FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

FLORIANA - CFR CLUJ. Fotbalistul din Liga 1 la care visează Dan Petrescu: „Eu aș fi cel mai fericit antrenor, el ar fi cel mai fericit jucător”

Articol de - Publicat marti, 18 august 2020 14:14 / Actualizat marti, 18 august 2020 14:40

Delegația lui CFR Cluj a plecat azi, cu multe emoții, spre Malta, pentru meciul cu Floriana, din turul I al preliminariilor Champions League, iar Dan Petrescu a dezvăluit ce transfer și-ar dori.

  • Floriana – CFR Cluj va fi liveTEXT pe GSP.ro, miecruri, de la ora 22:00
  • Meciul din turul II, cu Dinamo Zagreb se joacă într-o singură manșă, pe 25 /26 august.
  • Cel mai important lucru de reținut: CFR va continua în Europa League, dacă va fi învinsă în Ligă, indiferent de tur. Clujenii vor intra pe ruta campioanelor, urmând să întâlnească alte echipe eliminate din preliminariile UCL. Prezența în play-off-ul Ligii GARANTEAZĂ accesul în grupele Europa League

Deși l-a adus pe atacantul croat Gabriel Debeljuh (23 de ani), de la Hermannstadt, Dan Petrescu spune că și l-ar dori și pe Denis Alibec (29 de ani), de la Astra, dar crede că acesta este greu de adus.

„Am înțeles că Alibec merge în Turcia. Dacă vine la CFR Cluj, cel mai fericit antrenor ar fi Dan Petrescu. Iar cel mai fericit jucător ar fi Denis Alibec. Sunt convins că va ajunge departe cu mine. Dar nu cred că avem banii necesari ca să-l luăm. Nu avem putere”, a declarat Dan Petrescu la plecarea din Cluj.

Alibec, care este dorit și de Dinamo, are o clauză de reziliere de 1,2 milioane de euro și a spus în repetate rânduri că și-ar dori să plece de la formația din Giurgiu. Vârful e dorit și de Șumudică, la Gaziantep, club care oferă 800.000 de euro și un procent dintr-un viitor transfer.

1.900.000 de euroeste suma la care e evaluat Alibec de transfermarkt

E  «Misiune imposibilă», cu Tom Cruise în rolul principal, să îi mai ținem pe Budescu și pe Alibec. E imposibil să trag așa de ei. Ei își doresc să plece. Nu știe nimeni dacă vor pleca sau nu vor pleca. Ei nu sunt cu capul aici
-  Bogdan Andone, antrenor Astra

Îmi doresc să plec. Am vorbit cu domnul Niculae, așteptăm să fie mulțumit și el, să fiu și eu. Abia a început perioada de transferuri, poate vor mai veni oferte. Eu îmi doresc să merg și să lucrez din nou cu domnul Șumudică, dar dacă nu e mulțumit domnul Niculae... Nu prea știu sumele de transfer, eu am vorbit despre salariul meu
- Denis Alibec, atacant Astra

 Alibec, campion în Liga 1 cu Marius Șumudică, a jucat 25 de meciuri în sezonul trecut, marcând de 14 ori și oferind 11 asisst-uri.

VIDEO Reîncepe Liga 1: Totul despre  Academica Clinceni - CFR Cluj

Citește mai multe știri despre CFR Cluj: 

Dan Petrescu s-a enervat pe aeroport și i-a șocat pe jurnaliști, la plecarea în Malta: „Nu înțelegeți nimic!”

VIDEO A dat CFR Cluj lovitura? Portretul noului transfer al campioanei: „E letal! O afacere foarte bună”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (4)
10209355191619210
Dani Dany  •  18 August 2020, 17:23

Luati-l pe cristian lopez ca e liber de contract. E printre cei mai buni atacanti care au trecut pe la cfr.

1233733216667528
Vasile Molnar  •  18 August 2020, 16:21

ar trebui sa-l ia, pentru ca nu are atacanti. Omrani si Costache sunt degeaba, din moment ce golurile sunt marcate de fundasi...

Silvio
Silvio  •  18 August 2020, 14:50

Trebuie "bursucul" sa il convinga sa nu mai joace CS:GO pana noaptea tarziu.. cam greu

Vezi toate comentariile (4)
Comentează