FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Veste bună pentru Dinamo » Jucătorul dorit a rămas liber de contract după rezilierea contractului cu UTA

Marius Tomozei în duel cu Jefte Betancor
Foto: Imago
Marius Tomozei în duel cu Jefte Betancor Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat vineri, 31 decembrie 2021 15:44 / Actualizat vineri, 31 decembrie 2021 16:00

UTA Arad a anunțat de anul nou despărțirea de 3 jucători aflați pe lista neagră a lui Laszlo Balint: Florin Ilie, Sorin Bustea și Marius Tomozei, ultimul aflat pe lista lui Dinamo.

După ce GSP a dezvăluit în exclusivitate că cei trei fotbaliști sunt pe picior de plecare de la UTA, arădenii au anunțat oficial rezilierea contractelor celor 3. 

Dinamo are concurență » „Ținta” lui Stoican e dorită de o rivală din Liga 1 și ezită: „Decid săptămâna aceasta”
DINAMO
Dinamo are concurență » „Ținta” lui Stoican e dorită de o rivală din Liga 1 și ezită: „Decid săptămâna aceasta”

„Conducerea clubului UTA a ajuns, pe cale amiabilă, la acorduri de despărțire cu jucătorii Sorin Bustea, Florin Ilie şi Marius Tomozei. Cei trei au jucat un rol important în istoria recentă a Bătrânei noastre Doamne, contribuind din plin la revenirea echipei pe prima scenă a fotbalului românesc după mai bine de un deceniu. 

Le mulțumim pentru tot ce au făcut pentru UTA şi le urăm mult succes în etapele viitoare ale carierelor!”, se arată pe site-ul oficial al clubului.

Dinamo poate profita

Dinamo este interesată de Marius Tomozei (31 de ani) și îl poate aduce la iarnă. În luptă pentru semnătura acestuia este și CS Mioveni, formație care are un plus față de „câini”, situația clubului fiind mai bună, iar Alexandru Pelici a mai lucrat cu Tomozei la trei cluburi.

Schimbări importante pregătite de UTA

UTA a încheiat anul pe locul 9, la 5 lungimi de locurile de play-off, asta deși o bună parte din campionat s-a aflat între primele șase echipe sau imediat sub linie. Ultimele rezultate n-au fost cele mai bune și astfel s-a pierdut teren în lupta pentru primul play-off din istoria recentă a clubului.

Există informații conform cărora conducătorii de la UTA se gândesc chiar la o micșorare a bugetului, din mers, asta și pentru că play-off-ul este tot mai greu de crezut că poate fi atins. 

În acest caz, în afară de cei 3 jucători deja plecați, și alți jucători cu salarii mari, mai ales din ofensivă, capitol la care UTA n-a excelat, ar putea părăsi echipa lui Balint. De asemenea, câtorva jucători tineri, cu șanse mici de a juca la Arad, ar urma să le fie găsite formații unde să fie împrumutați, pentru a evolua mai mult.

Citește alte știri din Liga 1:

Poveste de film! Cum a fugit Miodrag Belodedici din România: „Familia a trecut printr-un tub din grădină! Apartamentul era gol, pe mine m-au pedepsit”

„Florin Tănase a renunțat la națională, ADIO!” » Anunțul făcut în direct la TV

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
creeperno115
creeperno115  •  01 Ianuarie 2022, 22:35

Zavaleanu a zis ca nu exista asemenea hartie

paolo17
paolo17  •  01 Ianuarie 2022, 10:23
Postat de calugarul.pafnutie pe 01 Ianuarie 2022, 08:46

N-ai putut gigist grețos sa treci in noul am până nu ai mai postat *** la adresa lui Dinamo București!? ***!

Aia cu palmaresul imprumutat temporar, pana cad in B, adica in 5 luni?

ortega
ortega  •  01 Ianuarie 2022, 09:18

Ăsta-i scapă ... Tomozei ... Burlă , nu mai e nevoie de 18 echipe , a venit Tomozei , îi face semizei ! Că Zeus ești tu ...

Vezi toate comentariile (19)
Comentează