FOTBAL  »  Superliga  »  OFERTE

Flavius Stoican nu duce lipsă de oferte » Unde este aşteptat fostul antrenor al lui Dinamo

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 17:29

Flavius Stoican a părăsit în această după amiază Dinamo, însă tehnicianul ar putea prelua în scurt timp o altă echipă. 

Fostul antrenor al "cîinilor" nu duce lipsă de oferte, fiind deja contactat de mai mulţi agenţi care i-au făcut diferite propuneri.

Unele dintre ele vin din Golf, însă cele mai interesante sînt din Azerbaidjan, unde românul ar încasa şi un salariu mai avantajos, iar echipele nu ar fi într-o situaţie slabă în clasament, aşa cum se întîmplă cu cele care îl doresc în Emirate sau Arabia Saudită.

Deocamdată, Flavius Stoican ia o scurtă pauză, urmînd ca un răspuns oficial să ofere cel mai probabil săptămîna viitoare.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (11)
unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  15 Noiembrie 2014, 05:18
Postat de fangigi pe 13 Noiembrie 2014, 01:59

Oaya, tot oaye, ce poti sa-i ceri?!:)

cum ce ? lapte, lana, cash, miei ! e un animal folositor la casa omului..)))

fangigi
fangigi  •  13 Noiembrie 2014, 01:59
Postat de unico_biancorossi pe 13 Noiembrie 2014, 00:48

individule, cauta sa te abtii de la insulte. suntem in mediul virtual, dar poti fi tras la raspundere, la o adica. asta daca esti cat de cat normal la cap, si daca nu esti chiar iremediabil pierdut, pentru societatea Umana.

Oaya, tot oaye, ce poti sa-i ceri?!:)

unico_biancorossi
unico_biancorossi  •  13 Noiembrie 2014, 00:52
Postat de tazdevil pe 12 Noiembrie 2014, 17:47

Oferta mai buna ca la Dinamo nici nu e greu sa prinzi.......si in divizia A cred ca sunte vreo 8-9 echipe ce i-ar oferi mai mult decat dublul contractului avut la Dinamo....:)

fals, domnule, ca de obicei, fals... avea al 5-lea salariu din L 1. cu bonusuri (pe care a dovedit ca nu le doreste), putea ajunge... al doilea tehnician ca nivel al veniturilor, dupa cel de la Steaua. va rog sa va informati putin, totusi, inainte de a face afirmatii descalificante, uneori anumite afirmatii sunt descalificante, chiar daca sunt mascate de un zambet. la urma urmei, nici ca ironie nu merge, Dinamo plateste salarii bune si le plateste la timp, daca ne gandim la ce nenorociri se intampla la echipele din L 1.

Vezi toate comentariile (11)
Comentează