FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Începe împrăștierea „cățelușilor”! GSP a aflat unde ajung primii jucători care pleacă de la Dinamo

Dinamo București își va remania serios lotul în acest început de an / FOTO: Raed Krishan +49   FOTO
Dinamo București își va remania serios lotul în acest început de an / FOTO: Raed Krishan

Articol de - Publicat marti, 04 ianuarie 2022 13:57 / Actualizat marti, 04 ianuarie 2022 13:59

Dinamo București își va remania serios lotul în acest început de an. În afară de fotbaliștii experimentați care nu au confirmat, ”câinii” intenționează să nu se bazeze în sezonul de primăvară nici pe câțiva tineri talentați din curtea proprie. 

Cu toate că au fost folosiți la echipa mare în ultima perioadă, Andreas Mihaiu și Ionuț Amzar sunt la un pas de a fi cedați la Politehnica Iași

Dinamoviștii vor să renunțe și la alți jucători formați de ei, între care Robert Moldoveanu și Mihai Neicuțescu, o decizie definitivă urmând a fi luată după întoarcerea antrenorului Flavius Stoican din SUA. 

Sorescu a rămas marcat de incidentul de la meciul cu CS Mioveni: „A fost îngrozitor, n-am dormit 36 de ore!”
DINAMO
Sorescu a rămas marcat de incidentul de la meciul cu CS Mioveni: „A fost îngrozitor, n-am dormit 36 de ore!”

Robert Moldoveanu, ce declin!

Robert Moldoveanu nu va mai primi șanse la prima echipă a lui Dinamo. Vârful nu are nicio reușită în ultimele două ediții, iar sezonul acesta a fost protagonistul unei ratări monumentale în meciul cu UTA, încheiat 2-2. Promovat de Mircea Rednic la prima formație a roș-albilor, în vara lui 2015, când era încă un junior, Moldoveanu a bătut pasul pe loc. A involuat. 

Ultimul gol într-un meci oficial al fotbalistului datează din ediția 2019/2020, mai exact pe 21 iunie 2020, cu Sepsi (1-3). De atunci au trecut 26 de meciuri fără ca atacantul să fi reușit vreun gol!

100.000 de euroeste cota vârfului pe transfermarkt

FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
FOTO: Raed Krishan
+45 FOTO

Steliano Filip pleacă de la Dinamo, dar nu gratis

Steliano Filip, 27 de ani, este decis să o părăsească pe Dinamo în această iarnă, pentru a scăpa de acuzațiile fanilor că l-a lucrat pe Mircea Rednic.

Catalogat de fani drept capul revoltei din vestiar împotriva fostului antrenor Mircea Rednic, Steliano Filip a fost anunțat de administratorul special Iuliu Mureșan că va reveni la prima echipă în mandatul noului tehnician, Flavius Stoican. Plus Cosmin Matei și Plamen Iliev, plus alți câțiva jucători cărora „Puriul” ar fi vrut să le fie reziliate contractele.

Cu toate astea, Filip a anunțat conducerea clubului că vrea să plece. Fostul internațional mai are contract cu Dinamo până la 30 iunie 2023, iar cei din Ștefan cel Mare ar fi dispuși să-i dea drumul. „Nu avem ofertă pentru Filip și nu-i putem da drumul gratis”, a transmis Iuliu Mureșan, pentru Gazeta Sporturilor.

Steliano Filip are 7.000 de euro salariu lunar, fiind unul dintre fotbaliștii cel mai bine plătiți de la Dinamo. O parte din remunerație este suportată de către Nicolae Badea, omul care a susținut în octombrie numirea lui Rednic.

VIDEO Mircea Lucescu nu vede cu ochi buni situația de la Dinamo: „Nu așa faci o echipă, niciodată! Nu știu dacă se salvează”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Planuri diferite pentru Sorescu la Dinamo » Șefii vor să-l vândă, Stoican să-l „repare”: „Trebuie umblat la moral”

Sorescu a rămas marcat de incidentul de la meciul cu CS Mioveni: „A fost îngrozitor, n-am dormit 36 de ore!”

Cine pe cine salvează? 5 lucruri inedite despre noul mandat al lui Stoican la Dinamo

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno115
creeperno115  •  04 Ianuarie 2022, 22:41

Dvd stricat

dvd1
dvd1  •  04 Ianuarie 2022, 18:07

stati toti linistiti ca nu pleaca nici unul. Astia nu sint fotbalisti nici pe maidan. Nu au unde sa joace. Trebuie sa se lase imediat toti. Cam asta e de facut. Oricum cu ei sau fara ei retrogradarea e garantata 100% si apoi in secunda 2 dupa aia e desfiintarea. Dinamo nu mai exista. S-a terminat

1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  04 Ianuarie 2022, 14:31
Postat de ion.caraion pe 04 Ianuarie 2022, 14:13

Ajung înapoi în parcul de unde au venit.

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează