FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

E cerut titular la FCSB după meciul cu Sepsi: „Ne place tuturor Vlad, dar îmi doresc ca Târnovanu să rămână între buturi”

Ștefan Târnovanu
Foto: Imago
Ștefan Târnovanu Foto: Imago

Articol de GSP - Publicat luni, 20 decembrie 2021 17:54 / Actualizat luni, 20 decembrie 2021 18:37

FCSB a ratat victoria la Sfântu Gheorghe (0-0), dar l-a câștigat pe Ștefan Târnovanu, portarul de 21 de ani care a prins o seară de excepție duminică seara. Roș-albaștrii au obținut un punct chinuit cu Sepsi, venit din mănușile portarului adus anul trecut de la Poli Iași.

Profitând de problemele întâmpinate de club cu regula U21, cel de-al treilea portar al roș-albaștrilor a devenit, peste noapte, MVP-ul celor de la FCSB. Târnovanu a fost imbatabil la Sfântu Gheorghe, intervenind salvator la ocaziile pe bandă rulantă avute de gazde.

Portretul lui Ștefan Târnovanu, noul pariu de la FCSB » A înţeles de ce are nevoie în acel mediu: „Am o mare calitate. Nu-mi pasă ce zice lumea”
FCSB
Portretul lui Ștefan Târnovanu, noul pariu de la FCSB » A înţeles de ce are nevoie în acel mediu: „Am o mare calitate. Nu-mi pasă ce zice lumea”

Florin Bratu, selecționerul României U21, a vorbit despre prestația tânărului portar și speră ca acesta să rămână titular în poarta roș-albaștrilor, în dauna lui Andrei Vlad.

„Un portar foarte dinamic, cu un curaj fantastic, din păcate nu a avut șansa lui foarte mare la FCSB. A profitat și de această regulă U21 la meciul de ieri, pentru că ăsta a fost primul criteriu. 

Dar are o dezinvoltură aparte și ne place tuturor și Vlad, dar la portari știm ca e un post special. Profiți de orice ocazie care ți se dă, și eu îmi doresc de Târnovanu să rămână între buturi”, a declarat Florin Bratu la emisiunea Liga Digisport.

Ștefan Târnovanu, după Sepsi - FCSB 0-0: „Sunt fericit, după un an greu”

La prima apariție stagională, Ștefan Târnovanu a avut o prestație impecabilă în fața lui Sepsi. Portarul în vârstă de 21 de ani a fost la fel de sigur și în fața microfonului, oferind un discurs matur.

„M-au felicitat atât colegii, cât și adversarii. Sunt fericit că am ținut poarta intactă, dar nu sunt complet fericit, pentru că nu am câștigat și încă avem multe puncte de recuperat față de CFR Cluj. Excepționale nu știu dacă au fost intervențiile. Am încercat să apăr cât de bine am putut. Am primit o șansă și am profitat de ea. Am fost luat prin surprindere, exact. 

Tavi (Popescu) a fost suspendat, Ianis (Stoica) s-a accidentat. Au apelat la mine și mă bucur că nu am dezamăgit. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că a fost bine. La cum a început acest an, tatăl meu a decedat... Aș vrea să ii dedic acest meci lui. Știu că s-ar fi bucurat”, a spus Ștefan Târnovanu, la Telekom Sport.

A fost un an greu pentru noi. Am pierdut la mustață campionatul trecut. Acum am câștigat multe meciuri, dar încă suntem la mare distanță. Sper să recuperăm și să ne clasăm pe locul 1 la final. Eu cred că pot fi recuperate punctele
-Ștefan Târnovanu

VIDEO Ștefan Târnovanu, erou pentru FCSB în remiza cu Sepsi: „Nu sunt pe deplin mulțumit, voiam să luăm cele 3 puncte”

Citește alte știri din Liga 1:

Blocat la CFR, Petrescu trece la treabă: „12 jucători pleacă de la noi!”

Decimați! Ce improvizații va folosi Rednic la meciul cu Farul + de ce tremură „câinii” în fața lui Hagi

Duminică, 5 finale pentru salvare! Dinamo și FCU Craiova sunt la mila rezultatelor » Toate CALCULELE în dreptul fiecărei echipe

„Vă spun în premieră, la Dinamo a fost o tentativă de puci în vestiar!” » Omul care l-a adus pe Kopic a dat tot din casă


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează