FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Informaţia GSP, confirmată de site-ul oficial al lui Dinamo: Flavius Stoican nu mai e antrenorul "cîinilor" » Cine e în pole-position să preia echipa

Flavius Stoican
Flavius Stoican

Articol de - Publicat miercuri, 12 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 12 noiembrie 2014 16:55

Sînt probleme la Dinamo, iar situaţia devine şi mai complicată. Antrenorul Flavius Stoican a decis să părăsească echipa din "Ştefan cel Mare".

UPDATE 16:20 După despărţirea de Flavius Stoican, şefii lui Dinamo au acum două opţiuni: să mizeze pe continuitate, lăsîndu-l pe banca echipei pe "secundul" Dorin Mateuţ pînă în iarnă sau să instaleze un antrenor pe termen lung. 

Varianta cea mai probabilă, în acest moment, este Claudiu Niculescu, întrucît întruneşte cele mai multe cerinţe: este dinamovist, tînăr şi nu foarte scump.

Apropiaţii clubului din "Ştefan cel Mare" încearcă să propună fiecare nume pentru postul de principal la Dinamo. Variantele propuse sînt: Gheorghe Mulţescu şi Ionuţ Chirilă, dar cei doi nu întrunesc voturile jucătorilor şi ale unora dintre conducători. Mai sînt pe listă: Mircea Rednic, Vasile Miriuţă, Liviu Ciobotariu sau varianta unui tehnician străin, tînăr, pînă în 40 de ani.
Ionuţ Negoiţă va lua în curînd o decizie finală.

UPDATE 14:55 Pe pagina de Facebook a Peluzei Cătălin Hîldan a apărut un mesaj prin care fanii dinamovişti vor ca noul antrenor să fie Claudiu Niculescu.
Suporterii au transmis că nu îl vor pe Ionuţ Chirilă, unul dintre numele vehiculate pentru a deveni noul tehnician al roş-albilor.

UPDATE 14:45 Ştirea a apărut şi pe site-ul oficial al echipei Dinamo. În comunicatul trimis de club, oficialii au confirmat despărţirea de Flavius Stoican şi i-au urat mult succes în carieră.

Vezi AICI comunicatul clubului

UPDATE 14:15 Purtătorul de cuvînt al clubului, Dorin Irimia, Dinamo a confirmat că Flavius Stoican a plecat la echipă.

"S-a ajuns la un acord prin care Stoican nu va mai continua ca principal la Dinamo. A fost o înţelegere pe cale amiabilă. Stoican a considerat că trebuie să plece şi domnul Negoiţă a fost de acord cu această propunere. A fost o perioadă în care am pierdut mai multe meciuri, am fost eliminaţi din Cupă, iar starea de spirit a fiecăruia a dus la această despărţire.

Nu cred că Gigi Mulţescu ar putea reveni la Dinamo, dar încă nu ştim ce antrenor va fi ales. Sperăm că în cel mai scurt timp să fie numit noul antrenor. De echipă se ocupă acum Dorin Mateuţ, antrenorul secund", a declarat Dorin Irimia, la Dolce Sport.

UPDATE 13:45 După ce au aflat că Stoican e ca şi plecat de la Dinamo, jucătorii au decis să facă front comun cu tehnicianul şi să aibă o discuţie cu cei din conducere pentru ca antrenorul să rămînă. Fotbaliştii roş-albi sînt dedicaţi actualului antrenor şi nu-şi doresc o schimbare pe banca tehnică.

Tehnicianul de 38 de ani a fost văzut astăzi la sediul clubului, unde a avut loc o discuţie cu oamenii din conducere şi a decis să nu mai continue la Dinamo.

Urmează să mai existe şi alte întîlniri, dar Stoican este decis să nu mai rămînă la echipă după 14 luni petrecute pe banca roş-albilor.

Neînţelegerile cu preşedintele "cîinilor", Constantin Anghelache, au dus la despărţirea de Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (281)
un_dinamovist112
un_dinamovist112  •  13 Noiembrie 2014, 02:28
Postat de jim._.brown pe 12 Noiembrie 2014, 20:53

Sa vina Niculescu...

Nu conteaza cine vine atat timp cat nu scapam de Matei, Bubacar, Grecu,.........

fangigi
fangigi  •  13 Noiembrie 2014, 01:44

Poate sa vina si Guardiola, sau Klopp, sau... Don Luís André de Pina Cabral e Villas-Boas, ca are doar 37 de ani, dar fara jucatori tot un c;cat va face!

jim._.brown
jim._.brown  •  12 Noiembrie 2014, 20:53
Postat de duta_dd pe 12 Noiembrie 2014, 19:00

cele mai PROASTEalegeri posibile ar fi: multescu-chirila-ciobotariu!! !.............ma mir ca nu se vehiculeaza ion marin-florin marin-talnar-ion moldovan etc. - cine merita ar fi: REDNIC, BONETTI, iar Niculescu nu ar fi decat un alt Stoican doar ca ceva mai negru la ten .... m-as mira sa faca el din rahatBICI si sa mai si trozneasca!!!

Sa vina Niculescu...

Vezi toate comentariile (281)
Comentează