FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAȘI - DINAMO, 21:00, DIGI, TELEKOM, LOOK, GSP.RO

Florin Bratu își joacă azi postul la Dinamo » Anamaria Prodan e pregătită să aducă noul antrenor: "Pe el îl propun primul"

Articol de GSP - Publicat vineri, 21 septembrie 2018 11:48

Dinamo joacă azi de la ora 21:00 pe terenul celor de la Poli Iași, iar antrenorul Florin Bratu are nevoie de victorie pentru a fi sigur că va continua la Dinamo. 

Așa cum Gazeta Sporturilor a anunțat, Florin Bratu ar putea fi demis de Ionuț Negoiță dacă nu bate cu Poli Iași, iar Dan Alexa, antrenorul Dunării Călărași, este prima opțiune a "câinilor".

Anamaria Prodan, impresarul care a redevenit influentă la Dinamo, îl reprezintă pe Dan Alexa și l-a lăudat pe antrenorul de 38 de ani. 

"Dan, din punctul meu de vedere, este cel mai bun antrenor al generației tinere! Și în Bratu cred foarte mult. Deocamdată, nu am discutat cu Ionuț Negoiță sau Alexandru David. Dacă cineva are nevoie de un antrenor, la orice echipă, primul pe care îl propun este Dan Alexa. Eu cred enorm în el. A demonstrat că are valoare la orice echipă. Și lucrat la cluburile care au cei mai puțini bani", a declarat Anamaria Prodan la TV ProX.

  • Poli Iași - Dinamo se joacă azi, de la ora 21:00. Meciul este liveTEXT pe GSP.RO și în direct pe TV Digi Sport, TV Telekom Sport și LookTV.

Citește și: Alarmă pentru Florin Bratu: doi jucători dinamoviști au probleme

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (14)
kordell
kordell  •  21 Septembrie 2018, 16:48

Daca a satisfacut-o pe ea nu inseamna ca e antrenor de Dinamo .

mariusnesu78
mariusnesu78  •  21 Septembrie 2018, 15:54

Ori cu Bratu..ori cu altcineva stati linistiti...locul 1 in playout e al vostru..va bate si Sepsi saptamana viitoare si ( fara ) mitralierea fara gloante :::)))

mosvasile
mosvasile  •  21 Septembrie 2018, 14:34

Bre Calinescule!Ne-ai imbacsit cu Miriutza ala,mai ceva ca Craitzoiu cu fcsb-ul lui!Pai daca prin absurd il vor pune pe "antrenorul" ala parat, de ce sa-l aduca si pe Prunea sau Lupescu?Nu crezi ca langa Miriuta trebuie si...un antrenor?Iar el sa fie un fel de purtator de cuvant?

Vezi toate comentariile (14)
Comentează