FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV Apreciat la Rapid, iubit la Dinamo, așteaptă un meci memorabil în Grant: „Vreau să văd goluri multe și e clar cine-mi doresc să învingă”

Florin Bratu
Florin Bratu

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 15:40 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 16:12

Florin Bratu, 43 de ani, fostul vârf de la Rapid și Dinamo a prefațat derby-ul de diseară, a prezentat jucătorii pe care îi apreciază de la cele două echipe și a spus ce așteptări și ce curiozități are vizavi de acest duel

  • Rapid și Dinamo s-au întâlnit de 113 ori în principala competiţie internă, de 38 de ori s-au impus giuleştenii, de 50 de ori au câştigat dinamoviştii, iar alte 25 de partide s-au terminat la egalitate.
  • Palmares cu Rapid gazdă: 57 de jocuri - 23 succese Rapid - 13 remize - 21 victorii Dinamo.

Florin Bratu, 43 de ani, a fost un fotbalist care și-a pus amprenta atât în jocul și în istoria Rapidului, cât și apoi la Dinamo. A cucerit trofee cu giuleștenii, apoi a îmbrăcat tricoul ”câinilor”, cucerindu-i prin reușitele sale.

În perioada 2000-2003 a fost jucătorul Rapidului, unde a cucerit campionatul, Cupa și Supercupa României, apoi în 2005-2006 și 2007-2010 a jucat cu emblema lui Dinamo la piept, trecându-și în cont o Supercupă. În afara golurilor sale memorabile, cel poreclit ”Mitraliera” de către fanii roș-albilor a mai fost și antrenor la juniori, echipa a doua și formația de seniori a grupării din Ștefan cel Mare.

„Nu există așa ceva la un club serios!” » Pancu, uimit de situația de la Rapid: „Au plătit pentru ce au făcut”
RAPID
„Nu există așa ceva la un club serios!” » Pancu, uimit de situația de la Rapid: „Au plătit pentru ce au făcut”

Florin Bratu este curios: „Dinamo are o echipă imprevizibilă, mă întreb cum va juca în Giulești”

Florin Bratu continuă experiența în Cipru, la Karmiotissa, în prima divizie, dar va fi cu ochii și pe acest meci al orgoliilor, de diseară, din Giulești, de la ora 21:30, dintre Rapid și Dinamo.

„Nu prea am văzut meciurile, ci doar rezultatele celor două echipe din ultima vreme. Îți dai seama că am amintiri frumoase la ambele echipe, am câștigat trofee, am marcat goluri pentru fiecare.

Din experiența mea, pot spune că nu contează poziția în clasament. Și Dinamo are șansa ei. Dinamo este o echipă imprevizibilă, în stare de orice în acest moment. Asta face derby-ul mai interesant. Rapid are publicul acela special, sunt foarte curios cum se va desfășura partida pe fondul sonor al unui stadion plin.

Vreau să văd goluri multe la final, asta ar fi cel mai important”, a declarat Florin Bratu pentru GSP.ro.

Cine câștigă derby-ul?

Rapid
Egal
Dinamo

Jucătorii care-i plac lui Bratu înainte de Rapid - Dinamo

Fostul atacant cu două goluri și 15 selecții la prima reprezentativă a precizat că apreciază diverși fotbaliști de la fiecare dintre cele două rivale.

„Îmi plac Politic, Amzăr, Bani și Ghezali de la ”câini”, respectiv Kait, Emmers, Dugandzic, nu știu dacă va juca, Petrila și Horațiu Moldovan de la Rapid”, a comentat Bratone.

În încheiere, prins cu munca din Țara Afroditei, Florin a mărturisit că așteaptă un meci memorabil: „Vreau să văd goluri multe, sunt curios cum se va descurca Dinamo sub presiunea publicului din Giulești. Mi-aș dori Dinamo să învingă, normal, am fost în atâtea situații acolo”.

Citește și alte știri

EXCLUSIV Primul interviu al lui Mircea Rednic după infarct: „Dacă mai întârziam un pic, nu mai aveai cu cine vorbi” + Gluma zilei: „Doctorul mi-a zis să urc, mai bine, două etaje”

EXCLUSIV Despărțire după un incident la finalul meciului Metaloglobus - Dinamo: „Am solicitat rezilierea și gata, mulțumesc!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
io.s_ge.
io.s_ge.  •  02 Septembrie 2023, 11:24

Bratu e caine !

creeperno534
creeperno534  •  01 Septembrie 2023, 22:47

Respect!

rocky3
rocky3  •  01 Septembrie 2023, 18:17

Bratone, o legendă vie! Păcat că nu mai avem asemenea atacanți români!

Vezi toate comentariile (4)
Comentează