziție cea mai bună versiune a lui Sorescu, însă jucătorul este hotărât să plece marcat de umilința la care a fost supus de fani la Mioveni.

Începe împrăștierea „cățelușilor”! GSP a aflat unde ajung primii jucători care pleacă de la Dinamo
DINAMO
Începe împrăștierea „cățelușilor”! GSP a aflat unde ajung primii jucători care pleacă de la Dinamo

„Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. A fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi cred că am dormit o oră și un pic. Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu se va schimba nimic. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere", a spus Sorescu, conform sport.ro.

Conducerea speră să obțină cât mai mult pe Deian, visează la aproximativ un milion de euro. 

„Sorescu este de vânzare în această iarnă. E jucătorul cel mai valoros din club, e singurul care are oferte concrete, a avut şi în vară, are şi acum. Dacă lucrurile vor decurge normal, negocierile vor fi bune pentru toate părțile. Există un interes din afară. E un om de caracter", a declarat Iuliu Mureșan pentru Telekom Sport.

8 goluriîn 20 de meciuri a adunat Sorescu în această ediție

Chestionat dacă suma solicitată de Dinamo va fi de un milion de euro, administratorul special a precizat: „Da, pe acolo e suma. Contează valoarea lui, nu situația în care e clubul. Nu mi se pare o sumă mare. Într-o echipă care nu merge bine, nefiind atacant, să dai 8 goluri, asta contează".

Flavius Stoican: „Trebuie umblat la moralul lui"

În vară a fost pe lista lui Gaziantep și a Legiei Varșovia, dar FCSB oferea cea mai mare sumă, 750.000 de euro. Rivalii nu-l mai vor acum pe Sorescu. În situația în care Dinamo începe de miercuri antrenamentele, Flavius Stoican a mărturisit că el îl ia în calcul pe bănățeanul golgeter al formației, atât timp cât îmbracă tricoul alb-roșu.

„Trebuie umblat la moralul lui, el e fotbalist bun. Nu poți să ai căderea aia. Să cazi de la nivelul de jucător de națională la nivelul să nu-ți mai iasă nimic în câteva luni. E ceva ce nu a mai mers, fiindcă nu poți să dai cinci goluri în două meciuri, apoi în două-trei luni să te schimbi radical. E important și pentru Dinamo să fie echilibrat, nu doar pentru el", a mărturisit Stoican pentru GSP.

VIDEO Poveștile lui Bogdan Lobont de la Rapid și Dinamo: "Nea George avea figura de președinte, de manager, în timp ce Cristi Borcea era mai suporter"

Citește și: 

EXCLUSIV Dinamo ratează un fotbalist trecut pe la FCSB și Craiova: „A fost alegerea soției! Voiam să vin pentru Flavius”

Cu Roberto Baggio înainte! Steliano Filip îi atacă pe cei care-l contestă cu citate din fostul Balon de Aur

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (7)
paolo16
paolo16  •  05 Ianuarie 2022, 04:31
Postat de nebraska_filipineza pe 04 Ianuarie 2022, 18:08

nu conteaza ce viseaza Muresan si dîdîbî, realist pe praful asta si pe ce mai joaca Sorescu acum, daca le ofera cineva 400 - 500.000 intr-o singura transa, sa-l dea repede pana nu se suceste ofertantul

150k cred ca este maxim.

nebraska_filipineza
nebraska_filipineza  •  04 Ianuarie 2022, 18:08

nu conteaza ce viseaza Muresan si dîdîbî, realist pe praful asta si pe ce mai joaca Sorescu acum, daca le ofera cineva 400 - 500.000 intr-o singura transa, sa-l dea repede pana nu se suceste ofertantul

10209192839195943
Amedeo Fuq  •  04 Ianuarie 2022, 17:28

"In tara orbilor chiorul e imparat" spune o vorba. La ce petarde sunt acum la Dinamo sigur ca nefericitul asta pare un star dar a fost supralicitat si atat. Luati orice meci al lui si veti vedea ca habar nu are sa dribleze iar din 10 centrari 9 sunt in peluza. Mai prinde cate un sut dar face antrenamente de ani buni nu e ceva extraordinar. Pe scurt, un jucator modest.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează