FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Florentin Petre „o ajută” pe Dinamo: „Am un jucător care ar juca și cu o bandă pe ochi în fața lui Abdoulaye Ba”

Abdoulaye Ba. foto: Raed Krishan
Abdoulaye Ba. foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat marti, 17 noiembrie 2020 12:44 / Actualizat marti, 17 noiembrie 2020 17:07

Florentin Petre (44 de ani), fost jucător important la Dinamo, în prezent antrenor la Dacia Unirea Brăila, în Liga 3, l-a ironizat pe unul dintre jucătorii aduși de „câini” în această toamnă. Ținta „Piticului” a fost fundașul Abdoulaye Ba (29 de ani), cel care a avut o evoluție catastrofală în meciul cu Astra de sâmbătă, încheiat 1-1. 

Petre a adus aminte și de Patrick, fiul său, care în prezent e legitimat chiar la Brăila. Acesta a evoluat pentru Dinamo, Sepsi sau Poli Iași, însă nu a reușit să se impună în Liga 1, cariera lui intrând într-un vizibil declin. 

Florentin Petre: „Am doi fotbaliști cu salarii de 2.500 de lei, dar care ar avea loc la Dinamo”

„Patrick Petre mi-a marcat 17 goluri în 12 partide la Dacia Unirea Brăila, e un fotbalist tănăr. căruia i-am dat șanse să joace. Nu că este al meu, dar toți fotbaliștii români trebuie să joace la Liga 1. El merită, dar merită și alții. 

Am doi fotbaliști la Brăila care au salariu 2500 lei lunar, dar ar avea loc la Dinamo. Paliu, de la Chiajna (n.a - împrumutat de Chiajna la Brăila), ar juca și cu o bandă pe ochi în fața lui Abdoulaye Ba”, a declarat Florentin Petre, la emisiunea ProSport Live. 

Senegalezul Abdoulaye Ba, fost la FC Porto, Fenerbahce sau Deportivo La Coruna, a fost cel mai nesigur dintre fundașii „câinilor în remiza cu Astra. A fost ridiculizat de Budescu la golul giurgiuvenilor, iar Gazeta Sporturilor i-a acordat nota 3. Fotbalistul cu care Florentin Petre l-ar înlocui are 19 ani și e împrumutat de Chiajna la Dacia Unirea Brăila. Andrei Paliu evoluează pe postul de fundaș central și are o cotă de piață de 75.000 de dolari. 

Florentin Petre „o ajută” pe Dinamo: „Am un jucător care ar juca și cu o bandă pe ochi în fața lui Abdoulaye Ba”
Andrei Paliu

VIDEO Declinul incomensurabil al lui Patrick Petre, explicat de un fost oficial de la Dinamo: "Toate aceste lucruri l-au tras în cap"

Citește și alte știri despre Dinamo: 

EXCLUSIV Legătură între misteriosul Șăpașu și fostul ministru Gerea, membru Elite al programului DDB + De ce procentele acțiunilor DDB declarate nu coincid cu cele înscrise la Registrul Comerțului

Străinul care ar vrea să o scoată pe Dinamo din criză: „Da, sunt interesat să vin”

EXCLUSIV Îl vor pe Mulțescu la Dinamo, dar antrenorul a produs stupoare ultima oară: a băgat 13 jucători în primul „11”! » „Mister, ce fotbal e ăsta?!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
creeperno
creeperno  •  17 Noiembrie 2020, 22:43

Iarasi te bagi in seama aiurea?

dd.x
dd.x  •  17 Noiembrie 2020, 19:29

:)))))))))) GLUMA DE PETRE

ge0x
ge0x  •  17 Noiembrie 2020, 14:15

Florentine nu te compromite pentru fitu. Joaca la liga a 3a, nu a 2a, nu liga 1. El s a compromis singur cand a alea pacanelele in loc sa fie profesionist si serios. Daca nu ai stiut sau putut sa l educi, acum e cam târziu. Putea fi un jucător foarte bun macar de liga 1. Asa a murit speranță.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează