FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Cu Roberto Baggio înainte! Steliano Filip îi atacă pe cei care-l contestă cu citate din fostul Balon de Aur

Steliano Filip // FOTO: Imago
Steliano Filip // FOTO: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 03 ianuarie 2022 14:07 / Actualizat luni, 03 ianuarie 2022 15:01

Fundașul stânga Steliano Filip (27 de ani) a reacționat după acuzele și atacurile primite.

Considerat de fani drept capul revoltei din vestiar împotriva fostului antrenor Mircea Rednic, Filip vrea să plece de la Dinamo, cu care mai are contract până pe 30 iunie 2023.

Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor
ANALIZĂ
Misterele lui 2022 » 7 mari dileme în noul an: de la Apocalipsa lui Dinamo până la temerile că Halep și Neagu sunt la capătul puterilor

Steliano Filip, citează din Roberto Baggio

Pe contul de Instagram, fundașul stânga le-a răspuns celor l-au criticat pentru evoluțiile sale, dar și pentru revolta din vestiar. Filip a postat pe Instastory o declarație a lui Roberto Baggio, pe care fostul mare atacant italian a dat-o în mai 2021.

„Mi se pare neplăcut să judec prestația jucătorilor, de aceea nu merg la emisiuni. Văd colegi care nu au reușit să facă trei driblinguri, dar care critică jucătorii în direct”, este citatul din Baggio postat de Filip.

Cu Roberto Baggio înainte! Steliano Filip îi atacă pe cei care-l contestă cu citate din fostul Balon de Aur

Fotbalistul „câinilor” a mai postat recent un mesaj pe Instagram. După ce a sărbătorit Crăciunul și Revelionul alături de familie și de prieteni, Stelu Filip a anunțat pe InstaStory: „Nu știu ce ne va aduce noul an, dar eu îmi pun toată încrederea în Dumnezeu”.

Ioan Andone l-a luat tare pe Stelian Filip: „Nu are minte!”

Ioan Andone, fost jucător și antrenor la Dinamo, a vorbit despre Steliano Filip și l-a criticat în termeni duri.

„Filip, câtă minte are el… Nu are! El trebuia să fie un căpitan la Dinamo și să fie liderul de acolo. E un jucător care a trecut pe la echipa naţională şi nu a reuşit în străinătate la nicio echipă! Cea mai bună perioadă a lui ca fotbalist a fost la Dinamo!

Îți pui mari semne de întrebare asupra unui jucător care are 3-4 experiențe în străinătate şi nu reuşeşte să joace. Avea valoare de campionatul românesc. El se supralicitează pe el. Aici e problema”, a spus Ioan Andone, potrivit AS.ro.

Stoican, discuție cu Steliano Filip și Cosmin Matei

Flavius Stoican urmează să se întoarcă luni din sejurul american. Și-a programat în perioada ce va urma - reunirea este miercuri, la Săftica, după vizita medicală de la Chiajna - discuții individuale cu Filip și cu Matei, care în ultimele săptămâni dinaintea vacanței au fost excluși din lot și acuzați de a fi organizat un adevărat puci împotriva fostului antrenor.

„O să am o discuție bărbătească, punem cărțile pe masă. Eu sunt de genul acesta: dacă jucătorul vrea să continue și să dea totul la antrenamente și la meciuri, eu îi voi lua apărarea în absolut orice situație, dar să vrea! Nu doar din vorbă. Altfel, cu mine nu e de glumă, mai ales că arde cămașa pe noi acum”, a explicat Stoican pentru Gazeta Sporturilor.

VIDEO Dumitru Dragomir despre situația de la Dinamo: „Nu reușești așa, nu le place munca”

Citește și: 

Planuri diferite pentru Sorescu la Dinamo » Șefii vor să-l vândă, Stoican să-l „repare”: „Trebuie umblat la moral”

Veste bună pentru Dinamo » Jucătorul dorit a rămas liber de contract după rezilierea contractului cu UTA

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (15)
paolo16
paolo16  •  04 Ianuarie 2022, 05:51
Postat de contrabas3 pe 04 Ianuarie 2022, 00:52

Steliano, Flavius îți dă o șansă la Dinamo - don’t waste it! Succes & an nou fericit!

Intreaba-l câte salarii a luat de când a venit. Și urează-i un an nou fericit după aia...

contrabas3
contrabas3  •  04 Ianuarie 2022, 00:52

Steliano, Flavius îți dă o șansă la Dinamo - don’t waste it! Succes & an nou fericit!

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  03 Ianuarie 2022, 23:58

Felipo a luat rosu numai cand cota era peste 5 ce nu face omul ptr o viata mai buna !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează