FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CLUJ SE ÎNTĂREŞTE

Florian Walter: "Suma pentru Cristea este una destul de mare. Acum aşteptăm să-l luăm pe Abrudan"

Florian Walter
Florian Walter

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2010 00:00

Patronul lui U Cluj, Florian Walter, a spus la Meciul Zilei, de la GSP TV, că Adrian Cristea aduce un plus de valoare echipei.

 

"Am zis că este mai bine pentru ambele părţi să semnăm pe 3 ani şi jumătate. Suma este destul de importantă. Cristea a venit la noi în urma mai multor tranzacţii şi nu mai am de luat nici un ban de la Dinamo.

El aduce un plus de valoare echipei. Noi avem şi nişte probleme în apărare şi trebuie să le rezolvăm şi pe acestea. Obiectivul echipei rămîne o clasare între locurile 8 şi 12. În campionatul viitor vom avea alt obiectiv, dar acum nu.

Abrudan m-a sunat la ora 8 şi ceva şi mai avem timp două zile pentru a perfecta transferul. El aşteaptă o ofertă din altă parte şi e normal aşa", a spus Walter la GSP TV.

Playtech: BREAKING: Ce a descoperit Marian Vanghelie în telefonul Oanei Mizil. E motivul pentru care a bătut-o


Comentarii (8)
diss
diss  •  21 Decembrie 2010, 04:14

Sincer ma bucur pentru dl.Walter.A fost singurul din toata gasca de la Dinamo,care a dovedit ca iubeste cu adevarat fotbalul.Este si foarte inteligent, a preluat o echipa mica dar cu o traditie uriasa.Ve-ti vedea ca vom mai auzi de U-Cluj, sa nu uitam ce stadion vor avea iar in curand balonul de sapun numit CFR-Cluj se va sparge pentru ca un asemenea hibrid nu poate exista prea mult.(Muresan si arbitrii din liga 1 ,stiu de ce!). Cristea se va linisti departe de papusa siliconata Bianca!

violamania82
violamania82  •  21 Decembrie 2010, 00:49

Sa fim seriosi, daca era Cristea asa de bun nu il lasau aia de la Dinamo sa plece sau pleca la mai bine... E un jucator expirat din categoria Dica sau Mitea. Eu ma mir de el ca facut un pas inapoi in cariera la 27 de ani....

raresmondialu
raresmondialu  •  21 Decembrie 2010, 00:49

FELICITARI WALTER MAI ADU 2 FUNDASI SI UN ATACANT VANOS POATE BRATU SA I LE DEA PRINTU ACOLO UNDE TREBUIE SI VOM FI O ECHIPA BUNA !!!!!!!!!!!NUMAI ''U''

Vezi toate comentariile (8)
Comentează