FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sorescu a rămas marcat de incidentul de la meciul cu CS Mioveni: „A fost îngrozitor, n-am dormit 36 de ore!”

Deian Sorescu, Dinamo // foto: Cristi Preda - GSP +29   FOTO
Deian Sorescu, Dinamo // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 14:14 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 14:58

Deian Sorescu (24 de ani) a comentat pe larg incidentul de la finalul meciului CS Mioveni - Dinamo 2-1, când un suporter al „câinilor roșii” l-a dezbrăcat de tricou.

Pe 16 decembrie, Dinamo a fost învinsă la Mioveni, scor 1-2, golurile gazdelor fiind înscrise în minutele de prelungire. Imediat după meci, un suporter nervos al lui Dinamo l-a dezbărcat de tricou pe Sorescu. 

Gestul l-a afectat serios pe jucătorul cu 8 goluri în acest sezon, care susține că nu a putut dormi în acea noapte. Deian nu a fost singurul afectat de acel incident. Și tatăl său a suferit serios. 

Planuri diferite pentru Sorescu la Dinamo » Șefii vor să-l vândă, Stoican să-l „repare”: „Trebuie umblat la moral”
DINAMO
Planuri diferite pentru Sorescu la Dinamo » Șefii vor să-l vândă, Stoican să-l „repare”: „Trebuie umblat la moral”

Deian Sorescu: „A fost ceva îngrozitor, n-am dormit 36 de ore”

„Am venit la clubul Dinamo cu brațele deschise, am venit pentru tata. El mi-a spus niște cuvinte acum, niște lucruri bune, la care nu mă așteptam. A pus lucrurile în balanță: «Bă, stai, e clubul la care-mi doream să joace, dar până să îți bați joc de copilul meu!» Totuși, are și el o limită.

Acolo a fost momentul critic, pentru mine s-a terminat absolut totul. A fost ceva îngrozitor. Eu nu am dormit 36 de ore, până la antrenamentul de a doua zi cred că am dormit o oră și un pic. 

Mulți nu știu ce se întâmplă cu adevărat la club. Ăsta e adevărul și asta susțin în continuare. Nu se va schimba nimic. Dacă nu s-a schimbat până acum, eu sper să se schimbe, dar nu mai am nicio încredere”, a spus Sorescu, conform sport.ro

@gsp.ro Deian Sorescu a fost dezbrăcat de tricou de ultrașii lui Dinamo, după 1-2 cu Mioveni. #dinamo #deiansorescu #ultras #liga1 ♬ original sound - batman is hot

Sorescu, umilit de Peluza Sud 

Suporterii care l-au umilit și dezbrăcat pe Deian Sorescu la finalul partidei de la Mioveni provin din Peluza Sud a „câinilor”, o facțiune independentă față de „Peluza Cătălin Hîldan” și, implicit, DDB.

Gestul reprobabil al ultrașilor dinamoviști a fost condamnat la scară largă, ba chiar au apărut voci care s-au dezis public de proiectul socios DDB, așa cum a fost cazul vedetei TV Dan Capatos.

Cei care au fost în mijlocul evenimentelor regretabile de la Mioveni sunt, însă, reprezentanți ai Peluzei Sud Dinamo. Din cauza răfuielilor pe care aceștia le au cu „Peluza Cătălin Hîldan”, cele două tabere ocupă locuri separate în stadion, inclusiv în deplasări.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Cu Roberto Baggio înainte! Steliano Filip îi atacă pe cei care-l contestă cu citate din fostul Balon de Aur

Vrea să plece de la Dinamo, după ce a fost acuzat că l-a „săpat” pe Rednic! Clubul se opune: „Gratis nu se poate”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (12)
calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  04 Ianuarie 2022, 12:00
Postat de calugarul.pafnutie pe 04 Ianuarie 2022, 11:57

Sorescule poate că era mai bine sa nu dormi de oboseală după vreo două goluri marcate la meci!! Galeria nu te mai dezbrăca ci te purta pe brațe! Cam multe fonfleuri și victimizări de balerină, nu de fotbalist!

Gândește-te că oamenii ăia își iau de la gura copiilor pentru că voi sa mimați fotbalul! Le-a ajuns și lor cuțitul la os, de câtă indolență ați dat dovadă până acum!

calugarul.pafnutie
calugarul.pafnutie  •  04 Ianuarie 2022, 11:57

Sorescule poate că era mai bine sa nu dormi de oboseală după vreo două goluri marcate la meci!! Galeria nu te mai dezbrăca ci te purta pe brațe! Cam multe fonfleuri și victimizări de balerină, nu de fotbalist!

sdoru
sdoru  •  04 Ianuarie 2022, 07:33

Și moraliști tarii și marii oameni gingasi și romantici s-au trezit sa devina susținătorii sensibilului Sorescu!!!! Fiți mai bărbați.... bărbăția nu înseamnă șmecheria în spatele unui device!!! Lăsați fotbalul pt cei asumați nu pt cei sensibili!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează