FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Comedie cu antrenorul cu Licența Pro în pescuit ;) „Îți trebuie strategie ca la fotbal”. Moderator: „Spune-ne o strategie de-ale tale!” » „Trebuie să ai noroc”

Articol de - Publicat sambata, 09 iulie 2022 17:13 / Actualizat sambata, 09 iulie 2022 17:24

Florentin Petre (46 de ani) a intrat în direct la GSP Live de pe malul unui lac din Popești-Leordeni, unde a pescuit peste noapte împreună cu prietenii. Fostul căpitan al lui Dinamo a vorbit despre strategiile pe care le-a învățat în ultimii ani pentru a captura pești de dimensiuni apreciabile.

Aflat în vacanță, Florentin Petre a acceptat să vorbească despre una dintre marile sale pasiuni: pescuitul. Antrenorul care a terminat neînvins play-out-ul în Liga 3 cu Ceahlăul a dat la pește peste noapte, folosind strategii profesioniste în încercarea de a-și învinge adversarul acvatic.

Mucalit, fostul căpitan de la Dinamo a oferit un moment amuzant în timp ce explica tactica folosită.

VIDEO Strategii de pescuit, valabile și la fotbal. Florentin Petre: „Este nevoie și de noroc”

Petre: Sunt talentat, am stat peste noapte pe baltă. Am trecut la alt nivel din punct de vedere al pescuitului. Am învățat. Am trecut de la râme, viermuși și mămăligă la boiliesuri (n.r. - momeli de formă rotundă pregătite prin fierberea diferitelor ingrediente) la fel și fel de strategii. E ca la fotbal. Când faci o tactică ieșită din comun să-l bați pe Mourinho te ridici la nivelul lui. 

Moderator: Spune-mi o chestie de strategie pe care ai învățat-o! 
Petre: Din punctul meu de vedere, la pescuit trebuie să fii norocos. 

Moderator: Păi, ce strategie e asta? 
Petre: Dacă nu ești norocos…e ca atunci când tu aduci toată momeala și vine un nene cu trei râme, le aruncă în baltă și prinde mai mulți pești decât tine. Și tu ai lansete și momeală de nu știu câte milioane.

N-am luat pește acasă de 20 de ani. Dacă vreau pește, mă duc la magazin. E mult mai ieftin 
- Florentin Petre

Florentin Petre a vorbit apoi serios despre modalitățile prin care atrage captura în cârlig: „Contează locul de pe baltă, momeala pe care o alegi, pH-ul apei. Nu toate boiliesurile merg bine.

În ciuda pregătirilor, captura de peste noapte nu a fost impresionantă, dar - ca orice pescar - Petre are pregătită și o explicație: 

„Am luat vreo 6-7 pești. Patru azi-noapte, vreo doi în dimineața asta. Am o baltă bună în Popești-Leordeni. Data trecută, am prins 13 crapi în 6 ore. Aveau între 8 și 17 kilograme. Contează și presiunea apei, căldura, unde umblă peștele, trebuie să-l cauți”

Cum e Patrick Petre în rolul de tată » Dezvăluirile bunicului Florentin: „Nici el nu știe pe ce planetă e”
GSP LIVE
Cum e Patrick Petre în rolul de tată » Dezvăluirile bunicului Florentin: „Nici el nu știe pe ce planetă e”

Era să moară electrocutat pe pescuit

Deși este pasionat de pescuit, Florentin Petre era să-și piardă viața în 2001 la o partidă în Delta Dunării. Pe atunci fotbalist activ aflat în perioada de convalescență după o hepatită, mijlocașul de la Dinamo s-a electrocutat în timp ce a atins niște cabluri de înaltă tensiune și a fost transportat de urgență la spitalul din Tulcea, apoi la București. Petre a suferit arsuri de până la gradul 3, pe 5 la sută din suprafața corpului. 

„Viața mea a atârnat de un fir de ață în momentul în care m-am electrocutat. Nu am fost atent la firul de înaltă tensiune. Mi-am pierdut vreo patru ore cunoștința. Am avut noroc, pentru că am stat vreo lună și jumătate în spital, pentru că am fost operat la mână și la picioare”, și-a povestit Petre experiența.

Citește și: 

Zăvăleanu a plătit salariile la Dinamo din propriul buzunar, pentru a evita falimentul

Revenirea lui Ianis Hagi se amână cu câteva luni: „Accidentarea lui este complicată”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (2)
Steliano48
Steliano48  •  10 Iulie 2022, 08:18

,,Spune-ne o strategie de-ale tale " ???

Steliano48
Steliano48  •  10 Iulie 2022, 08:17

,,Spune-ne o strategie de-ale tale " ??? Nu va zgaraie la urechi ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează