FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Flavius Stoican, drastic: „La Dinamo e NESIMȚIRE!”

Stoican speră să joace cu trofeul pe masă în Cupa României
Stoican speră să joace cu trofeul pe masă în Cupa României

Articol de - Publicat duminica, 07 martie 2021 19:26 / Actualizat duminica, 07 martie 2021 19:42

Flavius Stoican (44 de ani), antrenorul celor de la Viitorul Pandurii Tg. Jiu, echipă care se luptă la promovare în Liga 2, critică managementul de la Dinamo.

Viitorul Pandurii Târgu Jiu este marea surpriză din acest sezon a Cupei României. Oltenii au ajuns în careul de ași al Cupei României, așteptând cu emoții tragerea de sorți de azi. Echipa lui Flavius Stoican se luptă și pentru play-off-ul diviziei secunde. 

Flavius Stoican, despre situația de la Dinamo: „Nesimțire”

Stoicanetti a apărut de curând pe lista celor de la Poli Iași și Dinamo pentru o revenire la una dintre aceste două formații. Cu moldovenii a ajuns în play-off, cu "câinii" a terminat pe locul 4 în 2014. "Eu sunt genul de om care, dacă plec la un drum cu un om, nu-l las în drum. În acest moment, sunt mulțumit de relația cu Viitorul Pandurii și nu plec. Indiferent cine m-ar dori", a declarat Flavius pentru Gazetă.

Antrenor în două mandate în Ștefan cel Mare, tehnicianul de 44 ani urmărește de la distanță ceea ce se întâmplă acolo: 

La Dinamo e vorba proverbului: «Peștele de la cap se împute!». Jucătorii au tras cât au putut. Dar când vezi că suflă vântul prin birouri, prin conturi, iar cei ce au venit au făcut-o doar că să fure... Eu nu vreau să joc neapărat cu Dinamo în semifinalele Cupei, că ar fi slabă, cum o vrea Dumnezeu! Dacă vom juca, vreau să o elimin. Oricum, Craiova are prima șansă la trofeu, ca echipă, club, ca tot. Dinamo? Definiția haosului. Jucătorii trăiesc din mila suporterilor. Însă dacă fanii nu vor mai putea? Oricât de caritabili ar fi acum. Nu e vina lui Gane, cum să-i motiveze? Jucătorii vin triști la antrenamente, orice ar spune ei în public. Așa e când nu ai bani".

„Am citit amuzat ce spuneau jucătorii lui Dinamo”

Stoican a continuat: "Fii atent: aveam un fotbalist afrian la Zimbru Chișinău, Kalu, eram cu echipa pe primul loc, el era mereu posomorât. «Calule, ce ai, tată?». «Mister, eu pentru ăștia joc», și-mi arăta apărătorile cu chipurile copiilor. Avea lacrimi în ochi. Noi eram pe locul 1, dar nu luasem niciunul niciun ban două-trei luni. Eu eram cu atmosfera. «Fratele meu, hai să strângem rândurile, dacă nu dau ăștia banii în două săptămâni, poți să faci ce vrei, te las să pleci, sănătate, drum bun!». Ce-a urmat? Nu ne-au dat niciun ban și-am plecat toți. 

La Dinamo, din păcate, e nesimțire. Citeam amuzat că spuneau jucătorii, antrenorii: «Vineri nu mai există pentru noi». Totul până la bani. Banii nu sunt primordiali, dar sunt necesari. Păi, dacă ăla, cum îl cheamă, Cortacero, nu a băgat un leu, ce mai e de zis? Măcar să lase clubul DDB-ului, să lase ălora care mișcă ceva!".

"Cred că Dinamo, Craiova și Astra se roagă să joace contra noastră în semifinalele Cupei, dar s-ar putea păcăli"
Flavius Stoican, antrenor Viitorul Pandurii 

"Eu nu pricep ce-a avut în cap Cortacero ăla. Nu avea de-o chiftea în buzunar și s-a trezit el că vrea să fie patron la Dinamo! Și vrea să se întoarcă?! Bravo suporterilor pentru ceea ce fac! În alte vremuri, Cortacero era alergat până la graniță"
Flavius Stoican, antrenor Viitorul Pandurii

VIDEO. Flavius Stoican: „Când m-am accidentat la 20 de ani, mă gândeam că s-a terminat și o să mă apuc de taximetrie”

Citește mai multe știri despre Dinamo:

Paul Anton atrage atenția chiar dacă Dinamo are rezultate slabe: „A fost şi rămâne în vizorul nostru!”

Informații de ultim moment despre noua arenă a lui Dinamo: „Nu va fi un simplu stadion” + unde ar urma să se construiască

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
georgica.becali
georgica.becali  •  08 Martie 2021, 08:45

urmează adevăratul derbi pentru România Voluntari - Dinamo! :)

dumitru82drugan
dumitru82drugan  •  08 Martie 2021, 08:42

Stoican Lupul Moralist ! A uitat ce jucatori a adus la dinamo impreuna cu Anghelache ? Ei au pus bazele dezastrului in club !

bubunika
bubunika  •  08 Martie 2021, 06:03
Postat de creeperno999 pe 07 Martie 2021, 22:31

Stai linistit ca DDB rezolva toate problemele si dupa ce devine actionar majoritar, o sa dispara toate nesimtirile managementului spaniol

Si cum prevezi ca se va produce schimbarea in actionariat? De fapt, nici nu conteaza, cand joci la matineu...

Vezi toate comentariile (5)
Comentează