FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Florentin Matei ar putea ajunge la Dinamo! Reacția lui Gigi Becali: „Pleacă unde vrea!” » Tatăl jucătorului e mare dinamovist

Florentin Matei, FCSB
Florentin Matei, FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 aprilie 2019 12:11

Florentin Matei, jucătorul lui FCSB, e pe placul lui Mircea Rednic și ar putea ajunge la Dinamo. 

Mijlocașul de 26 de ani a semnat în iarnă cu FCSB, însă nu a fost deloc apreciat de Gigi Becali și acum ar putea semna cu marea rivală, scrie Fanatik.

„Matei la vară pleacă unde vrea. La Steaua îți dai seama repede dacă unul este sau nu bărbat. Nu e nevoie de mai mult. Matei e doar talent”, a comentat informația Gigi Becali, patronul FCSB-ului, la PRO X.

Dinamo i-ar fi înaintat fotbalistului, prin intermediul agenților, și propuneri financiare pentru a-l convinge: un salariu lunar de 10.000 de euro + bonusuri de goluri, assisturi, obiectiv.

a mai fost la dinamo

Florentin Matei a fost oprit temporar în lotul lui Dinamo în 2013, după ce a dat probe, a mers alături de dinamovişti, antrenați pe atunci de Gigi Mulțescu, în cantonament la Poiana Braşov, dar nu i-a convins pe aceștia să-l transfere și a ajuns la Volin Luțk (Ucraina). A mai fost aproape de un transfer la Dinamo și în noiembrie 2018, dar mutarea nu s-a concretizat și jucătorul a semnat până la urmă cu FCSB, în ianuarie 2019.

Tatăl lui Matei, Costel, este cunoscut ca fiind un mare dinamovist și este cel care l-a dus să dea probe la formația „câinilor”:

„Eu am crescut de copil cu Dinamo, toată strada mea de aici, de la țară, a ținut cu Dinamo. Eram toți dinamoviști. Dar nu am avut nicio problemă să îl duc pe Florentin la Steaua, l-am dus cu sufletul deschis. Eu am vrut să îi fac pe băieții mei fotbaliști. Cel mare avea 7 ani și eu am făcut cu ei, individual, vreo doi ani. Pe la 8 ani, l-am dus pe Florentin la Steaua. Prima dată am fost cu el la Dinamo, pentru că eu eram dinamovist. Și acum sunt dinamovist, nu stelist”

15.000 €este salariul lui Matei la FCSB, acesta având contract încă 3 ani

vezi și:

Strategia lui Rednic atinge noi dimensiuni » Topul în care Dinamo a egalat-o pe CFR!

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (12)
103218647204174
Robokup Doru  •  19 Aprilie 2019, 22:58

Teja l-a ținut departe de teren pe Matei iar Rednic {profesorul lui Teja } apreciază calitățile de fotbalist ale lui Matei . Ma întreb cine greșește !!??

mosvasile
mosvasile  •  19 Aprilie 2019, 16:32

Numai "bombe"fasaite!

kordell
kordell  •  19 Aprilie 2019, 16:09

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează